Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні відвідав ПХЗ

Ноябрь 13th, 2013 Новини Вывести на печать

Державне підприємство «Науково-виробниче об’єднання «Павлоградський хімічний завод» (ДП «НВО «ПХЗ») є спеціалізованим підприємством в Україні з робіт із вибуховими речовинами та передовим у виконанні буровибухових робіт, та одним із провідних підприємств в Україні з утилізації боєприпасів, ракет та їх елементів, непридатних для подальшого застосування, і які становлять загрозу безпеці в місцях їх зберігання на складах і арсеналах Міністерства Оборони України.
ДП «НВО «ПХЗ» єдине в Україні підприємство, що займається роботами по комплексній утилізації боєприпасів і ракет, яке сертифіковане за Міжнародними стандартами: управління якістю ISO 9001, управління екологічною безпекою ISO 14001 і управління промисловою безпекою та охороною праці OHSAS 18001.
На виконання Угоди між Україною і Сполученими Штатами Америки щодо надання допомоги України в ліквідації стратегічної ядерної зброї, а також запобігання розповсюдженню зброї масового знищення від 25 жовтня 1993 року 7 листопада 2013 року відбувся візит делегації Агентства зменшення загрози Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки (АЗЗ МО США) з метою проведення переговорів між керівництвом АЗЗ МО США та керівництвом Державної космічної агенції України стосовно виконання Програми ліквідації стратегічних наступальних озброєнь, перевірки прогресу будівництва об’єкту утилізації порожніх корпусів двигунів ракет РС-22 на ДП «НВО «ПХЗ», а також обговорення актуальних питань щодо програми та змін до спільного плану виконання вимог Програми взаємного зменшення загрози.
У робочій зустрічі прийняв участь новий Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, у тому числі для ознайомлення з об’єктами, на які виділяються американська фінансова допомога. Приймали поважну делегацію генеральний директор Державного підприємства «Науково-виробниче об’єднання «Павлоградський хімічний завод» та міський голова І.С. Метелиця.
В структурі підприємства є відповідні служби контролю за технічної та екологічною безпекою процесів і виробничою діяльністю.
Діяльність підприємства контролюється з боку державних наглядових органів, що підтверджують відповідність виробничої діяльності підприємства вимогам українського законодавства.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження