Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Актуальні питання нашого міста були розглянуті на депутатському семінарі

Июнь 11th, 2013 Новини Вывести на печать

7 червня 2013 року пройшов депутатський семінар, де обговорювалися питання для винесення на розгляд чергової сесії Павлоградської міської ради.
На початку засідання міський голова І.С. Метелиця повідомив усіх присутніх про реалізацію Міжнародної програми з НАТО — на Павлоградському хімічному заводі ведеться утилізації твердих відходів ТРП, а також порожніх корпусів двигунів МБР на нещодавно відкритій установці.
Сказав про те, що Президент України В.Ф.Янукович подякував віце-премєр-міністру України О. Вілкулу та губернатору Дніпропетровської області Д. Колєснікову за встановлення дитячих та спортивних майданчиків, баскетбольного обладнання для дітей області й Павлограда.
Найближчим часом планується відкриття водоводу на мікрорайонах Південний та Залізничний. Заплановано робочий візит губернатора Дніпропетровської області Д.Колєснікова на очисні споруди, де проводиться реконструкція каналізаційних очисних споруд та роботи по І пусковому комплексу.
Міський голова повідомив, що виділені кошти для заміни вікон у дитячих садках міста і роботи вже розпочато. Було піднято питання про створення при загальноосвітній школі № 18 інтернатної групи (на даний час у приміщенні інтернату знаходяться три дитини – сироти, на обслуговування даного приміщення використовується 2 млн.грн. на рік).
Павлоград отримав субвенцію у розмірі 2 млн. грн. для ремонту доріг. На сьогоднішній день у місті ведуться роботи по ремонту доріг на центральних вулицях та мікрорайонах міста – вул. Дніпровська, Леніна, Дзержинського, Луганська, Ленінградська та Верстатобудівників. Розпочато капітальний ремонт доріг та придомових територій багатоквартирних будинків по вул. Дніпровська,559, вул. К.Маркса,21, 44 та на перехресті вул.Верстатобудівників та 20 Партзї’зду. Контроль за виконанням усіх робіт здійснює Прокуратура. Ведуться ремонті роботи крівель та виділені 600 тис. грн. на проведення ремонту ліфтів.
Розпочали роботу пришкільні табори. Діти відправлені до оздоровчих таборів у табори державного значення. З 15 червня 2013 року розпочнуть приймати дітей табори ПАТ «ДТЕК «Павлоградвугілля» — табори ім. С.Маркова та «Пролісок».
У м. Павлограді гостро стоїть питання щодо знятих кришок люків та роботи металоприйомних пунктів.
На запитання щодо відміни зупинок пасажирських потягів на станції Павлоград-1, Іван Сергійович зазначив, що очікується уточнена інформація, яка стосується м. Павлограда. У разі відміни цілого ряду потягів, буде готуватися звернення до Міністра транспорту та зв’язку України.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження