Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Блискуча перемога павлоградських спортсменів

Ноябрь 22nd, 2013 Відділ сім”ї, молоді та спортуНовини Вывести на печать

В Павлограді створені необхідні умови для розвитку і занять різними видами спорту, працює ціла мережа спортивних установ, у тому числі три ДЮСШ, п’ять стадіонів, 160 спортивних майданчиків, два з яких зі штучним покриттям. Щороку в місті проводяться більше 250 спортивно — масових заходів. Фізичною культурою і спортом серед дітей професійно займаються майже 2000 чоловік.
Спортсменів з Павлограду добре знають як у Дніпропетровській області, так і за її межами. Наші павлоградські спортсмени-черлідери ДЮСШ не є виключенням. Нещодавно вони здобули блискучу перемогу у Відкритому Кубку України, який проходив 16-17 листопада 2013 року у м. Луганськ. У змаганнях взяли участь команди з міст Суми, Полтава, Одеса, Черкаси, Київ, Луганськ, Донецьк, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Петропавлівка, а також з Росії. Черлідери Павлоградської ДЮСШ посіли перші місця у категорії «команди»
«Бригада-3» категорія діти 5-8 років( 13 чол.) — 1 місце
Без имени-2
«Бригада-2» категорія діти 9-12 років (21 чол.) — 1 місце
«Бригада» категорія юніори (17 чол.) — 1 місце
У номінації ЧЕР-індивідуальний категорії «діти» Смолка Корній посів 3 місце. Перші місця у категорії «юніори» здобула Мирошниченко Дар’я та в категорії «дорослі» Косяченко Ксенія. У номінації «хіп-хоп соло» категорії «юніори» 3 місце здобула Нагорна Юлія.
Переможці були нагороджені золотими, срібними та бронзовими медалями.
Привітати юних спортсменів з перемогою завітав до дитячої юнацько- спортивної школи заступник міського Остренко С.А. У своїй промові він зазначив: «Дорогі наші юні, але такі талановиті спортсмени. Від імені міського голови дякую вам за те, що ви гідно представили рідне місто на Відкритому Кубку України та здобули блискучу перемогу. Нехай ваше життя й надалі буде сповнене значних досягнень та звершень. Мені приємно зазначити, що розвиток спорту має підтримку на усіх рівнях влади. Так, виконуючи соціальну ініціативу Президента України «Діти-майбутнє України» в місті збережено та розширюється мережа спортивних та позашкільних закладів. Для дітей створюються додаткові умови для фізичного розвитку й змістовного дозвілля. Продовжується будівництво дитячих ігрових та спортивних майданчиків, всього на сьогодні збудовано 27 дитячо-спортивних майданчиків. За підтримки нашого земляка Міністра фінансів України Ю.В.Колобова в Павлограді на всіх шкільних стадіонах вже встановлено 20 баскетбольних майданчиків та 63 спортивних тренажера.
Зовсім недавно у місті відкрився сучасний фітнесцентр загальною площею 804 кв. м. та збудовано штучний скеледром на базі ФСК ім.Шкуренко. А в наступному 2014 році заплановано відкриття двох басейнів. Тож Павлоград без перебільшень можна вважати містом спортивних талантів та розвитку здорового способу життя».
Юні переможці зустрілись з журналістами місцевих ЗМІ та повернулися до тренувань.
Вітаємо наших спортсменів з перемогою й бажаємо яскравих перемог та натхнення!

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження