Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Центр надання адміністративних послуг м. Павлоград розширює спектр діяльності

Сентябрь 11th, 2014 Новини Вывести на печать

Центр надання адміністративних послуг Павлоградської міської ради з 1 січня 2014 року почав працювати в новому форматі та розширив кількість адміністративних послуг, що надаються мешканцям міста.
10 вересня 2014 року відбулась зустріч представників засобів масової інформації з керівником Центру надання адміністративних послуг міста Павлограда Савченко Ірина Яківна, яка розповіла про організацію діяльності Центру та перспективи його подальшого розвитку.
Відповідно до затвердженого переліку через Центр працюють 13 органів місцевого самоврядування та державних органів виконавчої влади, які надають 57 адміністративних послуг, з них — 19 дозвільного характеру. На кожну послугу розроблені інформаційні та технологічні картки в яких зазначено: вичерпний перелік необхідних для отримання послуги документів, платність послуги, порядок надання та можливі причини відмови в наданні послуги.
З 1 жовтня 2014 року, відповідно до розпорядження КМУ, через Центр надання адміністративних послуг будуть надаватися додатково 19 послуг, які зараз надаються органами юстиції та органами державної міграційної служби: оформлення паспорта громадянина України, реєстрація місця проживання та перебування, вклейка фотокартки по досягненні 25, 45-річного віку, видача паспорта замість пошкодженого, державна реєстрація юридичних та фізичних осіб та інші послуги передбачені Законом України “Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців”.
З 1 січня 2015р. будуть надаватися ще 18 послуг: реєстрація майнових прав, оформлення паспорта України для виїзду за кордон, надання відомостей з Державного земельного кадастру та інші послуги, що надаються Держземагенцією, реєстраційною та міграційною службами.
Громадян, які звертаються до Центру надання адміністративних послуг обслуговують 4 адміністратора. Для зручності у приміщенні в зоні очікування передбачений пристрій електронної черги, де кожний з відвідувачів має можливість взяти талон до спеціаліста та самостійно відстежити чергу. У Центрі подбали про дітей — для них облаштовано дитячу кімнату. Для людей із обмеженими можливостями встановлений пандус.
Створення Центру надання адміністративних послуг в місті Павлограді — це подія, яка значно підвищить якість надання адміністративних послуг для населення міста та сприятиме попередженню корупційних діянь.
Перелік адміністративних послуг, які надаються центром можна знайти на офіційному сайті м. Павлоград https://pavlogradmrada.dp.gov.ua/pub/tabadmin2.html

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження