Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Директор Павлоградського історико-краєзнавчого музею розповідала про Ж.Я.Котіна у Києві

Ноябрь 7th, 2013 Новини Вывести на печать

29 жовтня 2013 року в залі Адміністративної ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» та Державного політехнічного музею відбулися наукові читання з циклу «Видатні конструктори України»,присвячені 105-річниці від дня народження Ж.Я.Котіна.
З доповіддю «Дитинство, юність Ж.Я.Котіна,збереження пам’яті на батьківщині конструктора» виступила директор Павлоградського історико –краєзнавчого музею Ведмідь Т.І. Вона представила презентацію фотографій та документів із фондів музею, вулиці,яка носить ім’я Ж.Я.Котіна,пам’ятника – танка ІС- 3, фрагменти експозиції музею та проведення екскурсії «Ніч в музеї»,де науковим співробітником музею було представлено Котіна Ж.Я.,як конструктора танків,могили Котіна Ж.Я. та його дружини А.Поклонової на Новодівочим цвинтарі у м.Москва (фото було зроблено науковими співробітниками музею під час наукової експедиції до архівів та бібліотек м.Москва).
Тетяна Ведмідь подарувала проректору , академіку НАНУ,д.т.н.,проф.НТУУ «КПІ» Ільченко Михайлу Юхимовичу книгу «Павлоград в лицах»,а він подарував Т.Ведмідь 4- томи «Видатні конструктори України».
Під час перебування в КПІ ,відбулася зустріч з музейними працівниками Політехнічного музею, де Ведмідь Т.І. ознайомилася з експозиціями музею,провела обмін досвідом з участі у конкурсах з проектами. Зустріч зі студентами,викладачами,музейними працівниками відбулася в теплій, дружній та творчій атмосфері.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження