Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Дмитро Колєсніков: «У 2013 році у Павлограді відбудеться ряд значущих подій з відкриття та реконструкції об’єктів життєзабезпечення. Це дозволить місту впевнено динамічно розвиватися»

Январь 23rd, 2013 Новини Вывести на печать

У 2013 році у Павлограді буде продовжена реалізація проектів з модернізації житлово-комунального господарства, житлового будівництва, розвитку транспортної інфраструктури та охорони навколишнього середовища. Про це голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков повідомив під час зустрічі з активом міста Павлоград.

«Місто Павлоград – стратегічно важливе місто регіону. Тут працюють потужні підприємства вугледобувної та хімічної промисловості. Важливим напрямком роботи обласної та місцевої влади разом з соціально відповідальним бізнесом міста є підвищення якості життя людей. У Павлограді реалізовано ряд проектів, які вивели місто на новий сучасний рівень розвитку. Цього року у Павлограді також відбудуться важливі події щодо відкриття та реконструкції об’єктів життєзабезпечення. Все це дозволить місту впевнено динамічно розвиватися», — сказав Дмитро Колєсніков.
Губернатор також зазначив, що в цій роботі обласна влада буде сприяти виділенню коштів з державного бюджету, також необхідний фінансовий ресурс для реалізації важливих проектів буде надаватися і з обласного бюджету.


«У регіоні налагоджена чітка система взаємодії з центральними органами влади. Позавчора я провів зустріч з народними депутатами, які представляють Дніпропетровщину в Верховній Раді. Народні обранці підтримали нашу ініціативу щодо налагодження постійної взаємодії нардепів-вихідців з Дніпропетровська і обласної влади. Ми маємо потужну підтримку в питаннях розвитку Дніпропетровщини в Уряді, особливу увагу регіону приділяє наш Президент Віктор Федорович Янукович», — сказав Дмитро Колєсніков під час зустрічі з активом громади Павлограда.
Він наголосив, що на сьогодні обласною владою подано пропозиції щодо фінансування ряду об’єктів Павлограда з державного бюджету на 2013 рік. Ці проекти стосуються реконструкції:
• системи теплопостачання мікрорайонів «Північний», «Західний» і «Новий» та котельні № 2;
• системи теплопостачання Павлоградського протитуберкульозного диспансеру;
• будівлі територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, у якому буде створено відділення медико-соціальної реабілітації інвалідів.
Під час робочої поїздки до Павлограду голова Дніпропетровської облдержадміністрації провів низку виїзних нарад щодо реалізації важливих соціальних, екологічних та житлово-комунальних об’єктів міста. Зокрема, Дмитро Колєсніков провів нараду щодо продовження робіт з ремонту мосту через ріку Вовча, щодо реконструкції очисних систем м. Павлограда.

Під час виїзної наради щодо модернізації систем теплопостачання Павлограда голова губернатор поставив завдання керівництву міста завершити роботи з будівництва першої локальної котельної та ввести її в експлуатацію до початку опалювального сезону 2013 року. Загалом у рамках пілотного проекту з оптимізації схем теплопостачання буде збудовано 11 локальних котелень, що дозволить відмовиться від великих нерентабельних котелень.
Також Дмитро Колєсніков провів нараду щодо модернізації системи теплопостачання в загальноосвітній школі № 19.
Також в цьому році буде продовжена реалізація екологічних програма, проектів реконструкції очисних споруд та благоустрою міста.
У сфері охорони здоров’я планується реконструювати приміщення двох амбулаторій.
В освітній сфері – відкрити навчально-виховний комплекс № 22 і три додаткові групи в дитсадках.
«Всі ці проекти є невід’ємною складовою Плану соціально-економічного розвитку Павлограда. І я поставив завдання поетапно відпрацювати питання про включення цих проектів до бюджетів розвитку на місцевому та обласному рівнях», — сказав Дмитро Колєсніков.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду