Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Дніпропетровщина підтримує дії Уряду України, спрямовані на забезпечення соціально-економічної стабільності в державі

Ноябрь 25th, 2013 Новини Вывести на печать

Для Дніпропетровщини, як індустріального ядра України, вкрай важлива стабільність соціально-економічної ситуації. Саме тому регіон підтримує політику Уряду України щодо прагматичного відстоювання національних інтересів. Про це голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков заявив під час засідання Президії Дніпропетровської обласної ради.
«Дніпропетровщина – це промислове серце країни, це регіон потужних промислових підприємств, на яких працюють сотні тисяч людей. Тому для нас вкрай важлива стабільність соціально-економічної ситуації не лише в регіоні, але й в усій країні. Саме стабільність забезпечує економічне зростання, підвищення зарплат та соціальних стандартів, подолання найнегативнішого явища – заборгованості із виплати зарплатні. Стабільність – це передумова добробуту кожної родини. Саме тому сьогодні Президія обласної ради прийняла звернення про підтримку обґрунтованих та зважених дій Уряду України, які виходять виключно з національних інтересів. Президія закликала Верховну Раду України, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування усіх рівнів, політичні партії докласти всіх можливих зусиль для збереження стабільності в державі», — зазначив Дмитро Колєсніков.
Як повідомлялося, 25 листопада відбулася Президія Дніпропетровської обласної ради за участі представників органів влади та політичних партій Дніпропетровської обласної ради. На засіданні було прийняте звернення з приводу підтримки політики Кабінету Міністрів України щодо прагматичного відстоювання національних інтересів та збереження політичної та економічної стабільності в державі.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження