Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

До уваги фізичних осіб – підприємців, платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування!

Февраль 22nd, 2013 Новини Вывести на печать

Управління Пенсійного фонду України в м. Павлограді та Павлоградському районі Дніпропетровської області звертає увагу фізичних осіб – підприємців на терміни сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Згідно з Закон України від 18.09.2012 № 5292 — VI «Про внесення змін до статей 9 і 25 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» фізичні особи — підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування сплачують єдиний внесок, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок. Такі особи можуть сплачувати єдиний внесок у вигляді авансового платежу в розмірі, який самостійно визначили, до 20 числа кожного місяця поточного кварталу. При цьому суми єдиного внеску, сплачені у вигляді авансових платежів, ураховуються платником при остаточному розрахунку, який здійснюється ним за календарний квартал до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок.
Фізичні особи — підприємці, які перебувають на загальній системі оподаткування та члени сімей цих осіб, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, повинні будуть розраховуватись з органами Пенсійного фонду України за календарний рік до 10 лютого наступного року.
Cума єдиного внеску, своєчасно не нарахована та/або не сплачена платниками у строки, визначені законодавством є недоїмкою.
Звертаємо увагу платників на те, що згідно з чинним законодавством у разі несвоєчасного подання звітів, несплати або несвоєчасної сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, до боржників застосовуються фінансові санкції та пені, що призводить до погіршення фінансового стану підприємця.

Заступник начальника управління М.П.Сєрських

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження