Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Добірка корисних проєктів для бізнесу

Сентябрь 30th, 2022 Новини Вывести на печать

Проєкт підтримки крафтових виробників, які постраждали від війни – “Фудбудуємо майбутнє”

  1. Тип допомоги: грант
  2. Термін дії: 2022 рік
  3. Територія: вся Україна
  4. Дедлайн: з 15 вересня до 15 жовтня2022 року
  5. Вид допомоги: 50 000 грн
  6. Учасники: зареєстровані підприємства
  7. Виконавець: компанія Mastercard та “Лавка Традицій”
  8. Сфера діяльності: крафтові виробники

Війна змусила мільйони українців будувати своє життя наново.
Маленькі господарства – не виняток. “Лавка Традицій” і Mastercard запустили проєкт підтримки крафтових виробників, які постраждали від війни – “Фудбудуємо майбутнє”. Вони вирішили подбати про тих, чиї потреби знають найкраще: компанія Mastercard вже багато років підтримує представників МСБ, а “Лавка Традицій” – допомагає розвиватися українським гастропідприємцям.

Тож якщо у вашої родини є невеличка ферма чи сироварня, якщо ви з подругою маєте бренд соусів і продаєте їх в інстаграмі, якщо ваш бізнес – це будь-яка (смачна!) їжа – заходьте на grants.foodprosvita.com.ua з 15 вересня до 15 жовтня і залишайте заявку для участі у проєкті.

Як Mastercard та «Лавка Традицій» допомагатимуть учасникам проєкту:

Фінанси та виробництво

5 фудпідприємців отримають фінансову допомогу у розмірі 50 000 гривень на розвиток своєї справи, а також доступ до виробничих потужностей (у разі роботи з продуктами нетваринного походження);

Компетентні поради

10 фудпідприємців отримають індивідуальні менторські сесії від професіоналів:

  • голови та засновника Офісу Трансформації, радника Київського міського голови (2019-2020), підприємця, новатора й ментора Максима Бахматова,
  • віцепрезидента з маркетингу Fozzy Group Павла Роганова,
  • директорки з маркетингу та комунікацій Mastercard в Україні та Молдові Наталі Байдали,
  • засновника T.B. Fruit, Galicia Тараса Барщовського,
  • співзасновниці компанії «Нова Пошта», співвласниці ресторанів «100 років тому вперед» та «Інші бістро» Інни Поперешнюк.

Профільна освіта

Усі фудпідприємці, що залишать заявку для участі у проєкті, отримають безкоштовний доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій».

 Як долучитися до проєкту:

  1. Залиште заявку на foodprosvita.com.uaдо 15 жовтня.
  2. Додайте відеорозповідь про те, чому саме ваш бізнес потребує підтримки.
  3. Дочекайтеся рішення журі й результатів народного голосування.

Деталі проєкту – на grants.foodprosvita.com.ua.

Джерело: https://www.seeds.org.ua/

 

ІнфоДжерело: : https://dia.dp.gov.ua/v-ukra%D1%97ni-zapustili-novij-proyekt-pidtrimki-kraftovix-virobnikiv/?fbclid=IwAR0SvkPHC4x5jBAkepHyno6zbUjj6OZneDfoL7obAC_bYnax7XLEtJZCNN8

 

 

Грантовий конкурс на реалізацію діяльності з підтримки безперервності та відновлення бізнесу

 Тип допомоги: грантовий конкурс

  1. Термін дії: 2022 – 2023 роки
  2. Територія: вся Україна
  3. Дедлайн: початок прийому заявок 25 липня 2022 року – кінець 24 липня 2023 року
  4. Вид допомоги: від 600 000 грн до 1 200 000 грн
  5. Учасники: фізичні особи-підприємці та приватні підприємства
  6. Виконавець: Кімонікс Інтернешнл
  7. Сфера діяльності: інформаційні технології, інжиніринг, виробництво та послуги, а також креативні індустрії

Грантова програма з підтримки безперервності та відновлення бізнесу має на меті допомогти МСП з переміщенням або відновленням діяльності, розширенням на зовнішні ринки, а також посиланням бізнес-можливостей. До 50 підприємств зможуть отримати фінансову підтримку у розмірі від 600 000 грн до 1 200 000 грн на свої цілі.

Подавайся на грант, якщо твоя діяльність зосереджена на:

покращенні бізнес-процесів і моделей

розбудові організаційного потенціалу

розвитку виробництва, продажів

розвитку цифрових та торгових можливостей

Програма USAID КЕУ надаватиме гранти українським фізичним особам-підприємцям та приватним підприємствам, що відповідають критеріям для отримання гранту. Наразі USAID КЕУ зосереджується на секторах інформаційних технологій, інжинірингу, виробництва та послуг (наприклад, виробництво меблів, текстилю, зооіндустрія, виробництво іграшок, косметики, товарів для дому, харчова промисловість та електронне обладнання), а також креативних індустрій (наприклад, фільми, аудіовізуальні матеріали, мода та виробництво крафтової продукції). При цьому програма відкрита до заявок на підтримку інших секторів, які відповідають критеріям цього запиту.

Гранти надаватимуться та реалізовуватимуться відповідно до правил USAID та нормативних документів уряду США, які регулюють надання грантів за контрактами, а також згідно із внутрішніми політиками та процедурами управління грантами Програми КЕУ.

Будь ласка, надсилайте усі запитання щодо цього запиту на Grants@cepukraine.org та зазначте «APS-2022-004» у темі електронного листа. Програма USAID КЕУ відповість на електронну пошту на всі запитання щодо процесу подання заявок протягом п’яти робочих днів.

Детальна інформація щодо вимог та положень програми знаходиться за посиланням.

Заявки APS-2022-004 приймаються виключно в електронній формі шляхом заповнення аплікації на платформі SUBMITTABLE за посиланням

Детальна інформація щодо вимог та положень: https://bit.ly/3PApTnD

Подача заявки: https://bit.ly/APS_2022_004 (дедлайн – 24 липня 2023 року)

Відповіді на поширені запитання щодо гранту для підтримки безперервності та відновлення бізнесу https://bit.ly/3AGxXgA

ІнфоДжерело:

https://www.facebook.com/usaidcep.ua/

та

https://www.prostir.ua/?grants=pryjom-hrantovyh-zayavok-na-realizatsiyu-diyalnosti-z-pidtrymky-bezperervnosti-ta-vidnovlennya-biznesu&fbclid=IwAR2v2qrCdIYxF2YRnRpmmYVtSRovkyvk7X1gYCbjA8nufq9V5nfJyYumc44

 

 

Програма бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні

 

  1. Тип допомоги: фінансова допомога
  2. Термін дії: орієнтовно до кінця 2022 року.
  3. Територія: Вся Україна
  4. Вид допомоги: до 20 тис. дол. США

5.Дедлайн: продовжується відбір заявок.

  1. Учасник(и): приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об’єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства та ін.
  2. Виконавець: Данська рада у справах біженців (DRC).
  3. Сфера діяльності: покращення умов життя місцевого вразливого населення та збільшити їхній прибуток.

Данська рада у справах біженців (DRC) за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданої через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва, і уряду Великої Британії реалізовує програму бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні.

Головною метою такого партнерства є зменшення негативних наслідків для представників малого та середнього бізнесу аграрного сектору та харчового виробництва з одного боку, а з іншого залучення вразливих верств населення у виробничо-збутові ланцюжки задля посилення їхньої ролі в місцевій економіці.

Проєкти, які DRC планує реалізувати разом з партнерами, мають покращити умови життя місцевого вразливого населення та збільшити їхній прибуток.

Такими партнерами DRC можуть стати приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об’єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства та ін.

Партнерство буде здійснюватися за принципом співінвестування, яке передбачає грантову підтримку від DRC у розмірі до 20 000 дол. США та обов’язковий власний внесок партнера до 50% від загального бюджету проєкту.

Деталі програми:

  • кінцевим результатом проєкту має бути збільшення прибутків місцевого населення на території, яку він охоплює, в тому числі за рахунок їхнього прямого залучення у виробничо-збутові ланцюжки;
  • ідея проєкту повинна передбачати розширення бізнес-діяльності партнера, яке передбачає залучення у виробничо-збутові ланцюжки місцевого вразливого населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від війни. При цьому створення нових офіційно оформлених робочих місць не є обов’язковим;
  • проєкт має бути прибутковим для місцевого партнера та мати життєздатну схему реалізації;
  • сума грантової підтримки з боку DRC – до 20 000 доларів США;
  • співінвестиція з боку партнера – до 50 % від загальної вартості проєкту. Можлива як у вигляді фінансового внеску, так і у вигляді інших власних активів.

Можливі варіанти бізнес-партнерства як приклад:

  1. співінвестування в пункт прийому та зберігання овочів. Мета — підтримка місцевих виробників через забезпечення доступу до збуту вирощуваної продукції за оптимальними цінами. Така ідея передбачає співпрацю з приватними підприємствами, які володіють, наприклад, оптовими складськими приміщеннями, та купують або купуватимуть продукцію у місцевого населення;
  2. співінвестування у проєкти, які б спростили доступ місцевому населенню до сільськогосподарських послуг. Наприклад, доступу до сільгосптехніки, ветеринарних послуг, сільськогосподарських матеріалів (насіння, добрива та ін.). Така ідея передбачає співпрацю з місцевими підприємцями, які працюють в сільськогосподарській сфері.

Ваша ідея може істотно відрізнятися від перерахованих прикладів, головне, щоб вона відповідала критеріям програми.

Якщо ви зацікавлені у співпраці з DRC, будь ласка, перейдіть за посиланням та заповніть заявку

Телефони для довідок: +38 (073) 432-84-40 Денис, +38 (093) 350-14-59 Дмитро, +38 (073) 066-53-38 Михайло

Заповнення заявки не гарантує автоматичної участі в програмі. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка прийме рішення щодо подальшої участі заявки в програмі. Рішення конкурсної комісії є остаточним. Данська рада у справах біженців (DRC) залишає за собою право відхилити будь-яку заявку.

Увага! Данська рада у справах біженців (DRC) та її партнерські організації НІКОЛИ не вимагають оплати за свої послуги з надання благодійної допомоги / проведення благодійних заходів. Якщо Вам стали відомі випадки вимагання працівниками DRC та/або її партнерських організацій винагороди за свої послуги (у будь-якій можливій формі), просимо повідомити про такі випадки за номерами: +38(073)406-81-41, +38(050)207-30-35, +38(096)585-42-40, +38(050)933-97-19 або на адресу електронної пошти UKR-feedback@drc.ngo.

ІнфоДжерела: https://www.facebook.com/DRCinUA/ або https://lap.drc.ngo/, https://lap.drc.ngo/title/msd  

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження