Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Дорогі школярі! Шановні педагоги та батьки! Щиро вітаємо всіх вас із Днем знань!

Август 30th, 2013 Новини Вывести на печать

Дорогі школярі! Шановні педагоги та батьки!
Щиро вітаємо всіх вас із Днем знань!

Дорогий першокласнику!
Цього року ти вперше сядеш за шкільну парту. Пам’ятай, що нема фортеці надійнішої за фортецю людського розуму. Будуй її міцною та непохитною. Учися цінувати дружбу, адже відтепер ти стаєш часткою великої шкільної родини. Школа — це другий дім. Саме тому ми робимо класи теплими та затишними. Світ не стоїть на місці, і Дніпропетровщина йде в ногу з часом. Для того, щоб навчатися було зручно та цікаво, ми створили Єдиний освітній портал. Тут на тебе чекає велика електронна бібліотека та безліч корисних посилань, які допоможуть знаходити цікаву інформацію для саморозвитку.
Шановний
одинадцятикласнику!
Для тебе це свято так само хвилююче. Сьогодні ти вже стоїш на порозі великих звершень. Тобі залишився лише крок до дорослого життя. Попереду — вибір професії та вступ до вищого навчального закладу. Надавай перевагу тому, до чого схильний і до чого прагне твоя душа. А для того, щоб полегшити твій вибір, на Дніпропетровщині розроблена регіональна програма «Школа — ВНЗ — перше робоче місце». Пам’ятай, що знання, може, й не роблять людину щасливою, але точно роблять людину людиною!
Шановні педагоги!
У цей день ви знову відчиняєте шкільні двері для дітей. Ви відкриваєте для них новий цікавий світ. Ваша праця — це важливий внесок у майбутнє нашої області. Адже вчитель — це не просто викладач, це надійний друг та порадник школяра. Знання, які ви даєте їм сьогодні, завтра вони зможуть використати на благо рідного регіону та країни.
Шановні батьки!
Це також і ваше свято. Незалежно від того, чи йде ваша дитина до школи вперше, чи вона вже перейшла до випускного класу, — ми впевнені, що кожного разу ваші хвилювання однаково сильні. Ваше призначення — найпрекрасніше у світі: ростити та виховувати нових особистостей. Ми добре знаємо, наскільки важлива для дітей віра батьків. Хочемо побажати вам завжди пишатися своїми дітьми. Адже кожне їхнє досягнення — це найбільша ваша перемога!
Зі святом! Переконані, що цей навчальний рік принесе ще більше досягнень школярам, педагогам та Дніпропетровщині!

З повагою

Віце-­прем’єр ­- міністр України
Голова ДОО ПАРТІЇ РЕГІОНІВ                     Олександр ВІЛКУЛ

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації              Дмитро КОЛЄСНІКОВ

Голова Дніпропетровської обласної ради                      Євген УДОД

Шановні учні, вчителі, батьки!
Вітаю вас із Днем знань!

1 вересня – це особливий день для усіх, хто увійде в двері школи або вищого навчального закладу, для педагогів та працівників сфери освіти. Скільки б років не пройшло та для кожного з вчителів — це хвилювання зустрічі з учнями, які подорослішали за літо, хвилювання за їх долі, адже їм ще стільки належить дізнатися, їх ще треба багато чому навчити.
Я від усього серця вітаю першокласників та їх батьків. З цього дня у вас починається нове життя. Бажаю, щоб ваші діти були успішні в навчанні, щоб вони приносили вам радість та сміливо крокували у доросле життя.
Мої щирі вітання першокурсникам. Ви витримали серйозне випробування, довели, що гідні стати студентами. Успіхів вам у здобутті нових знань та професій.
І, звичайно, в цей день я вітаю педагогів та всіх працівників сфери освіти. Ви вибрали собі важку професію. Ваша робота не знає змін і вихідних. Вона вимагає професіоналізму, повної емоційної віддачі, нескінченного терпіння. Але вона така вдячна! Кожне досягнення ваших учнів — це ваша особиста перемога.
Цей день тісно пов’язаний з долею кожного з нас. Колись ми самі вперше переступили поріг школи. Вперше зустрілися з однокласниками, багато з яких стали для нас друзями на все життя.
Бажаю вам, дорогі земляки, у першовересеневий день доброго настрою, душевного тепла та наснаги.
Вітаю з новим навчальним роком !

З повагою
міський голова І.С. Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій