Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Дорогі ветерани Другої Світової війни!

Октябрь 28th, 2015 Новини Вывести на печать

Шановні земляки!
28 жовтня ми відзначаємо пам’ятну дату – 71-у річницю звільнення України від фашистських загарбників. Це свято всенародного шанування героїчного подвигу та жертовності нашого народу в часи Другої світової війни. Неймовірно важким був шлях до мирних днів, до того часу, як відгриміли останні залпи тієї війни над нашою країною.
Низький уклін і глибока вдячність всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром фашистських загарбників, солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн.
Наша пам’ять, наші серця крізь роки бережуть глибоку синівську вдячність воїнам-визволителям.
Так сталося, що цю знаменну дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Нинішні захисники України гідно продовжують героїчні традиції фронтовиків. Учасники антитерористичної операції пліч-о-пліч з бійцями Національної гвардії, Державної прикордонної служби, представниками інших силових структур самовіддано виконують конституційний обов’язок, проявляють мужність і героїзм, демонструють високий професіоналізм, патріотизм та відданість Україні, відстоюючи її незалежність та територіальну цілісність в умовах терористичної загрози на сході країни.
Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист Батьківщини, її свободи і незалежності.
Для кожного з нас, шановні ветерани, Ви є взірцем подвигу, мужності, любові в ім’я життя на землі.
Низько вклоняюсь усім доблесним захисникам України, фронтовикам-землякам за найдорожче, що дісталось нам у спадок, – чисте небо і мирну працю на святій рідній землі.
Бажаю кожній родині – здоров’я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливим.
Зі святом, шановні земляки!

Міський голова І.С. Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження