Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Дорогі юні павлоградці!

Май 29th, 2015 Новини Вывести на печать

Дорогі юні павлоградці!

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.
В Павлограді проживає близько 20 тисяч дітлахів. В нашому місті 1957 дітей виховуються в 603 багатодітних, в 14 прийомних сім’ях знайшли любов 25 дітей, а ще 14 дітей виховується в двох дитячих будинках сімейного типу.
Діти – це найбільша цінність, наша радість і втіха. Ми прагнемо, щоб вони росли здоровими, щасливими та прославляли своє рідне місто. Саме тому наш обов’язок подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей юних павлоградців.
Для виховання дітей в місті працюють соціальні програми дошкільної освіти, модернізується шкільна система, створюються умови для отримання якісної освіти та розвитку творчих і спортивних здібностей. Діти під керівництвом досвідчених наставників знайшли собі справу до душі, підкорюють спортивні висоти.
Міська влада спрямовує багато зусиль для збільшення кількості дитячих місць у дошкільних навчальних закладах. За рахунок міського бюджету та співпраці з Канадським фондом місцевих ініціатив та Товариством Червоного Хреста України до Дня захисту дітей відкрито дві додаткові групи в дитячому навчальному закладі № 65 «Голубі доріжки». Відкриття нових груп надасть можливість 55 малюкам міста, в тому числі дітям 9 переселенців отримати якісну дошкільну освіту. Влітку в місті працюватимуть 28 оздоровчих пришкільних таборів, де школярі зможуть відпочити, отримати заряд бадьорості та змістовно провести канікули.
Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Найвищою нагородою для нас є радість, посмішки та щасливі дитячі очі. Ми пишаємось першими кроками та перемогами юних павлоградців, намагаємось допомогти знайти своє місце у житті та підтримати у тяжкі хвилини. Нашою метою є створення умов для щасливого дитинства, формування їх, як свідомих громадян та щирих, працьовитих людей. Майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них. Наші діти повинні жити в світі, який не знає, що таке війна, біль та жорстокість.
Бажаю нашим маленьким павлоградцям та їх рідним миру, здоров’я, щастя, успіхів та благополуччя! Становлячись дорослими ніколи не забувайте звідки ви родом. Пишайтеся своєю малою батьківщиною — своїм містом. Нехай збуваються всі ваші мрії!

Зі святом!

З повагою
міський голова                                                  І.С.Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Шановні земляки!
  • Повний перелік актуальних назв топонімів міста
  • Зустріч міського голови з молодіжною радою
  • Шановні мешканці Павлоградської громади!
  • Родини привітали з Міжнародним днем сім’ї
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • Команда робототехніки Ліцею № 9 отримала патент на винахід
  • У бою за Україну загинув наш земляк Недвига Олексій
  • Реабілітація дітей з інвалідністю
  • Про надання матеріальної допомоги
  • «Реконструкція гуртожитку по вул. Промислова, 9/2 у м. Павлоград Дніпропетровської області (житло для внутрішньо переміщених осіб)», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-08-009320-a
  • Про відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води
  • Про визначення балансоутримувача нерухомого комунального майна
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд