Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Дотримуйтесь режиму роботи

Апрель 4th, 2013 Новини Вывести на печать

Під головуванням заступника міського голови Тихонова В.М. пройшла нарада з питань виконання суб’єктами господарювання рішень міськвиконкому та сесій міської ради щодо дотримання режиму роботи об’єктів господарювання та реалізації алкогольних напоїв та пива в обмежений час. На засіданні були присутні начальник відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва Кусочкіна С.М., представники правоохоронних органів, суб’єкти господарювання м.Павлограда, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Спілкування між представниками влади та підприємцями проходили у руслі діалогу. Кожен мав змогу говорити про існуючі складнощі та законодавчі обмеження, яких необхідно дотримуватись при здійсненні торгівлі алкогольними напоями. Представники правоохоронних органів наголосили на тому, що порушення діючого законодавства призведе до позбавлення ліцензії на торгівлю алкогольними напоями. Начальник відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва вказала на необхідність дотримання прийнятих на місцевому рівні нормативних актів, оскільки їх першочергові завдання — запобігання шкідливого впливу алкоголю на молоде покоління та підвищення рівня соціальної свідомості.
Міською владою заплановано у травні – червні 2013 року проведення спільних рейдів — перевірки торгових об’єктів міста за участю представників місцевої влади, міліції, санстанції та податкової служби.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження