Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Готуємо проекти для участі у Всеукраїнському та обласному конкурсах розвитку місцевого самоврядування

Август 2nd, 2013 Новини Вывести на печать

Наше місто вже багато років поспіль приймає участь у Всеукраїнських та обласних конкурсах проектів розвитку місцевого самоврядування. Ці конкурси покликані сприяти підтримці місцевої ініціативи відносно пошуку найбільш ефективних шляхів та конкретних методів скорішого вирішення проблем місцевого і регіонального розвитку.
Робоча група щодо підготовки матеріалів для участі у Всеукраїнському та обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування провела чергову нараду за участю заступника міського голови Тихонова В.М., керівників структурних підрозділів виконкому та комунальних підприємств міста.
Володимир Миколайович радо повідомив присутніх про перемогу Павлоградської міської ради у Всеукраїнському конкурсі проекту по освітленню вул. Дніпровська, який буде реалізовано у 2014 році. Такий результат надихає на подальшу роботу та втілення нових ідей.
Розпочато прийом проектів для участі у Всеукраїнському та обласному конкурсах розвитку місцевого самоврядування. Термін прийому проектів конкурсною комісією Всеукраїнського конкурсу буде здійснюватися до 31 січня 2014 року, а обласного конкурсу — з 1 червня до 1 листопада.
Члени робочої групи визначили проекти, які будуть запропоновані на розгляд до обласного конкурсу. Вони спрямовані на покращення матеріально-технічної бази Павлоградського історико-краєзнавчого музею та дошкільного навчального закладу № 47. Підготовка проектів на Всеукраїнський конкурс знаходиться на стадії розробки.
Будемо сподіватися на перемогу у конкурсах та втілення у життя нових ідей.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження