Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Готуємося до Всеукраїнський перепис населення

Май 23rd, 2013 Новини Вывести на печать

Павлоград готується до Всеукраїнського перепису населення у 2013 році
Уряд ухвалив рішення про перенесення терміну проведення Всеукраїнського перепису населення з 2012 на 2013 рік. Відповідне розпорядження прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України 24.10.2012р.
Як відомо, перший всеукраїнський перепис населення відбувся в 2001 році (перепис населення повинна проводитись раз у 10 років). Тоді анкета складалася з 14 пунктів. Спочатку українцям стандартно запропонують вказати дату і місце народження, громадянство і національність. Цього разу Державна служба статистики збільшила список питань до 27, додавши в неї питання про економічний стан і зайнятість опитуваних громадян.
Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України Державна служба статистики визнана відповідальним за підготовку і проведення Всеукраїнського перепису населення. Саме дотримання належного порядку в адресному господарстві міста є одним із важливіших факторів і передумовою якісної організації проведення Всеукраїнського перепису населення.
З грудня 2011 року створена та працює територіальна комісія з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення (голова комісії — перший заступник міського голови Вершина А.О.). Проведено 9 засідань комісії, де були розглянуті питання щодо стану адресного господарства у місті Павлоград, повноти та правильності обліку населення, а також інші питання, що стосуються підготовки до Всеукраїнського перепису населення. У роботі по підготовці до Всеукраїнського перепису у місті Павлоград приймають участь структурні підрозділи виконавчого комітету Павлоградської міської ради, КП «Павлограджитлосервіс, ПП «К-П-1», голови квартальних комітетів, промислові підприємства, підприємства та підприємці малого та середнього бізнесу.
На протязі 2012-2013 років була проведена наступна робота:
— встановлено на фасадах будівель міста 150 нових аншлаги згідно з затвердженим шаблоном;
— розроблено ескіз покажчика вулиць для встановлення на перехрестях, які будуть встановлені на 50-ті перехрестях вулиць міста;
— нові аншлаги встановлені на всіх будівлях бюджетних організацій, а саме: закладів освіти, медицини, культури та спорту;
— встановлені аншлаги майже на всіх будівлях промислових підприємств міста (де відсутні – будуть встановлені до 01.06.2013р.);
— стан адресного господарства багатоквартирного житлового фонду у м. Павлоград задовільний. Встановлені аншлаги на 278 будинках, в тому числі встановлені нові аншлаги на 63 будинки. Необхідна кількість нових аншлагів – 668 шт. на 334 будинки житлового фонду міста.
Необхідно зазначити, що не тільки житлові будинки повинні мати табличку з адресою, а і всі інші адміністративні будівлі, які мають адресу у місті (підприємство, магазин, банк, аптека тощо). У зв’язку з цим звертаємося до всіх керівників приватних підприємств та підприємців малого та середнього бізнесу з проханням встановити табличку з номером та назвою вулиці за вашою адресою на фасаді будинку свого підприємства, банку, магазину, аптеки тощо.
На сьогодні залишаються житлові будинки, які розташовані в приватному секторі міста, невпізнаними (тобто не мають номеру будинку та назви вулиці) не тільки для працівників статистики, а і для персоналу швидкої медичної допомоги, працівників пожежної безпеки, робітників міліції тощо. У зв’язку з цим звертаємося до всіх господарів приватного житла з проханням встановити на фасаді свого будинку табличку з номером та назвою вулиці або провулку за вашою адресою.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.