Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Інвестиції для громади міста

Май 30th, 2016 Новини Вывести на печать

Серед головних міжнародних партнерів міста Павлограда, які мають пріоритетами своєї діяльності в Україні сприяння розвитку місцевого самоврядування, є Представництво ЄС в Україні Рада Європи, Агенція США з міжнародного розвитку (USAID), Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН), програма Федеративної Республіки Німеччина (GIZ, KfW), Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО), VNG International та її партнер PAX у рамках проекту «Державне будівництво і підзвітність у Східній Україні», фінансованого Міністерством закордонних справ Нідерландів.

Протягом травня 2016 року відділом з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики спільно з відділами та управліннями Павлоградської міської ради розроблено та подано проекти для участі у 2 грантових програмах, які охоплюють 5 проектів по місту в сфері освіти, охорони здоров’я, житлового та комунального господарства. Основними заходами проектів є запровадження енергозберігаючих технологій.

В продовження співпраці з НЕФКО проводиться робота щодо впровадження 9 проектів на суму 474 490 евро, які включають заходи з термомодернізації 6 навчальних закладів, медичного закладу та реконструкцію мережі зовнішнього освітлення.

З метою подальшої співпраці в програмі кредитування Північної Екологічної Фінансової Корпорації «НЕФКО» «Чисте виробництво», в цьому році, приймає участь   Комунальне підприємство «Павлоградське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Павлоградської міської ради. Запропоновано реконструкція системи аерації на каналізаційних очисних спорудах та реконструкція 20 каналізаційно-насосних станцій з переводом їх на роботу в автоматичному режимі з диспетчеризацією. Метою реалізації даних проектів є підвищення якості біологічної очистки стічних вод, покращення екологічного стану водного об’єкту – р. Самари та скорочення споживання електроенергії. Дані проекти будуть реалізовані в рамках Угоди Мерів та співробітництва з GIZ.

Також, КП «Павлоградтеплоенерго» приймає активну участь у залученні коштів іноземних інвесторів для реформування системи теплозабезпечення міста. Так, проект реконструкції теплопостачання МКР 40 років Жовтня отримав позитивний відгук після подання його на розгляд у рамках програми DEMOUkrainaDH від НЕФКО.

Місто Павлоград зарахований до міст-партнерів DEMOUkrainaDH.
Вартість проекту становить близько 700 тис.євро. В рамках проекту планується побудувати автономну котельню на житлові будинки по вул. Т.Федорової, перепідключити котельню 4-ї міської лікарні на отримання теплоносія від котельні 5-го МКР і побудувати сучасну резервну котельню  4-ї міської лікарні з приготуванням гарячої води за допомогою сонячних колекторів, а також встановлення індивідуального теплового пункту в житловому будинку по вул. Ленінградська, За.

За рахунок максимального наближення джерела теплопостачання до споживачів і використання предізоляційних труб отримаємо значне скорочення прямих річних втрат теплової енергії та скорочення витрат паливно-енергетичних ресурсів.

18 лютого 2016 року VNG International та її партнер PAX відвідали міську раду міста Павлоград з метою обговорення можливої співпраці у рамках проекту «Державне будівництво і підзвітність у Східній Україні», фінансованого Міністерством закордонних справ Нідерландів.

Та нещодавно, місто отримало підтвердження, що Павлоградську міську раду обрано для участі у дворічному проекті, метою якого є сприяння розвитку прозорого, підзвітного та відповідального місцевого управління та всеохоплюючих місцевих політичних процесів у східній Україні. Для досягнення цієї мети проект спрямований на місцеві органи управління та місцеву громаду.

Також, місто Павлоград протягом останніх років є активним учасником Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». Одним із напрямків його реалізації є впровадження заходів, спрямованих на скорочення споживання енергоресурсів та зменшення викидів СО2 у місті.

Проект USAID готовий підтримати м.Павлоград в реалізації енергоефективних заходів в будівлях бюджетної  сфери міста, енергоаудити яких розроблені в рамках програми ДТЕК «Енергоефективні школи», та надати місту технічну підтримку в підготовці технічно-економічного обґрунтування та проекту бізнес-плану в форматі НЕФКО для подальшого отримання пільгового кредиту від НЕФКО за програмою «Енергозбереження».

На сьогоднішній день Павлоград зарекомендував себе, як надійний партнер, який зможе і в майбутньому на гідному рівні втілювати проекти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Повний перелік актуальних назв топонімів міста
  • Зустріч міського голови з молодіжною радою
  • Шановні мешканці Павлоградської громади!
  • Родини привітали з Міжнародним днем сім’ї
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • Команда робототехніки Ліцею № 9 отримала патент на винахід
  • У бою за Україну загинув наш земляк Недвига Олексій
  • Реабілітація дітей з інвалідністю
  • Про надання матеріальної допомоги
  • «Реконструкція гуртожитку по вул. Промислова, 9/2 у м. Павлоград Дніпропетровської області (житло для внутрішньо переміщених осіб)», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-08-009320-a
  • Про відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води
  • Про визначення балансоутримувача нерухомого комунального майна
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Протокол засідання молодіжної ради при Павлоградській міській раді
  • Про надання дозволу на обробку інформації на обробку інформації на типовому робочому місці Користувача ІКС ЄДР