Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

22-24 червня в Одесі проходив ХІ УКРАЇНСЬКИЙ МУНІЦИПАЛЬНИЙ ФОРУМ

Июль 8th, 2015 Новини Вывести на печать

Цей традиційний щорічний захід слугує майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.
У роботі Форуму взяли участь близько 250 керівників органів місцевого самоврядування з громад-членів АМУ, народні депутати, представники органів державної влади, проектів міжнародної технічної допомоги, вітчизняні та закордонні експерти.
Від нашого міста брав участь у зібранні міський голова Метелиця Іван Сергійович.
Гостями форуму були В.Гройсман, Голова Верховної Ради України, В.Ковальчук, Перший заступник Глави Адміністрації Президента України, Г.Зубко, Віце-прем’єр-міністр України, М.Саакашвілі, Голова Одеської обласної держадміністрації.
Основні питання, які розглядались учасниками заходу — це «Фіскальна децентралізація: здобутки та наступні кроки» та «Галузева децентралізація: земля, будівництво та розвиток, адміністративні послуги».

Крім того, багато часу були присвячено кадровим питанням. Прийнято рішення до чергових місцевих виборів залишити керівником Асоціації міст України Вілкула Ю.Г., міського голову Кривого Рогу. Правління АМУ було переобрано. Приємною подією для павлоградців є обрання Метелиці І.С. членом Правління. Це дає нам додаткові можливості для вирішення місцевих питань на державному рівні та залучення інвестицій у розвиток Павлограда.
Асоціація міст України прийняла Звернення до Президента України, до Верховної Ради України та до Кабінету Міністрів України (текст додається).

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження