Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

«Крок назустріч»

Январь 16th, 2018 НовиниНовини ЦСССДМЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ Вывести на печать

Психологічної допомоги  і реабілітації потребують всі учасники бойових дій з метою профілактики розвитку у них посттравматичних стресових розладів, дезадаптації, конфліктів з оточуючими, а також відновлення психічного здоров’я та ефективної соціальної поведінки, зміцнення їх особистісного та соціального статусу.

1

15.01.2018р. на базі «Центру надання допомоги учасникам АТО» при Павлоградському міському центрі соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді розпочався курс тренінгів для учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

За ініціативою громадських організацій міста Павлоград, щодо проведення курсу тренінгів для психологічної допомоги учасникам АТО і членам їх сімей та підтримки Павлоградського міського голови А.О.Вершини і депутатського корпусу Павлоградської міської ради з метою реалізації програми в 2018 році виділено кошти для оплати праці залученого фахівця.

Проходження курсу тренінгів буде корисне тим людям, які помічають у себе наслідки пережитого стресу, зловживання алкоголем, взаємовідносини між батьками та дітьми, депресії, конфліктів з оточуючими: як на роботі, так і вдома.

Це допомога для людей, які в силу життєвих обставин перебували в складних, екстремальних умовах, пережили насилля, як фізичне так і психологічне.

Участь в тренінгах безкоштовна, добровільна та анонімна, в зручний для учасників час.

Під час першої зустрічі, яка тривала більше 3 годин, спеціалістами визначалась причина звернення людини і запропоновано такі форми подальшої роботи, а саме:

— закрита група для УБД та відкрита загальна група для всіх, хто звернувся та потребує психологічної допомоги.

Під час тренінгу учасники змогли отримати інформацію про причини своїх труднощів, про те, які існують підходи до їх подолання, всю іншу інформацію з цього питання, а також визначили основні симптоми проблем, пов’язаних з посттравматичним стресом, і ознайомились з деякими  методиками для їх подолання.

Заняття будуть проходити щочетверга о 17.30. Приєднуйтесь та приходьте, і дізнайтесь більше. Ми зберігаємо конфіденційність особистої інформації та індивідуально розглядаємо кожен запит від наших клієнтів. Ми вважаємо, що наша робота має бути максимально зрозумілою і ефективною та корисною.

Тел. 6-01-96

м.т. +380 (95) 718 10 55

Рибалко Тетяна Іванівна

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою