Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Міська урочистість з нагоди Дня Соборності та Свободи України

Январь 23rd, 2014 Новини Вывести на печать

22 січня 2014 року у залі засідань виконкому пройшла міська святкова урочистість з нагоди Дня Соборності та Свободи України, де прийняли участь керівництво міста, представники депутатського корпусу, політичних партій та громадських організацій, вчителі, працівники культури, представники органів місцевого самоврядування та представники ЗМІ.

IMG_3805
У теплій родинній обстановці звучав Державний Гімн України. Усіх присутніх зі святом привітала заступник міського голови А.В. Рябова: “ Це свято вкотре нагадує усім нам про те, що Україна – єдина держава, а ми – єдиний народ. І незважаючи на те, де ми живемо – на Поліссі чи на Донбасі, Слобожанщині чи Галичині – ми є українцями, нащадками лицарів Київської Русі та запорізьких козаків й маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Президентом України В.Ф.Януковичем поставлена задача перед керівниками усіх рівнів розвивати та підтримувати умови для національного єднання, сприяти формуванню самовідчуття українських громадян, як єдиної нації. Нам необхідно спрямувати зусилля на розуміння соціальної та політичної єдності”.
Під час урочистостей подякою Дніпропетровської обласної державної адміністрації була нагороджена Горова О. П. – член громадської ради при Павлоградському міськвиконкомі, член правління Благодійного фонду «Перлина», з 2011 року голова правління ОСББ «Ленінградська, 10».
Подяками Павлоградского міського голови були нагороджені:
Зінківська Олена Григорівна – вчитель історії Павлоградської загальноосвітньої школи №5, голова міського методичного об’єднання вчителів історії, член міської творчої групи вчителів історії.;
Люлько Георгій Іванович – головний редактор письменницького дому «Дивосвіт», член Національної Спілки України. Професійний поет, прозаїк, літературознавець, критик, співавтор журналу – альманаху «Свічадо» на Дніпропетровщині, в листопаді 2005 року брав участь в презентації «Свічада» в Києві;
Михайлов Юрій Іванович – старший науковий співробітник Павлоградского історико – краєзнавчого музею. У 2011 році Юрій Іванович побудував експозицію «Козаччина у міжріччі Самари та Вовчої. Від давнини до сьогодення», у 2013 – експозицію «Історія м. Павлограда від заснування до 1917 року», приймав активну участь у реалізації проекту «Подих скіфських степів», який став переможцем конкурсу міні – грантів «Місто власними руками»;
Тіщенко Сергій Олексійович – викладач Павлоградского технікуму Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет», керівник школи бойового гопака «ХОРС». Вихованці Сергія Олексійовича захищають честь навчального закладу на регіональних змаганнях: у 2014 році команда, очолювана викладачем, посіла ІІІ командне місце у ІІІ чемпіонаті України з вільного козацького бою.
Під час заходу було урочисто відзначено всіх жінок, що дістали звання «Мати Героїня» та вручено посвідчення «Матері – героїні» Любові Іванівні Виноградовій, яка виховала 6 дітей й допомагає дітям у вихованні 5 онуків.
Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності.
Нехай все задумане на користь і благо нашого міста й усій України та його жителів буде успішно реалізоване.
Зі святом!

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження