Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

На Дніпропетровщині ціни на хліб є стабільними

Январь 18th, 2013 Новини Вывести на печать

Олександр Любович: «На Дніпропетровщині ціни на хліб є стабільними, для підвищення передумов немає»

На Дніпропетровщині цінова ситуація на ринку хліба є стабільною. Борошномельні та хлібопекарські підприємства забезпечені достатнім запасом сировини. Споживачі забезпечені основними продуктами харчування за рахунок власного виробництва в області. Про це повідомив заступник губернатора Олександр Любович.
На Дніпропетровщині ціни на соціальні продукти перебувають під пильною увагою обласної влади.
«На Дніпропетровщині цінова ситуація на ринку хліба є стабільною. Потреби хлібопекарських підприємств регіону забезпечені зерном до наступного врожаю за рахунок власного виробництва продовольчого зерна, Регіонального стабілізаційного фонду та інтервенції з аграрного фонду України. Завдяки цьому на Дніпропетровщині і надалі буде забезпечена стабільна ціна на хліб», — сказав Олександр Любович.
Щомісяця підприємства хлібопекарської промисловості потребують 20,8 тис тонн зерна. До кінця маркетингового року (тобто, до наступного врожаю) Дніпропетровщина повністю забезпечена зерном. На 1 січня 2013 року задекларовано 537,2 тис тонн зерна, в тому числі 223,5 тис тонн продовольчого, з нього для хлібопекарської промисловості – 192,1 тис тонн.
Хлібопекарські підприємства Дніпропетровської області щомісяця отримують борошно за цінами на 10-15% нижче ринкових із аграрного державного інтервенційного фонду та регіонального стабілізаційного фонду. Це дає можливість випікати хліб, який користується найвищим попитом, за стабільними цінами. Зокрема, щомісяця підприємства отримують 8,2 тис тонн такого борошна із Аграрного фонду та 2,75 тис тонн – із Регіонального стабілізаційного фонду.
«Борошно з регіонального стабілізаційного фонду разом з аграрним фондом України повністю покриє потребу хлібопекарських підприємств Дніпропетровщини на 2012/2013 маркетинговий рік. Це гарантовано дає можливість утримувати стабільні ціни на хліб, що користуються найвищим споживчим попитом. Будь-яких передумов для підвищення цін – немає», — зазначив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Любович.
Довідка
Забезпечення населення Дніпропетровської області хлібом та хлібобулочними виробами здійснюється 15 провідними хлібопекарськими підприємствами області (91%) та 68 міні-пекарнями (9%). За 2012 рік вироблено 172,7 тис. тонн хліба,що на рівні 2011 року, борошна – 127,8 тис. тонн, що на 14% більше ніж у 2011 році. Борошномельні та хлібопекарські підприємства області стабільно забезпечуються сировиною.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва
  • Шановні працівники Служби безпеки України!