Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

На сторожі прав дитини

Декабрь 19th, 2013 Новини Вывести на печать

На сторожі прав дитини

18 грудня 2013 року під головуванням заступника міського голови Шуліки О.О. пройшло останнє в цьому році засідання комісія по захисту прав дитини за участю керівників соціальних служб міста, відділів виконкому та кримінальної міліції. Служба у справах дітей звітувала про стан роботи з дітьми, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу.
Протягом 2013 року членами комісії вирішувалося чимало складних життєвих ситуацій й непростих дитячих доль, затверджувалися індивідуальні плани соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
Багатьом дітям була надана допомога для покращення їх життя та умов проживання.

IMG_2483
«Напередодні новорічних та різдвяних свят мені приємно говорити про те, що за минулий рік силами багатьох служб міста було надано допомогу великій кількості дітей, на долю яких випало чимало випробувань та страждань. Міська влада приділяє першорядне значення реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо захисту прав дитини, впровадження нових форм і механізмів соціального захисту дітей, забезпечення можливостей їх всебічного розвитку. Ми маємо певні здобутки. В місті жодна дитина не влаштована до школи-інтернату, зменшилась кількість дітей, позбавлених батьківського піклування та збільшилась кількість дітей влаштованих на виховання в сім’ї. Щаслива дитяча посмішка – найдорожчий здобуток та результат нашої з вами роботи. Тож керівництво міста й надалі буде турбуватися про дітей і дбати про їх щасливе та захищене майбутнє», — з такими словами на завершення зустрічі звернулася до присутніх заступник міського голови О.О. Шуліка.

IMG_2487
На жаль, останнім часом значно збільшується кількість батьків, які розлучаються. Відповідно збільшуються і проблеми в цих сім’ях по вихованню та утриманню дітей. З вини батьків наші діти ростуть в неповних сім’ях і не відчувають того родинного тепла, яке їм дуже необхідне.
Тому, проблема відповідального батьківства і подолання соціального сирітства — буде головною в роботі, соціальних служб міста в 2014 році.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження