Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Навчання водіїв «швидкої»

Март 22nd, 2013 Новини Вывести на печать

На виконання Закону України «Про екстрену медичну допомогу», який вступив у силу 1 січня 2013 року, на базі восьми підстанцій КЗ «Павлоградська міська станція швидкої медичної допомоги»ДОР» фахівці навчального центру КЗ «Обласний Центр екстреної допомоги та медицини катастроф»ДОР» проводять навчання водіїв бригад швидкої медичної допомоги.
Водії виконують важливу роботу за кермом. Але у надзвичайних випадках — при дорожньо-транспортних пригодах, отруєннях, виробничих травмах, нещасних випадках — кожен з них, пройшовши курс навчання, зможе допомогти лікарю або фельдшеру в наданні першої медичної допомоги постраждалим. Бригада «швидкої» повинна діяти професійно, злагоджено, оперативно, як єдина команда.
Викладач навчально-тренувального центру медицини катастроф Ольга Анатоліївна Олійник – лікар з досвідом. Вона проводить навчання з водіями по три години на день. Повний курс складає 12 годин. Тому навчаються невеликими групами у вільний від роботи час. Водії опановують основні навички надання першої допомоги не лише теоретично, а й практично, використовуючи спеціальний манекен. Водій повинен навчитись зробити штучне дихання, непрямий масаж серця та накласти шину у випадку переломів кінцівок.
Головний лікар станції швидкої медичної допомоги Світлана Анатоліївна Зайчикова звернулась до всіх учасників дорожнього руху, як до водіїв автотранспортних засобів, так і до пішоходів, з проханням надавати переваги проїзду санітарному автотранспорту, який рухається з ввімкненими звуковими та світловими сигналами.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження