Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Неофіційний візит Міністра фінансів України Ю.В.Колобова до Павлограду

Январь 13th, 2014 Новини Вывести на печать

11 січня 2014року з неофіційним візитом Павлоград відвідав міністр фінансів України — Юрій Володомирович Колобов.

Активно підтримуючи розвиток спорту, він взяв участь у старті ігор Дитячої баскетбольної ліги м. Павлограда.
Вітаючи молодих гравців зі стартом нового сезону на нових ігрових майданчиках рідної школи Юрій Колобов сказав, що «Спорт є рятівною силою нашого часу, бо саме він сприяє вихованню дисципліни, дотримуючись правил, та повазі навіть до суперників. А як казали мудреці минулого: «в житті краще живе той, хто зміцнів фізично». Також він відмітив, що виховання культури здорового способу життя серед молоді є запорукою кращого майбутнього нашої країни.
IMG_3196

Незважаючи на зайнятість, Юрій Володимирович приділяє постійну увагу рідному місту. Завдяки його сприянню та фінансовій підтримці «Фонду розвитку та підтримки спортивного життя юнацтва та молоді» у нашому місті у 2013 році побудовано 20-баскетбольних майданчиків та встановлено 63 вуличних спортивних тренажера, всі шкільні спортивні зали обладнано сучасними баскетбольними щитами. Зроблено капітальні ремонти спортивних залів загальноосвітніх шкіл №4; 5 та №16.

IMG_3200

Новий 2014 рік для павлоградців розпочався приємним сюрпризом — Ю.В. Колобов разом з «Фондом розвитку та підтримки спортивного життя юнацтва та молоді» подарували місту льодовий каток.

IMG_3216

Від імені мешканців Павлограда зі словами вдячності до Юрія Володимировича звернувся міський голова Іван Сергійович Метелиця: «Від імені всіх павлоградців прийміть слова величезної подяки за Вашу увагу та допомогу. Завдяки підтримці Фонда, минулого року павлоградська дітвора отримала можливість розвиватися фізично на сучасних вуличних тренажерах й вдосконалювати свої спортивні вміння та здібності у відремонтованих спортивних залах.
Сьогодні павлоградці отримали від Вас чудовий подарунок: поява льодового катка стала втіленням мрії дітей і дорослих, місцем, де кожен може знову стати дитиною і чудово провести своє дозвілля».
Відкриття ковзанки пройшло у теплій, дружній атмосфері, яку підігрівали гумор та зазивання Матвія Хижняка й Господарки. В цей день на Соборній площі зібралися чимало павлоградців, які вітали шановних гостей та змогли насолодитися прекрасними номерами від фігуристів високого класу.

IMG_3204

Цікавою несподіванкою стала участь Міністра фінансів України Ю.В.Колобова у товариській зустрічі з баскетболу «Зірки українського баскетболу і команда міста Павлограда»,

IMG_3459

що проходила на базі СОК «Центр». та закінчилася з рахунком 73:85 на користь гостей.

IMG_3625

По завершенні гри міський голова І.С.Метелиця вручив Ю.В. Колобову Кубок переможців та за результатами конкурсів кидків та капітанів нагородив учасників обох команд.

IMG_3690

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег