Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 02.09.2012

Август 2nd, 2012 Новини Вывести на печать

Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний: «На загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна» Дніпропетровщина буде представлена на найвищому рівні»
Дніпропетровська область завершує підготовку до участі у загальнодержавній виставковій акції “Барвиста Україна”, що проходитиме в Національному комплексі “Експоцентр України” у м. Києві 14 – 17 серпня 2012 року. Традиційно в рамках виставкової акції відбудетьсяВсеукраїнський конкурс “Кращий вітчизняний товар року”. Згідно з даними Дніпропетровської промислової палати вже 61 підприємство регіону подало заявки на участь у конкурсі. Вони представлять 69 видів продукції та послуг. Про це на нараді щодо завершення підготовки до виставки та конкурсу повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний
Він підкреслив, що цього року, як і в 2010-2011 роках, на масштабному показі досягнень, якими пишається держава, Дніпропетровська область буде представлена на найвищому рівні. Для цього уже підготовано проект концепції предствлення області на виставці та план загальної експозиції. У ній традиційно візьмуть участь найкращі підприємства, які представляють галузі енергозбереження, культури, освіти, житлово-комунального господарства, агропромислового комплексу, промисловий і споживчий ринки Дніпропетровщини. Виставка супроводжуватиметься виступами художніх колективів з усієї України.
«Експозиція Дніпропетровщини у виставковій акції «Барвиста Україна» — це результат реалізації програми реформ та Соціальних ініціатив нашого Президента Віктора Федоровича Януковича, а також Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровської області. Такі заходи дають потужний імпульс для розвитку вітчизняного виробника, обміну досвідом між представниками кращих підприємств України. Гідний виступ на конкурсі та участь області у виставці зміцнюють імідж Дніпропетровщини як регіона-лідера, відкривають нові можливості для залучення до області нових інвесторів», — сказав Олександр Вілкул.

Довідка: Виставкова акція «Барвиста Україна» покликана пропагувати здобутки вітчизняних товаровиробників, розширення їх зовнішньоекономічних зв’язків, розгортання міжрегіонального співробітництва та залучення іноземних інвестицій в економіку регіонів країни.
Організатори виставкової акції – міністерства, інші центральні органи виконавчої влади, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації.
Виставка «Барвиста Україна» супроводжується масштабним комплексом презентаційних та культурно-мистецьких заходів, зокрема, проведенням Днів областей, фестивалів, презентацій робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва регіонів України.
За останній час «Барвиста Україна» здобула широкий авторитет, а науково-технічні розробки, технології, техніка і конкурентоспроможна продукція, що представляють на виставці українські підприємства, довели, що не поступаються світовим зразкам.

 Євген Морозенко: «На вулиці Набережна Заводська триває найвідповідальніший етап капремонту – влаштування асфальтобетонного покриття проїжджої частини»
Ремонт вулиці Набережної Заводської – однієї із ключових транспортних магістралей, яка з’єднує житлові масиви «Червоний камінь», «Комунар», «Парус» та підприємства, що знаходяться у цьому районі, з центральною частиною міста, проведений на 35%. Всі роботи йдуть за графіком. Капітальний ремонт вулиці Набережної Заводської був ініційований головою постійної комісії Дніпропетровської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Євгеном Морозенком і проходить в рамках губернаторської програми з покращення якості доріг Дніпропетровщини.
Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо проведення капітального ремонту вулиці Набережна Заводська. У нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак, міський голова Іван Куліченко, голова постійної комісії Дніпропетровської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Євген Морозенко, представники підрядних будівельних організацій.
«Ми системно модернізуємо інфраструктуру Дніпропетровщини. Це стосується і запуску метро, і будівництва об’їзної дороги, і створення якісних внутрішньоміських магістралей та внутрішньоквартальних доріг. Важливо, що в цьому питанні депутати мають активну позицію та пропонують свої проекти. Це їхній внесок у розвиток регіону. Обласна і міська влада працюють єдиною командою. Разом ми зробимо обласний центр комфортним та надамо йому сучасного європейського вигляду», — сказав Олександр Вілкул.
Ремонтні роботи вулиці Набережна Заводська будуть проходити у два етапи. Перший етап передбачає заміну дорожнього покриття від Старого мосту до Кайдацького мосту (6,91 км). Загальна вартість робіт першого етапу становить 98 млн грн, з них 32,5 млн грн виділені за сприяння губернатора Олександра Вілкула з державного бюджету, ще
65,5 млн грн виділені з місцевого бюджету з ініціативи голови постійної комісії Дніпропетровської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Євгена Морозенка.
Другим етапом проекту передбачено проведення капремонту від Кайдацького мосту до житлового масиву «Парус» (3,8 км). Загальна вартість робіт складе близько 77 млн грн. Проект затверджений в Укрінвестекспертизі. Наразі оголошений тендер, який буде проведений 11 серпня 2012 року.
Наразі триває перший етап ремонтних робіт — завершується демонтаж старих бортових каменів (роботи виконані на 99%), встановлення нових (95%), фрезерування асфальтобетонного покриття (90%), а також бетонування дощоприймальних колодязів(72%). Роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття виконані на 77%, а нижнього шару — на 60%. Всі роботи ведуться без повного перекриття проїжджої частини та будуть завершені до 15 жовтня.
«На вулиці Набережна Заводська триває найвідповідальніший етап капремонту – влаштування асфальтобетонного покриття проїжджої частини. Адже наше завдання у рамках губернаторської програми – зробити якісні дороги візитною карткою Дніпропетровська та області», — сказав Євген Морозенко.
Нагадаємо, набережна Дніпропетровська має протяжність 20 км. Вона є найдовшою у Європі та складається з трьох частин – Набережна Заводська (від ж/м «Парус» до Амурського мосту), Набережна ім. Леніна (від Амурського мосту до вул. 6-ої Стрілкової дивізії), Набережна Перемоги (від вул. 6-ої Стрілкової дивізії до Південного мосту).
Вже відремонтовано 4 км проїжджої частини вулиці Набережна Перемоги (від вул. Космічної до Мерефо-Херсонського мосту), якісне дорожнє покриття має Набережна ім. Леніна.
У рамках губернаторської програми з ремонту та будівництва доріг області за ініціативи Євгена Морозенка 4 травня 2012 року розпочався ремонт третьої частини набережної – вулиці Набережна Заводська. Останній раз капітальний ремонт її дорожнього покриття проводився майже 20 років тому — у 1994 році. Ця міська магістраль поєднує житлові масиви «Червоний камінь», «Комунар», «Парус», де мешкає близько 70 тис жителів, з’єднує підприємства, розташовані у північно-західній частині Дніпропетровська, з центральною частиною міста, а також міжміські напрямки – Донецьке шосе та Криворізьке шосе. Щодоби цією дорогою їздять у середньому 50 тис автомобілів.
Довідка:
За два роки в області відремонтовано переважно капітально понад 3,2 млн квадратних метрів доріг. Зокрема, 2010 році відремонтовано 1,5 млн квадратних метрів доріг, у 2011 році — 1,7 млн квадратних метрів, цього року планується відремонтувати 1,8 млн квадратних метрів.
Зокрема, у Дніпропетровську цього року планується відремонтувати вулицю Московська та проспект Кірова, також буде встановлено надземний пішохідний перехід на проспекті імені Газети «Правда», обладнаний ескалаторами та ліфтами для інвалідів.

Олександр Вілкул: «Будівництво з’їздів з Кайдацького мосту забезпечує більше 3,5 тис робочих місць на підприємствах будівельної галузі Дніпропетровщини»

Будівництво з’їздів з Кайдацького мосту забезпечує більше 3,5 тис робочих місць на підприємствах будівельної галузі Дніпропетровщини. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул під час робочої виїзної наради щодо ходу будівництва правобережних з’їздів з Кайдацького мосту.

В області ведеться активна робота щодо створення нових робочих місць. Це одне з ключових напрямків реалізації Соціальних Ініціатив нашого Президента Віктора Януковича. Нові робочі місця створені переважно за рахунок розвитку підприємництва та розвитку промисловості: розширення потужностей та відкриття нових підприємств.
«Масштабні інфраструктурні проекти, які сьогодні реалізуються на Дніпропетровщині, — це підвищення комфортності умов життя мешканців регіону, створення інвестиційно привабливого клімату на Дніпропетровщині, забезпечення новими робочими місцями жителів нашої області. Зокрема, будівництво з’їздів з Кайдацького мосту, об’їзної навколо Дніпропетровська забезпечує більше 3,5 тис робочих місць на підприємствах будівельної галузі Дніпропетровщини. При цьому середня заробітна плата перевищує 3,5 тис грн на місяць», — сказав Олександр Вілкул.
Будівельні роботи йдуть згідно з графіком, поставки будівельних матеріалів та конструкцій здійснюються своєчасно. Губернатор зазначив, що такі показники забезпечені тим, що при створенні цих інфраструктурних об’єктів залучаються будівельні компанії нашого регіону та використовуються будівельні матеріали виробників Дніпропетровщини.
«З’їзди з Кайдацького моста – це майбутня сучасна міська магістраль безперервного руху, яка вивільнить від навантаження транзитного транспорту більше 10 км доріг у центральній частині Дніпропетровська. Це суттєво знизить екологічне навантаження на обласний центр та убезпечить дороги міста від пошкодження великовантажним транзитним транспортом. Якість виконання робіт з будівництва з’їздів з Кайдацького мосту має бути максимально високою. Для контролю якості на будівництві задіяні кращі експерти регіону. Я тримаю це питання на особистому контролі», — сказав Олександр Вілкул.
Губернатор зазначив, що на об’єктів будівництва постійно працюють спеціалісти управління капітального будівництва облдержадміністрації, які здійснюють технагляд. Вони контролюють, щоб будівництво об’єкту велося в рамках затвердженого проекту та за всіма нормами сучасних будівельних технологій. Усі ділянки будівництва вважаються завершеними лише після того, як спеціалісти, що здійснюють технагляд, перевірять якість виконаних робіт та підпишуть акти готовності.
Як доповів губернатору міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, наразі на об’єкті будівництва встановлені 10 з 24 пар опор естакади, проведене бетонування опор № 19, 20, 22, шести залізобетонних стаканів під тіло опори № 24, перевлаштовані низьковольтні кабельні лінії, ділянка автодороги, трамвайних колій. Проводяться земляні роботи і бетонні роботи для влаштування залізобетонного колектора. Влаштовуються буронабивні палі під нові опори та підготовчі роботи по улаштуванню ростверків під них. Винесені зовнішні мережі водопроводу, електричні кабельні лінії, тривають роботи по виносу мереж зв’язку.
Як повідомлялося раніше, цього року буде повністю завершено розчистку території під будівництво правобережних з’їздів з Кайдацького мосту, в тому числі роботи з виносу водопровідних мереж, зливової каналізації, газопроводу, перевлаштування ліній електропередач, трамвайних ліній, буде завершено влаштування опор під майбутню естакаду, монтаж колон та монтаж балок у прогонах 1-7, улаштовано земляне полотно основної дороги з транспортною розв’язкою по типу неповного «клеверного листа» (рос) в районі вулиці Маяковського, виготовлено та змонтовано складні допоміжні системи та влаштування для металевої прогонової споруди.
Довідково:
Актуальність будівництва правобережного з’їзду з Кайдацького мосту
Проектування Кайдацького мосту через р.Дніпро у м.Дніпропетровську, а також лівобережних і правобережних підходів з виходом на зовнішні автомобільні дороги загального користування, мало метою винести транзитний вантажний автотранспорт з центральної частини міста. Завдяки цьому кількість шкідливих викидів в атмосферу зменшиться на 900 тонн на рік.
Кайдацький міст був введений в експлуатацію восени 1981 року. Сьогодні на лівому березі збудований автодорожній підхід до Кайдацького мосту, який в результаті інтенсивної забудови на лівобережжі перетворився в магістральну вулицю регульованого руху – Донецьке шосе, що має безпосередній вихід на зовнішні автомобільні дороги загального користування Київ-Луганськ-Ізварине та Харків-Сімферополь-Севастополь.
Автодорожнього підходу до Кайдацького мосту з безпосереднім виходом на зовнішні автомобільні дороги загального користування на правобережжі на сьогодні немає. До цього часу рух автотранспорту по правобережжю здійснюється по вулично-дорожній мережі міста (вулиця Кайдацький шлях, правобережна транспортна розв’язка на вулиці Набережна Заводська, вулиця Павлова, проспект Калініна, проспект Петровського, вулиця Київська). При цьому, пропускна здатність і габарити вулично-дорожньої мережі не відповідають розмірам і структурі транспортних потоків. Це викликає серйозні збої в організації дорожнього руху в місті (пробки), виводить з ладу дорожнє покриття і приводить до значного зниження маршрутної швидкості транспортних засобів, збільшенню споживання ПММ і росту кількості шкідливих викидів.
Як пролягатимуть правобережні з’їзди з Кайдацького мосту:
Правобережний підхід до Кайдацького мосту через р.Дніпро у м.Дніпропетровську представляє собою магістральну дорогу на ділянці від вулиці Кайдацький шлях до автомобільної дороги загального користування Київ-Луганськ-Ізварине прокладену по вулиці Кайдацький шлях у напрямку першої черги Південного обходу Дніпропетровська.
Початковий пункт – прибережна транспортна розв’язка на вулиці Набережна Заводська.
Кінцевий пункт – вулиця Київська на околиці міста.

Підготовка закладів освіти Васильківського району Дніпропетровської області до нового навчального року та осінньо-зимового періоду проходить згідно з планом підготовчих робіт

Згідно з планом підготовчих робіт станом на 02 серпня 2012 року вже 85% шкіл Васильківського району готові до нового навчального року та осінньо-зимового періоду. До 25 серпня 2012 року буде підготовлено всі навчальні заклади району. Про це доповів виконуючий обов’язки начальника відділу освіти Васильківської РДА Олег Прогонний заступнику голови облдержадміністрації Марії Пустовій під час виїзної наради з питань підготовки до нового навчального року та роботи в опалювальний період закладів освіти Васильківського району.
«За ініціативи губернатора Олександра Вілкула та за підтримки нашого Президента Віктора Януковича у Дніпропетровському регіоні реалізується програма «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», у рамках якої в області створюються умови для виховання молоді, забезпечення ефективного та комфортного навчального процесу. Організована система підвезення до шкіл учнів і вчителів. Навчальні заклади забезпечені сучасним комп’ютерним обладнанням, в освітній процес впроваджуються новітні інформаційні технології та методики. На особистому контролі в губернатора знаходиться питання своєчасної та якісної підготовки закладів освіти Дніпропетровщини до нового навчального року й роботи в осінньо-зимовий період», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.
Протягом підготовчого періоду проведено різнопланові ремонти: відремонтовано частину мережі теплопостачання у Чаплинській школі, збудовано свердловину в Ульянівській школі. Завершуються будівельні роботи по облаштуванню внутрішніх санітарно-гігієнічних приміщень у двох закладах – Богданівській та Васильківській школах.
Проводиться капітальний ремонт та газифікація Павлівського дитячого садка, реконструкція частини приміщення навчального корпусу Васильківської школи №3, Добровільської і Новогригорівської шкіл для перетворення їх у навчально-виховні комплекси.
Виконуючий обов’язки начальника відділу освіти Васильківської РДА Олег Прогонний доповів Марії Пустовій про те, що у 2012 році з місцевого бюджету Васильківського району на встановлення теплових лічильників у 6 школах району виділено майже 143 тис грн.
Підвезення учнів та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Васильківського району до шкіл забезпечено на 100%.
Усі загальноосвітні навчальні заклади Васильківського району на 100% забезпечено комп’ютерними класами та підключено до мережі Інтернет.
Довідка:
У районі функціонують 33 заклади освіти: 8 дошкільних навчальних закладів; 17 загальноосвітніх навчальних закладів; 6 навчально-виховний комплексів; 1 позашкільний заклад; 1 дитячо-юнацька спортивна школа.

Майже 200 дітей Дніпропетровщини приїхали відпочивати у третю зміну в дитячий центр соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я»

Майже 200 дітей Дніпропетровщини приїхали відпочивати в дитячий центр соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я», який створено під керівництвом губернатора Олександра Вілкула відповідно до завдання Президента України Віктора Януковича. У третю зміну в дитячому центрі відпочиватимуть вихованці дитячих будинків сімейного типу, переможці обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіад, талановиті й обдаровані діти Дніпропетровщини. Відкриття третьої зміни розпочалося урочистою лінійкою, на якій 10 творчих загонів представили свої назви і девізи. Тематика зміни – «На Україні всі діти – зірки!».
«Перлина Придніпров’я» — це унікальний заклад, що є перлиною оздоровчої системи Дніпропетровщини. Тут створені всі умови для того, щоб діти Дніпропетровщини, незалежно від соціального статусу, мали можливість відпочивати, розкривати свої здібності і таланти та отримувати кваліфіковану медичну допомогу з використанням найсучасніших методів діагностики, лікування і реабілітації. Відкриття третьої зміни означає відкриття нових спортивних рекордів, нових талантів, здобуття нових знань та вмінь у творчих майстернях дитячого центру», — сказала Марія Пустова.
Символом відкриття третьої зміни стало підняття державного прапору під гімн України, а також прапорів Дніпропетровської області й «Перлини Придніпров’я» під гімн дитячого центру. На святі діти розказували вірші про «Перлину Придніпров’я», танцювали та співали.
Назва третьої зміни «На Україні всі діти – зірки!». Відпочиваючі зможуть показати свої таланти в шоу «Перлина Придніпров’я» має талант!». Усі бажаючі змагатимуться на Малих Олімпійських Іграх у таких видах спорту, як футбол, баскетбол, легка атлетика, настільний теніс, шахи, шашки тощо. Планується відкриття Книги рекордів «Перлини Придніпров’я». На танцювальному конкурсі «Стартинейджер» буде визначено, який загін є найталановитішим у танцювальному конкурсі, а також буде обрано Міс «Перлини Придніпров’я».
Протягом всієї зміни у кожного загону є можливість заробляти «перлини» (грошова одиниця центру), щоб потім на Ярмарку витратити їх на різноманітні розваги, солодощі та подарунки.
Без уваги не залишаться й ті, хто народився у серпні, на них чекає святковий пиріг, подарунки та чарівна казка від вожатих.
У дітей буде нагода познайомитися зі світом зірок завдяки мобільному планетарію, послухати Годину цікавої науки та дізнатися, як створюються анімаційні фільми.
Завершиться третя зміна святковим заключним концертом «Якщо зірки запалюються, значить це нам дуже потрібно».
Нагадаємо, що 21 червня 2012 року Прем’єр-міністр України Микола Азаров та губернатор Олександр Вілкул відкрили унікальний обласний дитячий центр соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» в селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області.
Центр збудовано під керівництвом Олександра Вілкула за підтримки Уряду відповідно до завдання, поставленого Президентом України Віктором Януковичем щодо створення належних умов оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги суспільства.
Більш детальну інформацію про «Перлину Придніпров’я», про заходи, які проходять у закладі, можна дізнатися на офіційному сайті центру: http://perluna.dnepredu.com/uk/site/index.html. На сайті розміщена 3D-презентація дитячого центру, яка дозволяє здійснити віртуальну подорож закладом.

Довідка:
У дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» створені всі умови для всебічного розвитку дитини, розкриття її талантів та здібностей. Так, у другу зміну (з 07 до 27 липня 2012 року) педагогами позашкільних навчальних закладів обласного підпорядкування та управлінням у справах фізичної культури та спорту були проведені виховні заходи для дітей, які відпочивали в дитячому центрі.
Виховна робота з дітьми проходила за напрямами: «Екологія ХХІ», анімація, науково-технічний, спортивний.
20 червня 2012 року педагоги Обласного еколого-натуралістичного центру дітей та учнівської молоді провели інформаційні години з переглядом фільму екологічної тематики: «Душа світу».
19 – 20 липня 2012 року педагоги кіноцентру «Веснянка» ознайомили відпочиваючих із низкою анімаційних фільмів, створених гуртківцями кіноцентру.
12 – 13 липня 2012 року педагоги Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді провели гурткові заняття для дітей від 8 до 15 років, ознайомили їх з основами технічного моделювання (судномоделювання, авіа-, автомоделювання).
16 – 19 липня 2012 року всі діти віком від 6 до 16 років (192 особи) відвідали мобільний планетарій, де ознайомилися з основами астрономії: планетами Сонячної системи, зодіакальними та іншими сузір’ями.
Протягом зміни управлінням у справах фізичної культури та спорту облдержадміністрації було організовано виховну роботу зі спортивного напряму.
Із 07 по 27 липня 2012 року проведено ІІ Спартакіаду дитячого центру «Перлина Придніпров’я» за трьома віковими категоріями – молодша, середня, старша (від 6 до 14 років). До програми ІІ Спартакіади входили такі види спорту: настільний теніс, волейбол, футбол, баскетбол, шашки, силове багатоборство, стрибки через скакалку, окремі види легкої атлетики.
Понад 80% дітей взяли участь у змаганнях, які проводились у загонах, між загонами та у фінальній частині Спартакіади.
24 липня 2012 року за участі Олімпійського чемпіона з важкої атлетики Зайцева Юрія Костянтиновича відбулось спортивне свято нагородження кращих спортсменів ІІ зміни – «Зірочки спорту» та переможців ІІ Спартакіади.
В оздоровчому центрі для відпочиваючих було створено можливість не тільки займатися фізичною культурою і спортом на сучасних ігрових майданчиках, спортивних тренажерах, а й загартовуватися, проходячи сонячні та водні процедури. На початок зміни 20% дітей не вміли плавати. За період відпочинку 10% дітей навчились плавати та 10% – триматися на воді (діти молодших загонів).

За дорученням губернатора Олександра Вілкула спеціалісти обласної лікарні ім. Мечникова проводять виїзні медичні обстеження мешканців найвіддаленіших районів Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині при обласній лікарні ім. Мечникова створена спеціалізована виїзна амбулаторія, яка регулярно здійснює виїзди до найвіддаленіших сільських районів.
Мета створення та роботи виїзної лікарської амбулаторії — підвищити якість до доступність медичних обстежень, наблизити кваліфіковану медичну допомогу до сільського населення Дніпропетровської області. Першочерговим завданням бригади медиків, які укомплектовані необхідним медичним обладнанням та технікою (лабораторії, флюорографи, УЗД апарати), є діагностика та, у разі необхідності, направлення пацієнтів на лікування до медичних закладів.
«За дорученням губернатора Олександра Вілкула був розроблений план роботи виїзної амбулаторії лікарні ім. Мечникова, якого ми чітко дотримуємося. Завдяки таким виїздам жителі найвіддаленіших районів Дніпропетровщини мають змогу пройти безкоштовне медичне обстеження та проконсультуватися щодо стану свого здоров’я у висококваліфікованих медичних спеціалістів», — сказав головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.
Виїзна лікарська амбулаторія лікарні ім. Мечникова складається з двох бригад: лабораторно-діагностичної та рентгенологічної, кожна з яких оснащена спеціальним медичним обладнанням та технікою.
До складу лабораторно-діагностичної бригади ім. Мечникова входять лікарі кардіологи, гастроентерологи, гінекологи, невропатологи, лікар-ендоскопіст та ЛОР-сурдолог. Лабораторно-діагностична бригада лікарні ім. Мечникова здійснює виїзди до найвіддаленіших сільських районів двічі на тиждень – щосереди та щочетверга.
Протягом 2011 року медичні спеціалісті цієї бригади провели майже 17,5 тис обстежень та надали більш ніж 8 тис консультацій мешканцям віддалених сільських районів Дніпропетровської області.
Рентгенологічна бригада здійснює виїзди тричі на тиждень – кожну середу, четвер та п’ятницю. У 2011 році флюорографічні обстеження пройшли більш ніж 15 тис мешканців області.
Взагалі у 2011 році спеціалізованими бригадами лікарні ім. Мечникова було здійснено 135 виїздів до сільських районів Дніпропетровської області, під час яких більш ніж 500 обстежених отримали направлення на стаціонарне лікування до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова.
У 2012 році спеціалізованими виїзними бригадами здійснено вже 83 виїзди, обстежено майже 12 тис мешканців, виконано 9,6 тис флюорографічних обстежень та надано 371 направлення на стаціонарне лікування.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду