Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 06.06.2012

Июнь 7th, 2012 Новини Вывести на печать

Губернатор Олександр Вілкул привітав видатних тренерів Дніпропетровщини з одержанням урядових стипендій

 

Губернатор Олександр Вілкул привітав десятьох видатних тренерів Дніпропетровщини з одержанням урядових стипендій. Кабінет Міністрів України призначив стипендії тренерам за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та підготовку спортсменів, які показали високий результат на Олімпійських і Паралімпійських іграх, чемпіонатах світу, чемпіонатах Європи. Загалом стипендії отримали 75 тренерів України. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів щомісяця з 01 червня по 01 вересня 2012 року виплачуватимуться стипендії у розмірі понад 8тис грн.

«Кабінет Міністрів України високо оцінив результати роботи тренерів Дніпропетровщини у розвитку галузі спорту та підготовці спортсменів, які показали високі результати на міжнародних змаганнях. Десять видатних тренерів нашого регіону отримали стипендії. Це є підтвердженням вашого професіоналізму, відданості праці і зразковому вихованню спортсменів, які прославляють нашу область у світі. Вітаю вас і бажаю творчого натхнення, нових здобутків, визначних перемог ваших вихованців. Обласна влада, у свою чергу, завжди підтримуватиме розвиток спортивної інфраструктури і професійного спорту на Дніпропетровщині, забезпечуватиме соціальний захист спортсменів та їх тренерів», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

 

10 тренерів із Дніпропетровської області, яким призначені урядові стипендії:

головний тренер національної збірної команди України з волейболу сидячи серед спортсменів-інвалідів

  1. АЛФЬОРОВ

Олександр Анатолійович

 

головний тренер національної збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів-інвалідів
  1. КАРТАШОВ

Костянтин Миколайович

тренер Андрія Говорова, який входить до числа кандидатів елітної групи з плавання на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у  Лондоні (Великобританія)
  1. КРАВЧЕНКО

Олег Іванович

тренер національної збірної команди України з пауерліфтингу серед спортсменів-інвалідів
  1. КРИНИЦЬКИЙ

Сергій Вікторович

тренер Євгена Хитрова, який входить до числа кандидатів елітної групи з боксу на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у Лондоні (Великобританія)
  1. МАЛОЙВАН

Ярослав Володимирович

тренер національної збірної команди України з волейболу сидячи серед спортсменів-інвалідів
  1. МОРОЗОВ

Володимир Михайлович

тренер двійки та четвірки парних з академічного веслування на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у Лондоні (Великобританія)
  1. ОРНАНДЖІ
    Анатолій Іванович
тренер Шеріфа Ель-Шеріфа, який входить до числа кандидатів елітної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у Лондоні (Великобританія)
  1. ПИРОГ
    Анатолій Іванович
тренер національної збірної команди України з дзюдо серед спортсменів-інвалідів
  1. СІВАК
    Іван Григорович
тренер Ігоря Борисіка, який входить до числа кандидатів провідної групи з плавання на участь в Іграх ХХХ Олімпіади у Лондоні (Великобританія)
  1. ТИМОШЕНКО
    Віктор Гаврилович

У Дніпропетровську з 06 по 20 червня 2012 року проходить виставка рідкісних видань творів Олександра Пушкіна

За підтримки губернатора Олександра Вілкула з 06 по 20 червня 2012 року у Дніпропетровській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Кирила і Мефодія проходить традиційна книжкова виставка в рамках Дня пушкінської поезії. Місце відкриття та експозиції виставки – вул. Ю. Савченка, 10; 3-й поверх; Сектор рідкісних і цінних документів. Час роботи виставки – з 14 до 18 години.
«Розвиток культури й мистецтва, у тому числі, підтримка бібліотек – це інвестиції у формування висококультурного, духовного покоління та в майбутнє нашого регіону й країни. Губернатор Олександр Вілкул приділяє особливу увагу всебічному вихованню молоді. На Дніпропетровщині проводиться низка культурних та освітніх заходів. Одним із них є традиційна книжкова виставка, присвячена творчості видатного поета Олександра Пушкіна. Подібні заходи є прикладом поважного відношення до мистецтва та історії літератури. Через повагу до минулого ми створюємо потужну платформу для розуміння сьогодення і майбутнього», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.
Традиційна книжкова виставка в рамках Дня пушкінської поезії присвячена Дню народження геніального поета, письменника, драматурга. На виставці увазі читачів представлені рідкісні видання творів Олександра Пушкіна, який був поетом універсального поетичного мислення, творцем реалістичної, точної, досконалої поезії. На виставці також продемонстровані ілюстровані видання, хроніка життя Олександра Пушкіна, документи з архівів та література XIX – XX століття про творчість поета.

 

На Дніпропетровщині близько 20 тисяч громадян вже отримали компенсації вкладів колишнього Сбербанку СРСР

 

Про це під час брифінгу повідомила начальник Дніпропетровського обласного управління АТ «Ощадбанк України» Галина Івакіна. У брифінгу також узяв учать керуючий Правобережним відділенням «Ощадбанку України» Євген Здобніков.

З першого червня 2012 року розпочато виплато компенсацій вкладникам Сбербанку колишнього СРСР. Виплата компенсацій проходить у рамках реалізації Соціальних Ініціатив Президента України. Згідно з дорученням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула в області йде широка роз’яснювальна робота щодо порядку отримання виплат. На сьогодні у відділеннях «Ощадбанку» Дніпропетровської області актуалізацію даних для отримання компенсації пройшли близько 118 тис вкладників Сбербанку колишнього СРСР. За перші три дні виплат кошти отримали близько 20 тисяч громадян.

«Виплати йдуть в нормальному режимі. На сьогодні «Ощадбанк» здійснює виплати всім вкладникам, які пройшли актуалізацію – поновлення даних вкладника. Цей процес буде проходити до кінця 2012 року. Велике прохання до всіх клієнтів, які звертаються у відділення «Ощадбанку» — приходити точно за часом, вказаним в запрошенні. Можливості банку дозволяють оперативно в оговорений час здійснювати всі необхідні операції з виплат компенсацій вкладів Сбербанку колишнього СРСР Ми прийняли рішення розділити потоки клієнтів, оскільки у відділеннях «Ощадбанку» громадяни здійснюють велику кількість грошових операцій, це і отримання пенсій та соціальних виплат, і оплата комунальних платежів. Клієнти, які отримують виплати компенсацій, та ті, хто прийшов у інших справах, обслуговуються у різних «віконцях». Це дозволяє не допускати черги», — сказала Галина Івакіна. Вона зазначила, що гроші зараховуються вкладникам на рахунок. Громадяни можуть отримати гроші відразу готівкою у касі «Ощадбанку», або отримати пластикову картку, яка буде дійсна протягом трьох років, гроші зараховуватимуться на неї. Зняти кошти можна в будь-який час і в будь-якому відділенні або будь-якому банкоматі «Ощадбанку України».

«На сьогодні (третій день виплат) черг не спостерігається, у віконці, де проводяться виплати не більше 2-3 відвідувачів. Якщо клієнт приніс усі необхідні документи, про які його було проінформовано під час запису на отримання коштів. Процедура може займати не більше 3 хвилин», — сказав керуючий Правобережним відділенням «Ощадбанку України» Євген Здобніков.

Для того, щоб пройти актуалізацію – поновлення даних вкладника, клієнту необхідно з паспортом та ощадною книжкою прийти у найближче відділення «Ощадбанку України». Для того, щоб актуалізація даних вкладника пройшла максимально швидко, фахівці «Ощадбанку» рекомендують зателефонувати на  «гарячу лінію» (044)364-21-21 або 0-800-212-000, де фахівці нададуть консультацію, щодо необхідних документів, та визначать час та місце для візиту клієнта в банк – проведення актуалізації даних вкладника. Після проходження обновлення даних вкладника працівники банку визначать дату та час виплати компенсації.

На Дніпропетровщині у кожному відділені «Ощадбанку» оформлено спеціальний інформаційний стіл, де розміщено буклети, та встановлено спеціальний телефон для прямих дзвінків на «гарячу лінію» «Ощадбанку». (Така послуга надається, якщо у клієнта виникає потреба у консультації, або він не може зателефонувати з домашнього телефону) Також додаткову інформацію можна отримати на сайті «Ощадбанку України» www.oschadnybank.com.

З відповідями на найбільш актуальні питання щодо виплат компенсацій за вкладами Сбербанку колишнього СРСР ви можете ознайомитися тут.

 

До Дня медичного працівника у Дніпропетровську пройде «Естафета здоров’я»

9 червня у м. Дніпропетровську на площі біля Театру опери та балету об 11.00 відбудеться «Естафета здоров’я», присвячена Дню медичного працівника. В естафеті візьмуть участь команди медпрацівників 12 лікувально-профілактичних закладів Дніпропетровської області.
У рамках естафети з 9.00 до 13.00 всі бажаючі можуть пройти безкоштовні скринінгові обстеження: вимірювання артеріального та внутрішньоочного тиску, визначення рівня глюкози в крові, маси тіла, алкотестування, дерматоскопію новоутворень шкіри, флюорографію, а також отримати консультації з питань профілактики захворювань.

Близько 15 тисяч жителів та гостей Дніпропетровщини взяли участь у заключному концерті Всеукраїнського туру «Вболівай з найкращими!»

 

У Дніпропетровську проходить заключний етап Всеукраїнського туру «Вболівай з найкращими!», що спрямований на підтримку вболівальників УЄФА ЄВРО 2012. Він зібрав близько 15 тисяч жителів та гостей міста – найкращих у своїй справі – вболівальників за рідне місто та великий футбол. Від імені голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова привітала учасників заходу, молодь, жителів та гостей міста.

«Молодь Дніпропетровщини – це десятки тисяч ініціативних, креативних і перспективних молодих людей, які впевнено крокують уперед. Разом із вами ми любимо, цінуємо і розвиваємо нашу Дніпропетровщину. І сьогодні завдяки всеукраїнському туру «Вболівай з найкращими» у максимально великої кількості жителів Дніпропетровщини з’явилася можливість проявити себе та показати те, як ми сильно любимо наш регіон і як ми за нього вболіваємо. Ми всі віримо у вас! Ви найкращі! Я вдячна організаторам цього унікального масштабного проекту, особливо Руслані і Кузьмі, за те що створили справжнє свято футболу», — сказала Марія Пустова.

Всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими» – це великомасштабний проект, що включає в себе унікальну концертну програму та інтерактивні заходи, спрямованих на підтримку Чемпіонату Європи з футболу та розвиток українського духу вболівання. Тур «Вболівай з найкращими!» вже відбувся в 10 містах України, в тому числі Києві, Львові, Ялті та Одесі.

Дніпропетровськ завершив всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими!». На великій сцені просто неба проходить масове ОГОшоу за участі Руслани, Скрябіна та інших зірок.

Руслана, у супроводі професійних хореографів, виступає в якості зіркового аніматора та лідера шоу, і презентує масові майстер-класи, долучитися до яких зможе кожен охочий. У ролі зіркового ведучого заходу виступить Кузьма Скрябін. Кожен присутній мав змогу не лише стати частиною інтерактивного масового дійства, що проходить на Фестивальному Причалі, але й насолодитися улюбленими хітами та прем’єрами від Руслани та гурту «Скрябін».

Тисячі жителів Дніпропетровщини на Фестивальному причалі були поділені на дві «трибуни» і під керівництвом зіркового аніматора Руслани синхронними рухами, голосами та кричалками змагалися між собою. Фіналом свята є спільний «музичний гол» за своє місто. Гучність реакції публіки фіксуватися за допомогою високоточного приладу («шумомір») і десятків мікрофонів, розташованих на Фестивальному причалі. Також вимірюється і час, протягом якого аудиторії вдалося безперервно «підтримувати» гучну реакцію. Результат кожного «гола» глядачі мали можливість побачити на великих сценічних екранах. За традицією туру вболівальники Дніпропетровська також змагалися в гучності з «альтернативними джерелами гучних звуків», новими і оригінальними в кожному місті.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • Про передачу майна