Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 08.05.2012

Май 8th, 2012 Новини Вывести на печать

Інформація про стан потерпілих
За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 8 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 9 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 1 підліток. 7 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 — в міській лікарні №6, 1 – у лікарні швидкої допомоги.
Стан потерпілих: 1 – у важкому стані, 8 – задовільний стан.
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

Олександр Вілкул: «У Дніпропетровську розпочався капітальний ремонт вулиці Набережна Заводська»
Останній раз капітальний ремонт однієї з найважливіших транспортних артерій Дніпропетровська – вулиці Набережна Заводська проводився на початку 1990-х років. Завдяки реалізації губернаторської програми з ремонту та будівництва доріг області цей міський напрямок отримає сучасну дорогу з новим асфальтобетонним покриттям.
У нараді взяли участь міський голова Іван Куліченко, голова постійної комісії Дніпропетровської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Євген Морозенко, представники підрядних будівельних організацій.
Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів першу виїзну нараду щодо початку капітального ремонту вулиці Набережна Заводська. Під час наради губернатор визначив основні завдання щодо проведення ремонтних робіт. Зокрема, капітальний ремонт цієї міської магістралі має проводитися без перекриття дорожнього руху. Підрядні організації повинні чітко дотримуватися технології ремонтних робіт, щоб нове дорожнє покриття було якісним. Також губернатор наголосив, що капітальний ремонт цієї дороги має завершитися цього року до початку погіршення погодних умов восени.
«За два роки в області відремонтовано переважно капітально понад 3,2 млн квадратних метрів доріг. У цьому році ми продовжуємо реалізацію програми з ремонту та будівництва доріг Дніпропетровщини. Важливим проектом цього року у Дніпропетровську є ремонт однієї з ключових міських магістралей — Набережної Заводської», — сказав Олександр Вілкул.
Губернатор додав: «Місто Дніпропетровськ має унікальну набережну. Вона є найдовшою не лише в Україні, а й у Європі – її протяжність більше 20 км. Сьогодні Дніпропетровська набережна має сучасний європейський вигляд. І на всій її протяжності ми забезпечуємо сучасний стан дорожнього покриття».
Набережна Дніпропетровська складається з трьох частин – Набережна Заводська (від ж/м «Парус» до Амурського мосту), Набережна ім. Леніна (від Амурського мосту до вул. 6-ої Стрілкової дивізії); Набережна Перемоги (від ул. 6-ої Стрілкової дивізії до Південого мосту).
Зокрема, у 2010 році розпочалася комплексна реконструкція проїжджої частини на набережній – проведений капітальний ремонт 4 км проїжджої частини вулиці Набережна Перемоги (від вул. Космічної до Мерефо-Херсонського мосту). Якісний стан дорожнього покриття отримала Набережна ім. Леніна. У 2012 році буде відремонтована третя складова набережної — вулиця Набережна Заводська.
Проведення капітального ремонту вулиці Набережної Заводської ініціював голова постійної комісії Дніпропетровської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Євген Морозенко. «Обласна влада під керівництвом Олександра Вілкула реалізує масштабну програму з ремонту та будівництва доріг Дніпропетровська та області. Зокрема, потребувала капітального ремонту міська магістраль Набережна Заводська, яка пов’язує житлові масиви «Червоний камінь», «Комунар», «Парус» та підприємства з центральною частиною міста», — зазначив він.
Як доповів міський голова Іван Куліченко, за завданням губернатора капітальний ремонт дороги на Набережній Заводській буде проведений на ділянці від річного порту до житлового масиву «Парус»: буде замінене асфальтобетонне покриття (улаштовано нижній і верхній шари покриття), бордюрний камінь та відремонтоване зовнішнє освітлення.
Довідка:
За два роки в області відремонтовано переважно капітально понад 3,2 млн квадратних метрів доріг. Зокрема, у 2011 році було виділено 460 млн грн, за які відремонтовано 1,7 млн квадратних метрів доріг, 2010 року – 240 млн грн (1,5 млн квадратних метрів).
Зокрема, у Дніпропетровську цього року планується відремонтувати вулицю Московська та проспект Кірова, також буде встановлено надземний пішохідний перехід на проспекті імені Газети «Правда», обладнаний ескалаторами та ліфтами для інвалідів. Також планується продовжити ремонт проїжджої частини по вул. Героїв Сталінграда та Маршала Малиновського.

За пропозицією Олександра Вілкула більше 500 підприємств сфери побутового обслуговування до Дня Перемоги надають знижки до 50 % для ветеранів Великої Вітчизняної війни

До 10 травня ветерани можуть скористатися знижками, які надають підприємства побутового обслуговування у містах і районах Дніпропетровської області. Знижки ветеранам надають 519 перукарень та майстерень регіону, з них 167 підприємств розташовані у сільській місцевості.

Звернувшись до відповідного підприємства та пред’явивши посвідчення, ветерани Великої Вітчизняної війни можуть отримати побутові послуги зі знижкою до 50 %, а деякі підприємства надають свої послуги безкоштовно. Докладну інформацію щодо назв та адрес підприємств по кожному місту та району можна дізнатися у місцевих радах ветеранів або за телефоном (056) 732-49-97.
«На знак шани великого подвигу героїв війни за пропозицією голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула в регіоні реалізується ряд програм, пов’язаних з оздоровленням та соціальною підтримкою ветеранів. До цих програм приєдналися і представники сфери побутового обслуговування. Ми з повагою ставимося до тих, хто виборов Велику Перемогу у Великій Вітчизняній війні та створюємо якісні умови життя для них», — сказала начальник управління розвитку споживчого ринку та підприємництва Валентина Зотова.
Зокрема, 345 перукарень надають послуги ветеранам Великої Вітчизняної війни зі знижками від 10% до 50%. Безкоштовно такі послуги надаються у 6-ти перукарнях м. Дніпродзержинська, 2-х перукарнях міста Жовті Води, у всіх перукарнях Тернівки, також надають безкоштовні послуги ветеранам 17 перукарень у Апостолівському, Дніпропетровському, Криничанському, Нікопольському, Павлоградському, П’ятихатському та Юр’ївському районах.
Знижка у розмірі від 10 до 50 % надається ветеранам 156 майстернями, які надають послуги з ремонту взуття, одягу, годинників, окулярів та шкіргалантереї, дрібної та складнопобутової техніки, хімічного чищення та фарбування одягу.
У місті Новомосковськ, у Апостолівському та Криничанському районах ветеранам надаються безкоштовні послуги з ремонту взуття та одягу.
У місті Жовті Води у рамках акції з пільгового обслуговування ветерани Великої Вітчизняної війни безкоштовно можуть користуватися послугами таксі.

За інформацією управління розвитку споживчого ринку та підприємництва

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»