Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 11.06.2012

Июнь 11th, 2012 Новини Вывести на печать

На Дніпропетровщині медичним працівникам первинної ланки підвищили заробітну плату

На Дніпропетровщині відповідно до Постанови Кабміну № 209 від 5 березня 2012 року у серпні цього року працівники закладів первинної медико-санітарної допомоги області 100% отримають збільшену заробітну плату. До кінця червня у двох третинах центрів первинної медико-санітарної допомоги буде збільшена заробітна плата фахівцям первинної медичної допомоги.
Постанова КМУ України №209 передбачає нарахування заробітної плати медичним працівникам центрів первинної медико-санітарної допомоги із врахуванням обсягу та якості виконаної роботи. Збільшення зарплати медичному персоналу відбувається в залежності від укомплектованості штатних посад.
На Дніпропетровщині функціонує 53 Центра первинної медико-санітарної допомоги. Наразі підвищення заробітної плати з урахуванням обсягу виконаної роботи відчують медичні працівники 39 медичних установ. У червні-липні планується нарахування надбавок ще у 14 центрах. Таким чином, у серпні цього року працівники закладів первинної медико-санітарної допомоги області 100% отримають збільшену заробітну плату.
Наприклад, якщо раніше заробітна плата лікаря-терапевта дільничного вищої категорії, за яким прикріплено 2696 осіб, з урахуванням надбавок за вислугу років та безперервний стаж роботи, складала 3074 грн, то після нарахування надбавки за обсяг виконаної роботи ця сума збільшилася на 1921 грн і складає 4995 грн.
Зарплата медсестри дільничної вищої категорії, за якою закріплено 2015 осіб, раніше складала 2199 грн. Зараз, з урахуванням надбавки за обсяг виконаної роботи, ця сума збільшилася на 1740 грн і складає 3938 грн.
«Найближчим часом будуть нараховуватися надбавки і за якість роботи. Для здійснення нарахування надбавок за якість наданої медичної допомоги та визначення їх розміру будуть доопрацьовані єдині форми статистичної звітності. Головне управління охорони здоров’я сформулювало чіткі пропозиції з цього приводу, які направлені до Міністерства охорони здоров’я», — сказала начальник головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург.
Крім того, на Дніпропетровщині в рамках модернізації охорони здоров’я реалізується програма «місцевих стимулів» для підтримки сімейних лікарів у всіх містах і районах області, чого раніше ніколи не було. Програма «місцевих стимулів» передбачає забезпечення медичних працівників первинної ланки пільговим проїздом у громадському транспорті, безкоштовний мобільним зв’язок, оплату комунальних послуг за службове житло тощо. За 4 місяці 2012 року на ці цілі вже профінансовано видатків на суму 2,1 млн грн.

ПРЕС-РЕЛІЗ м. Дніпропетровськ, 11 червня 2012 року

У Дніпропетровську з 15 червня по 22 липня 2012 року проходитиме виставка сучасного японського мистецтва «Шлях до майбутнього – мистецтво нового покоління Японії»

Із 15 червня по 22 липня 2012 року у Дніпропетровському художньому музеї (вул. Шевченка, 21) проходитиме виставка сучасного японського мистецтва «Шлях до майбутнього – мистецтво нового покоління Японії». Свої роботи демонструватимуть 11 молодих японських митців. Відкриття виставки – 15 червня 2012 року о 14:00. Музей працює з 10:00 до 17:30.
На виставці будуть представлені картини, скульптури, інсталяції, фотографії та відеороботи одинадцяти японських митців. Об’єкти для своєї творчості вони беруть із власного життя, демонструють мистецтво, яке відображає реальність. Роботи японських митців мають сильний візуальний ефект. Усі бажаючі мають можливість відчути свіжість і життєву силу сучасного японського мистецтва.
«Розвиток мистецтва й міжкультурних зв’язків – важлива складова формування високорозвиненого покоління та культурного зростання Дніпропетровського регіону. Губернатор Олександр Вілкул приділяє особливу увагу всебічному вихованню молоді. На Дніпропетровщині проводиться низка культурних та освітніх заходів. Виставка мистецтва Японії надасть можливість жителям Дніпропетровщини ознайомитися з новими стилями, подискутувати зі знавцями культури Японії, почерпнути корисні знання», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

ПРЕС-РЕЛІЗ м. Дніпропетровськ, 11 червня 2012 року

Із 18 по 23 червня 2012 року проходитиме додаткова сесія ЗНО для абітурієнтів, які не змогли взяти участь в основній сесії тестування

Із 18 по 23 червня 2012 року відбудеться додаткова сесія ЗНО для абітурієнтів, які з об’єктивних причин не змогли взяти участь в основній сесії тестування. Зокрема, із 07 по 13 червня включно проходить реєстрація на участь у тестуванні з біології. Щоб взяти участь у додатковому іспиті, абітурієнту необхідно звернутися до Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти (м. Дніпропетровськ, вул. Новоселівська, 27, тел. (056) 790-24-99).
«У Дніпропетровській області забезпечуються рівні можливості для всебічного розвитку молоді, особливо, в отриманні освіти. Це є ключовим принципом реалізації регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», ініційованого губернатором Олександром Вілкулом. Загалом в основній сесії ЗНО взяли участь 24 тис 862 абітурієнти області. Це становить 93% від кількості зареєстрованих. Для тих абітурієнтів, які з об’єктивних причин не змогли пройти тестування, буде проведено додаткову сесію, що проходитиме з 18 по 23 червня 2012 року», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.
Додаткова сесія ЗНО буде проведена з 18 по 23 червня 2012 року.
Як зазначила директор Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти Марина Горбенко-Хвастунова, у сесії мають право взяти участь абітурієнти, які через поважні або виняткові обставини не змогли пройти тестування у зовнішньому оцінюванні або щодо яких були порушені процедури проведення зовнішнього оцінювання.
Абітурієнти цієї категорії за рішенням регламентних комісій мають право взяти участь у спеціально організованому для них тестуванні. У такому випадку тестування проводиться лише з того предмета, з якого абітурієнт через об’єктивні причини не зміг у визначені строки пройти тестування або під час тестування з якого були допущені порушення процедури.
До об’єктивних причин, які перешкодили абітурієнту взяти участь у зовнішньому оцінюванні, належать:
– участь у міжнародних змаганнях, конкурсах, олімпіадах, які включені до офіційних заходів, що проводяться з участю МОНМС України;
– порушення процедури проведення зовнішнього оцінювання, які негативно вплинули на результати тестування, що підтверджено рішенням регламентної комісії відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти;
– захворювання в період проведення зовнішнього оцінювання, що підтверджено довідкою форми 095/о або копією листка непрацездатності;
– смерть рідних по крові або по шлюбу;
– стихійне лихо, пожежа, техногенна катастрофа в день або переддень тестування;
– інші виняткові обставини, що унеможливили участь абітурієнта у проходженні зовнішнього оцінювання.
Для того, щоб взяти участь у додатковій сесії, абітурієнту необхідно звернутися до Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти (м. Дніпропетровськ, вул. Новоселівська, 27, тел. (056) 790-24-99) протягом п’яти робочих днів з урахуванням дня проведення зовнішнього оцінювання з відповідного предмета та надати документи, що підтверджують причину, яка унеможливила участь в тестуванні.
Документи для реєстрації на додаткову сесію ЗНО:
-заява;
-копія сертифіката;
-документ, що підтверджує наявність об’єктивної причини, яка перешкодила взяти участь в основній сесії ЗНО-2012.

Звертаємо увагу, що тестування у додаткову сесію проходить у дві зміни:
-І зміна розпочинається о 10:00 (прибути на пункт тестування не пізніше 9:45);
-ІІ зміна розпочинається о 14:00 (прибути на пункт тестування не пізніше 13:45).
При собі необхідно мати оригінали документів, на підставі яких була здійсненна реєстрація, та оригінал сертифіката.
Розклад додаткової сесії ЗНО-2012:
18 червня, 10-00 українська мова і література;
18 червня, 14-00 російська мова;
19 червня, 10-00 математика;
19 червня, 14-00 всесвітня історія;
20 червня, 10-00 іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська);
20 червня, 14-00 фізика;
21 червня, 10-00 історія України;
21 червня, 14-00 біологія;
22 червня, 10-00 географія;
22 червня, 14-00 хімія.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ