Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 12.06.2012

Июнь 12th, 2012 Новини Вывести на печать

ПРЕС-РЕЛІЗ м. Дніпропетровськ, 11 червня 2012 року

Олександр Вілкул привітав команду Петропавлівського району Дніпропетровської області з перемогою у фінальній частині VІ обласної спартакіади державних службовців

На Дніпропетровщині визначені переможці фінальної частини VІ обласної спартакіади державних службовців, яка проходила за підтримки губернатора Олександра Вілкула. Команда Петропавлівського району посіла перше місце, Покровського району – друге місце, Царичанського району – третє місце.
10 червня 2012 року в смт Покровське Дніпропетровської області завершились фінальні змагання VІ обласної спартакіади державних службовців. За підсумками цих змагань буде сформована збірна команда області, яка візьме участь у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців АР Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, що відбудеться у вересні 2012 року в Алушті.
Результати змагань:
1 Петропавлівський район,
2 Покровський район,
3 Царичанський район.
4 Новомосковський район
5 Магдалинівський район
6 Петриківський район
7 Васильківський район
8 Криворізький район
9 Юр’ївський район
10 Апостолівський район
11 Синельниківський район
12 Нікопольський район
13 Павлоградський район
14 Солонянський район
15 Дніпропетровський район
16 Верхньодніпровський район
17 Криничанський район
18 Широківський район
19 Межівський район
20 П’ятихатський район
21 Томаківський район

У змаганнях:

— з міні-футболу:
перше місце отримала команда Покровського району,
друге – Новомосковського району,
третє – Царичанського району;

— з волейболу:
перше місце отримала команда Петропавлівського району,
друге – Петриківського району,
третє – Васильківського району;

— з тенісу настільного серед чоловіків:
перше місце отримав Скрипник Володимир (Дніпропетровський район),
друге місце – Скалевський Ігор (Магдалинівський район),
третє місце – Кунтарас Микола (Криворізький район);

— з тенісу настільного серед жінок:
перше місце отримала Плотникова Ірина (Криворізький район),
друге місце – Губенко Наталя (Царичанський район),
третє місце – Кулікова Ольга (Покровський район);

— з шахів серед чоловіків:
перше місце отримав Тихонов Олег (Криворізький район),
друге місце – Войтенко Віктор (Петропавлівський район),
третє місце – Новіков Володимир (Новомосковський район);

— з шахів серед жінок:
перше місце отримала Мазай Наталя (Магдалинівський район),
друге місце – Лобуренко Олена (Криничанський район),
третє місце – Ніколаєва Ірина (Петропавлівський район);

— з шашок серед чоловіків:
перше місце отримав Момот Леонід (Апостолівський район),
друге місце – Корж Олег (Петропавлівський район),
третє місце – Агимов Олександр (Магдалинівський район).

— з шашок серед жінок:
перше місце посіла Шмалій Наталя (Покровський район),
друге місце – Сахно Ірина (Петропавлівський район),
третє місце – Романченко Ольга (Царичанський район);

ПРЕС-РЕЛІЗ м. Дніпропетровськ, 11 червня 2012 року

До уваги жителів Дніпропетровщини! Українське радіо розширило мовлення на середніх хвилях

Для того, щоб розширити можливості жителів країни слухати програми Українського радіо, у тому числі у сільській місцевості, Уряд України розглянув звернення громадян та виділив Національній радіокомпанії України додаткові кошти на розширення діапазону радіомовлення.
Завдяки цьому розширено трансляції радіопрограм на середніх хвилях. У Дніпропетровській області першу програму Українського радіо можна слухати в середньохвильовому діапазоні на частоті 972 кГц, другу («Промінь») – 549 кГц та третю (канал «Культура») – 1431 кГц.

ПРЕС-РЕЛІЗ Дніпропетровськ, 12 червня 2012 року
Олександр Вілкул: «У першому кварталі 2012 року зовнішньоторговельний оборот між Дніпропетровщиною та Ізраїлем зріс на 25%»

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Реувеном Дін Елєм. Сторони обговорили можливості поглиблення співробітництва у соціально-економічній, науково-технічній та культурній сфері.
У зустрічі також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Андрій Муксімов, в.о. начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Михайло Ісаченко, радник голови облдержадміністрації Микола Ситник, директор КП «Дніпропетровське інвестиційне агентство» Віталій Биков, від ізраїльської сторони – заступник Посла Іцхак Кармель Каган, аташе з питань економіки Посольства Олександра Аронін, аташе з питань туризму Макс Сітковецкі, директор Ізраїльського центру у м. Дніпропетровську Неля Шульман.
«Ізраїль — надійний партнер Дніпропетровської області. Наше взаємовигідне співробітництво і ділові зв’язки з кожним роком зміцнюються і розширюються. Про це свідчать показники зовнішньоекономічних відносин області з Ізраїлем. У 2011 році зовнішньоторговельний оборот Дніпропетровщини з Ізраїлем виріс на 25% і склав більше 27 млн дол США. У першому кварталі 2012 року зовнішньоторговельний оборот зріс ще майже на 14% та склав 8,2 млн дол США», — сказав Олександр Вілкул.
З області експортувалися зернові культури, вироби з чорних металів, готові харчові продукти, чорні метали. Імпортувалися до регіону каучук, гума, нитки, полімерні матеріали, пластмаси, ефірні олії, косметичні препарати, текстильні вироби, друкована продукція, вироби з каменю, гіпсу, цементу, меблі.
В області зареєстровано 27 підприємств, в які вкладено інвестиції з Ізраїлю. Їх обсяг складає 14,5 млн дол США. Інвестиції вкладено у промисловість, операції з нерухомим майном, надання комунальних та індивідуальних послуг, у торгівлю.
Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Реувен Дін Ель зазначив, що він вперше з візитом відвідав Дніпропетровську область. Але в регіоні вже давно працює директор Ізраїльського центру у місті Дніпропетровську, другий секретар Посольства Неля Шульман, яка поінформувала посла про високі темпи та перспективи розвитку регіону.
«Ми виділили спеціальну групу людей, яка повинна займатися зміцненням зв’язків, розвитком співробітництва та збільшенням інвестицій між Дніпропетровщиною та Ізраїлем», — сказав він.
У Дніпропетровській області проживає одна з найбільших єврейських громад нашої країни (друга після міста Києва), яка сьогодні активно розвивається.
«На Дніпропетровщині створені всі необхідні умови для вільного розвитку національних культур усіх етнічних груп. Обласна влада робить все для зміцнення міжнаціонального миру і злагоди, культурного діалогу і співпраці», — сказав Олександр Вілкул.
Посол Ізраїлю також сказав, що у Дніпропетровську вже зустрівся та поспілкувався з єврейською громадою. Реувен Дін Ель передав губернатору Олександру Вілкулу від головного рабина Дніпропетровська і Дніпропетровського регіону Шмуеля Камінецького велику вдячність за те, що обласна влада сприяє розвитку єврейської громади.

Довідка:
У 2011 році зовнішньоторговельний оборот між Дніпропетровщиною та Ізраїлем збільшився на 25% і склав 27,5 млн дол США, у тому числі експорт зріс на 9,7% і склав 16,9 млн дол. США, імпорт – в 1,6 рази і склав 10,6 млн дол США.
На сьогодні єврейська етнічна громада Дніпропетровської області нараховує близько 13,8 тис осіб. Наша область є другою після міста Києва за кількістю представників єврейської національності, які проживають в Україні.
Єврейський рух в регіоні представляють: Дніпропетровська обласна єврейська громада, Дніпропетровський благодійний фонд “Хесед Менахем”, представництво філіалу “Сохнут-Україна”, благодійний фонд ”Науково-просвітницький центр єврейської історії та культури “Ткума”, Центр культури Ізраїлю, Дніпропетровський Єврейський Громадський Центр.

Інформація про стан потерпілих внаслідок загорання, яке сталося у Дніпропетровську 11.06.2012 у вагоні трамвая маршруту №1
За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації бригадами швидкої медичної допомоги, які прибули на місце пригоди протягом 5 хвилин, медична допомога надана 11 особам.
Станом на 17:30 11 червня госпіталізовано 10 осіб.
Станом на 12:00 12 червня на стаціонарному лікуванні перебувають 7 осіб:
5 – у КЗ «Дніпропетровська міська клінічна лікарня №2»
1 – у КЗ «Дніпропетровський міський пологовий будинок №1» (вагітна без опіків, забій)
1 – у КЗ «Дніпропетровська міська клінічна лікарня №9» (з гіпертонічною кризою)
Загальний стан всіх постраждалих задовільний

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва