Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 16.05.2012

Май 16th, 2012 Новини Вывести на печать

Інформація про стан потерпілих
За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 16 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 3 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня. 2 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 — в міській лікарні №6 (м. Дніпропетровськ).
Стан потерпілих: 1 – стан середньої тяжкості, 2 – задовільний стан.
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

ПРЕС-РЕЛІЗ м. Дніпродзержинськ, 16 травня 2012 року

Олександр Вілкул виділив додаткові кошти для підтримки бюджету Дніпродзержинська, що дозволить відремонтувати більше 175 тис кв м доріг, що майже в 4 рази більше ніж минулого року

За дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Геннадій Темник провів робочу нараду, на якій було розглянуто проект реконструкції доріг м. Дніпродзержинська, презентований Дніпродзержинським міським головою Станіславом Сафроновим. Згідно з проектом цього року в Дніпродзержинську буде відремонтовано більше 175 тис кв м доріг, що майже в 4 рази більше ніж у минулому році. Це 13 вулиць, проспектів, провулків та площ, які набудуть нового вигляду та якісного дорожнього покриття.

Наразі вже виконано поточний ремонт 7 доріг: просп. 50 років СРСР, Єлизаветівське шосе, мостовий перехід через р. Дніпро, просп. Леніна, площа Визволителів, вул. Бесєдова та вул. Долматова. Всього ремонтні роботи вже виконано на площі 4,7 тис кв м.
Цього року також буде проведено поточний ремонт доріг по вул. Матросова, бульв. Будівельників та просп. Аношкіна на загальній площі майже 21 тис кв м.
За рахунок коштів субвенції з державного бюджету в поточному році буде капітально відремонтовано вул. Скаліка на суму близько 4 млн грн та за рахунок дотації з державного бюджету місцевим бюджетам капітально відремонтовано просп. Ювілейний та вул. Москворецьку на суму 20 млн грн.
Всього у 2012 році на ремонт доріг з державного, обласного та міського бюджетів буде виділено більше 38 млн грн, що майже в 4,5 рази більше ніж минулого року, та виконано ремонтні роботи на площі більше 175 тис кв м доріг, що майже в 4 рази більше ніж минулого року.
У 2011 році було відремонтовано майже 44 тис кв м доріг. Це вул. Дніпропетровська від в’їзду в місто до вул. Дорожньої, вул. Дорожня, вул. Каштанів, вул. Харитонова, вул. Квітів, вул. Залізняка, вул. Романківська, просп. Конституції, вул. Димитрова, вул. Криворізька, вул. Бурхана, вул. Дніпробудівська, вул. І.Франка, площа Леніна, вул. Глаголєва, Єлизаветівське шосе, Комсомольський проспект, площа 250-річчя міста, просп. Дружби Народів, просп. М.Жукова, вул. Артема, бульв. Героїв, просп. Металургів та інші, на дорогах яких проведено поточний ремонт, та капітально відремонтована частина вулиці Матросова. Вартість робіт складала майже 8,5 млн грн. Кошти виділені з державного, обласного та міського бюджетів.
«Дніпропетровщина з року в рік нарощує фінансування, динаміку, масштаб і обсяги робіт з ремонту доріг. У 2010 році відремонтовано 1,5 млн кв м доріг, у 2011 році – 1,7 млн кв м. Цього року губернатор Олександр Вілкул поставив завдання відремонтувати 1,85 млн кв м дорожнього покриття. Проект реконструкції доріг Дніпродзержинська, розглянутий сьогодні, підтримує обласна влада і особисто губернатор. Для підтримки бюджету Дніпродзержинська Олександр Вілкул виділив додаткові кошти, що дозволить відремонтувати більше 175 тис кв м доріг, що майже в 4 рази більше ніж минулого року», — сказав заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Темник.
Цього року на ремонт доріг комунальної власності Дніпропетровщини виділено майже 480 млн грн. Для порівняння 2011 року було виділено 460 млн грн, 2010 року – 240 млн грн, 2009 року – 120 млн грн.
Вже затверджено плани на 2012 рік щодо масштабної реконструкції доріг у Дніпропетровську. Буде встановлено надземний пішохідний перехід на проспекті імені Газети «Правда», обладнаний ескалаторами та ліфтами для інвалідів. Також буде проведено капітальний ремонт вулиць Набережна Заводська, Ленінградська та проспекту Кірова.
У рамках модернізації і розвитку транспортної інфраструктури регіону цього року виділено 300 млн грн на продовження будівництва правобережних з’їздів з Кайдацького мосту. Ще близько 600 млн грн планується виділити на будівництво другої черги окружної дороги навколо Дніпропетровська.

ПРЕС-РЕЛІЗ Дніпропетровськ, 16 травня 2012 року

Олександр Вілкул: «У Дніпропетровську завершується будівництво регіонального перинатального центру»

Завершується будівництво регіонального перинатального центру у м. Дніпропетровську. Ремонтно-будівельні роботи виконані вже більше ніж на 85%, наразі тривають зовнішні оздоблювальні роботи. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час робочої наради щодо контролю ходу та якості робіт і стану готовності об’єкту.
«В рамках реалізації Національного проекту «Нове життя — нова якість охорони материнства і дитинства», який впроваджується за дорученням Президента України Віктора Януковича, на Дніпропетровщині будується сучасна система перинатальної допомоги, основою якої є два перинатальних центри — в Дніпропетровську та Кривому Розі», — сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул.
Нагадаємо, що 8 грудня 2011 року губернатор Олександр Вілкул відкрив Міжрайонний перинатальний центр у Кривому Розі, розрахований на 3 тис пологів у рік. З моменту відкриття у центрі проведено 1160 пологів (з них близько 54% — з ускладненнями).
Також в рамках проекту забезпечуються новою сучасною технікою медичні заклади області для підвищеня якості медичних послуг жінкам підчас вагітності, для проведення діагностики та профілактики стану жінок, а також екстреної допомоги.
«В Дніпропетровську ми будуємо перинатальний центр світового рівня, який обслуговуватиме жінок зі всієї області. При проектуванні враховані сучасні вимоги до лікувального закладу — і щодо умов для якісного лікування, і умов для комфортного перебування пацієнтів — матерів та новонароджених. Наразі будівництво вже завершується, відповідно до графіку виконано більше 85% робіт», — сказав губернатор.
Він поставив завдання — дотримуючись високої якості будівельних робіт забезпечити своєчасне відкриття об’єкту, яке заплановане на червень 2012 року.
Наразі ремонтно-будівельні роботи виконані на 85,1% та продовжуються згідно затвердженого графіку. Завершені демонтажні роботи, влаштована термопідлога, замінені віконні блоки, підсиленні перекриття, стіни та покрівлі підготовлені до монтажу. Наразі продовжуються зовнішні оздоблювальні роботи.
Для надання якісної перинатальної допомоги закуповується необхідне медичне обладнання. Як повідомила головний лікар Дніпропетровського міського пологового будинку №2 Людмила Падалко, за кошти державного та обласного бюджетів придбано 216 одиниць сучасного медичного обладнання (дихальна апаратура, апарат ультразвукової діагностики, медичні меблі для пологового залу, обладнання для спостереження за станом новонароджених). Протягом найближчого часу планується поставка ще 170 одиниць (операційні столи, дихальна та слідкуюча апаратура тощо).

Наразі завершується підвищення кваліфікації спеціалістів, які працюватимуть у регіональному перинатальному центрі. Підвищено кваліфікацію вже 58 лікарям та 37 молодшим медичним спеціалістам, своє навчання продовжують ще 5 фахівців. Після введення в експлуатацію Дніпропетровського регіонального перинатального центру в його складі працюватимуть 85% лікарів вищої та першої категорії, в тому числі 4 кандидата медичних наук та 2 заслужених лікаря України. За рівнем кваліфікації медичного персоналу Дніпропетровський регіональний перинатальний центр буде одним з найкращих в Україні.
Дніпропетровський регіональний перинатальний центр, розрахований на 89 ліжко-місць та 4 тис пологів у рік. Загальна вартість проекту – 84,7 млн грн, з них 24,5 млн грн передбачено на придбання сучасного медичного обладнання.
Відкриття регіонального перинатального центру дозволить суттєво підвищити якість медичних послуг в області із забезпечення охорони здоров’я жінки до вагітності, під час вагітності, пологів та у післяпологовий період.

ПРЕС-РЕЛІЗ 16 травня 2012, м. Дніпропетровськ
Олександр Вілкул: «Гірничо-металургійний комплекс Дніпропетровщини продовжує стабільно підвищувати обсяги виробництва»
«Гірничо-металургійний комплекс Дніпропетровщини продовжує стабільно підвищувати обсяги виробництва. За 4 місяці поточного року обсяги промислового виробництва у таких базових напрямках, як виробництво чавуна, сталі та прокату зросли відповідно на 6,6%, 5,2% та 8,3%, порівняно з аналогічним періодом 2011 року. Таке зростання виробництва пов’язане перш за все із системною стратегією розвитку кластеру промисловості регіону. На підприємствах Дніпропетровщини модернізується обладнання, впроваджуються енергозберігаючі технології, значна увага приділяється дотриманню екологічних стандартів. Все це дозволяє нарощувати темпи промислового виробництва та зберігати одні з перших позиції Дніпропетровщини серед регіонів у промисловій галузі України», — сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.
Зокрема, за 4 місяці 2012 року в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року, в гірничо-металургійному комплексі Дніпропетровської області отримані такі показники росту виробництва основних видів продукції:
• чавун – 6,6%;
• сталь – 5,2%;
• прокат – 8,3%;
• руда залізна – 5,2%;
• концентрат – 3,2%;
• обкотиш – 8,9%;
• агломерат – 17,3%
• труби – 8,4%
У квітні в порівнянні із березнем 2012 року, на ПАТ «АрселорМіттал КР» зросли середньодобові показники виробництва наступних основних видів продукції:
• чавун – 15,1%;
• сталь – 17,2%;
• прокат – 12,1%
На ПАТ «Євраз ДМЗ ім. Петровського», у квітні в порівнянні до березня 2012 року, виробництво чавуну збільшилося на 18,3%, сталі – на 20,8% прокату — на 16,7%.
Збільшено і виробництво труб на основних галузевих підприємствах регіону. Так, за 4 місяці поточного року порівняно з таким же періодом 2011 року ріст виробництва труб на ВАТ «Інтерпайп НмТЗ» склав 17,8%, на ТОВ «Інтерпайп Ніко Тюб» — 21,4%, на ЗАТ «НВО Труболіт» — 28,6%.

ПРЕС – РЕЛІЗ м. Дніпропетровськ, 16 травня 2012 року
Олександр Вілкул: «У 2011 році інвестиції для модернізації гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровської області склали більше 8 млрд грн»

У 2011 році інвестиції для модернізації гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровської області склали більше 8 млрд грн. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час засідання Регіонального комітету з економічних реформ.
«Гірничо-металургійний комплекс області впевнено розвивається. Про це свідчать обсяги виробництва продукції галузі та зростання заробітної плати, а сплата податків до бюджетів», — сказав Олександр Вілкул.
Зокрема, станом на 1 квітня 2012 року підприємствами гірничо-металургійного комплексу до бюджетів усіх рівнів сплачено 3,54 млрд грн податків, що на 1,1 млрд грн ( або на 45,1%) більше, ніж за відповідний період минулого року. За три місяці поточного року вироблено 2 млрд 283 млн тонн чавуну, що на 5% більше, ніж за аналогічний період 2011 року; 345 млн тонн труб та пустотілих профілів (на 9,8% більше), 16,2 млн тонн руди і залізного неагломерованого концентрату (на 3,5% більше), 7,7 млн тонн руди і залізного агломерованого концентрату (3,5 % більше).
«Такі показники роботи галузі є результатом ефективної співпраці влади та бізнесу в рамках реалізації Комплексної стратегії розвитку регіону, однією з ключових складових якої є модернізація підприємств промисловості. Адже модернізація спрямована на ефективне використання виробничих потужностей, підвищення конкурентоспроможності шляхом підвищення якості та зниження собівартості продукції, поліпшення технологічної структури виробництва та впровадження нових сучасних, екологічно чистих технологій», — сказав Олександр Вілкул.
Наймасштабніші проекти з модернізації підприємств ГМК у 2011 році були реалізовані на ДМК ім. Дзержинського Північному, Інгулецькому, Центральному, Південному гірничо-збагачувальних комбінатах, на Криворізькому залізорудному комбінаті, АрселорМіттал Кривий Ріг. У 2012 році запланована комплексна модернізація виробництв на Новомосковському трубному заводі. У Дніпропетровську будується сучасний електросталеплавильний комплекс «Дніпросталь».

ПРЕС-РЕЛІЗ Дніпропетровськ, 16 травня 2012 року

На Дніпропетровщині визначено переможців обласного фестивалю художньої самодіяльності ПТНЗ «Фестивальний дивограй профтехосвіти»

На Дніпропетровщині визначено переможців обласного фестивалю художньої самодіяльності професійно-технічних навчальних закладів (ПТНЗ) «Фестивальний дивограй профтехосвіти». За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова нагородила переможців. Загалом у фестивалі взяли участь близько 3 тисячі учнів профтехосвіти з 58 ПТНЗ області. За результатами конкурсу визначено 19 навчальних закладів-переможців у 8 номінаціях. Гран-Прі та цінний подарунок від обласної влади – телевізор отримав Криворізький навчально-виробничий центр. Перше місце посіли Дніпропетровський навчально-виробничий центр №2, Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів та Ордена «Знак Пошани» вище професійне училище №75 Покровського району. У подарунок вони отримали також телевізор. За друге і третє місце переможцям вручили музичні центри.
«Молодь нашого регіону дуже енергійна, розвинена та талановита. Губернатор Олександр Вілкул приділяє велику увагу тому, щоб вчасно розкрити цей потенціал та підтримати ініціативи юних дніпропетровців. Щороку у кожному навчальному закладі, місті та районі області проходять цікаві, змістовні конкурси, фестивалі, концерти талановитої молоді. Завдяки цим заходам учні та студенти демонструють свою творчість як в художній самодіяльності, так і в професійній. Адже мета педагогів полягає не лише у навчанні майбутнього кваліфікованого фахівця, а й у формуванні всебічно розвиненої особистості. «Фестивальний дивограй профтехосвіти» – є прекрасним майданчиком для учнів профтехзакладів області продемонструвати свій потенціал, обмінятися досвідом та знайти нових друзів. Гасло цьогорічного фестивалю звучить гучно: «Профтехосвіта стверджує високий імідж свій, реалізуючи розмай юнацьких мрій»», — сказала Марія Пустова.
Цей фестиваль є конкурсним і проходить у три етапи:
1-й етап – відбірковий, проводиться в січні безпосередньо в професійно-технічних навчальних закладах області.
2-й етап – проводиться в кожному місті та районі області в лютому – квітні.
3-й етап – завершальний, що передбачає проведення гала-концерту кращих номерів конкурсу, підведення підсумків та нагородження переможців фестивалю. Урочистості пройшли на базі Дніпропетровського вищого професійного училища будівництва.
У фестивалі мають право брати участь самодіяльні колективи і окремі виконавці від учнівської та педагогічної спільноти, молодіжні об’єднання та творчі студії. Номер професійно-технічного навчального закладу має стати візитною карткою, яка розкриє творчий потенціал, яскраві сторінки історії та досягнення цього закладу.
Програма оцінюється у восьми номінаціях:
1. Кращі ведучі.
2. На крилах танцю (танцювальні колективи)
3. Дзвінкі голоси (солісти)
4. Перлинки народознавства (українська народна творчість)
5. Поетичний розмай (авторські вірші, роздуми на тему гасла конкурсу)
6. Володарі сміху (талановиті виконавці гумористичної прози та поезії)
7. Мелодії душі (авторські пісні)
8. Пісенний дивограй (ансамблі, хор).
До складу журі увійшли керівник художньої самодіяльності Нікопольського центру професійної освіти (актор драматичного театру, режисер культурно-масових заходів) Світлана Кирилова, методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області Олена Єгоркіна, методист Криворізького міського методичного центру професійно-технічної освіти Тамара Керницька, старший викладач Дніпропетровського факультету Київського національного університету культури і мистецтв Любов Гончарова. Очолив склад журі викладач Дніпропетровської консерваторії дирежорсько-хорового відділення Леонід Журавський.

Список переможців обласного фестивалю художньої самодіяльності ПТНЗ «Фестивальний диво грай профтехосвіти»

Гран-прі:
Криворізький навчально-виробничий центр
За І місце
1. Дніпропетровський навчально-виробничий центр №2
2. Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів
3. Ордена «Знак Пошани» вище професійне училище №75 (Покровський район, смт Покровка)
За ІІ місце
1. Дніпропетровський професійний залізничний ліцей
2. Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти (П’ятихатський район, с. Саксагань)
3. Професійно-технічне училище №81 (Юр’євський район)
4. Криворізький професійний гірничо-металургійний ліцей
5. Західно-Донбаський професійний ліцей (м. Павлоград)
6. Криворізький центр професійної освіти металургії та машинобудування
За ІІІ місце
1. Дніпродзержинський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів
2. Нікопольський центр професійної освіти
3. Орджонікідзівське професійно-технічне училище
4. Перещепинський професійний ліцей
5. Дніпропетровський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів туристичного сервісу
6. Дніпродзержинський професійний ліцей
7. Міжрегіональне вище професійне училище поліграфії та інформаційних технологій ( м. Дніпропетровськ)
8. Межівське професійно-технічне училище
9. Тернівський професійний гірничий ліцей

ПРЕС-РЕЛІЗ м. Дніпродзержинськ, 16 травня 2012 року

Геннадій Темник: «Будівництво Управління Дніпродзержинської єпархії, яке ведеться за підтримки Олександра Вілкула, завершиться до Трійці»

За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Геннадій Темник перевірив хід будівництва Дніпродзержинського духовно-просвітницького комплексу єпархії Української Православної Церкви. Перша черга створення комплексу – будівництво Управління Дніпродзержинської єпархії, яке ведеться за підтримки губернатора, – завершиться до Трійці. Наразі роботи вже виконані на 90 %.

Роботи з внутрішнього оздоблення Управління єпархії вже закінчені, завершується реставрація фасаду та благоустрій прилеглої території. Ведуться роботи з поновлення під’їзних шляхів,встановлення лавок, заміни застарілих зелених насаджень, улаштування квітників, створення парковок.
«Будівництво Управління Дніпродзержинської єпархії, яке ведеться за підтримки голови облдержадміністрації Олександра Вілкула, завершиться до Трійці. Це перший етап створення Дніпродзержинського духовно-просвітницького комплексу єпархії Української Православної Церкви. По завершенню всіх робіт у Дніпродзержинську з’явиться повністю облаштований та реконструйований квартал, де жителі міста зможуть відпочивати, духовно збагачуватися, разом відзначати великі релігійні свята. Губернатор Олександр Вілкул тримає на особистому контролі створення духовного комплексу в Дніпродзержинську», — сказав Геннадій Темник
Роботи зі створення всього комплексу будуть вестися протягом трьох років.
Як зазначалося, перша черга – Управління Дніпродзержинської єпархії УПЦ – буде збудовано до Трійці.
Друга черга будівництва передбачає створення Соборної площі «Голгофа», яка об’єднає всі складові комплексу. Соборна площа буде складатися з пагорба «Голгофа» (3,30 м), хреста (9 м) та скульптури Христа Спасителя (4,5 м). Наразі вже завершені роботи з розробки проектно-кошторисної документації. Більше року відомий Дніпродзержинський скульптор Гарнік Хачитрян працював над проектом скульптури Христа Спасителя, наразі вона передана на виплавку з бронзи.
Третьою чергою будівництва буде створено адміністративну будівлю, яка складатиметься з малого храму, трапезної та приміщення для відпочинку священнослужителів.
Четвертим етапом будівництва буде реконструкція існуючого Свято-Миколаївського собору. Він збудований у 1894 році та є пам’яткою архітектури національного значення. Проектом передбачено укріплення фундаменту та проведення внутрішніх та зовнішніх оздоблювальних робіт.
Завершальним етапом створення Духовно-просвітницького комплексу Дніпродзержинської єпархії УПЦ буде будівництво та реконструкція Духовного центру, який планується створити на базі будинку священика.

ПРЕС – РЕЛІЗ м. Дніпропетровськ, 16 травня 2012 року
Олександр Вілкул: «Більше 80% дозвільних документів на Дніпропетровщині видаються достроково»

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів засідання Регіонального комітету з економічних реформ, під час якого розглянули питання реалізації пілотних проектів з реформування сфери надання адміністративних послуг.
«Серед основних напрямків розвитку країни, які визначив Президент України Віктор Янукович, є спрощення дозвільних та адміністративних процедур для підприємців. В першу чергу, це запровадження «єдиного вікна» та електронної системи комунікації бізнесу з владою. За два роки на Дніпропетровщині запроваджено ряд проектів, спрямованих на спрощення ведення підприємницької діяльності», — сказав губернатор Олександр Вілкул.
Зокрема, у березні 2011 року відкрито регіональний інформаційно-ресурсний центр «Відкрита влада». Для своєчасного надання адміністративних послуг та дозвільних документів у всіх містах та районах Дніпропетровщини відкриті інформаційно-ресурсні центри ( у 13 містах та 22 районах). У цих центрах встановлені електронні сенсорні кіоски, через які жителі області можуть звернутися до влади та вирішити свої питання. За завданням губернатора Олександра Вілкула розширюються можливості цих центрів. Наприклад, у місті Кривий Ріг через такий центр громадяни можуть отримати дозвільні документи та сплатити житлово-комунальні послуги. Наразі цей досвід поширюється на всю територію Дніпропетровської області. Робота інформаційно-ресурсних центрів контролюється за допомогою регіонального інформаційно-ресурсного центру «Відкрита влада». Тут підприємці можуть отримати 21 вид адміністративних послуг. Працює «Єдине інвестиційне вікно», де підприємці можуть отримати інформацію про перспективні проекти розвитку регіону, отримати 3 види ліцензій (експорт, імпорт товарів, зовнішньоекономічна діяльність) та здійснити 2 види реєстрації (іноземні інвестиції або договір про спільну інвестиційну діяльність).
«Завдяки роботі інформаційно-ресурсного центру «Відкрита влада» в облдержадміністрації контролюються терміни видачі дозвільних документів по всій області. Наразі більше 80% дозвільних документів на Дніпропетровщині видаються достроково», — сказав губернатор.
Як звітувала в.о. начальника управління розвитку споживчого ринку та підприємництва облдержадміністрації Валентина Зотова всі дозвільні документи облдержадміністрацією видаються своєчасно.
У 2011 році найбільшу кількість адміністративних послуг було надано у містах Кривий Ріг (близько 29 тис), Дніпропетровськ (більш 15,5 тис), Павлоград (12 тис), Нікополь (8,5 тис), у Верхньодніпровському (12 тис), Криворізькому (близько 10 тис) та Солонянському (більше 9 тис) районах.
З початку 2012 року найбільшу кількість адміністративних послуг надано в містах Кривий Ріг (9,6 тис), Дніпропетровськ (3,2 тис), Павлоград (4,2 тис), Нікополь (2,4 тис) та у Верхньодніпровському (5,4 тис), Магдалинівському (4,6 тис), Криворізькому (3,4 тис), Апостолівському (3,2 тис), Солонянському (3 тис) та Криничанському (2,8 тис) районах.
Довідка:
Адміністративні послуги – видача дозволів (ліцензій), сертифікатів, посвідчень, проведення реєстрації тощо – стосуються кожної особи.
Документ дозвільного характеру — дозвіл, висновок, рішення, погодження, свідоцтво, інший документ, який дозвільний орган зобов’язаний видати суб’єкту господарювання у разі надання йому права на провадження певних дій щодо здійснення господарської діяльності або видів господарської діяльності та/або без наявності якого суб’єкт господарювання не може проваджувати певні дії щодо здійснення господарської діяльності або видів господарської діяльності.

ПРЕС – РЕЛІЗ м. Дніпропетровськ, 16 травня 2012 року
За завданням губернатора Олександра Вілкула до 1 червня 2012 року будуть розроблені оновлені пропозиції щодо проведення модернізації та реконструкції промислового комплексу Дніпропетровської області у 2012-2015 роках

«Президент України Віктор Янукович доручив Комітету з економічних реформ розробити пакет ініціатив, спрямованих на підтримку реального сектору економіки. Для цього будуть переглянуті заходи з модернізації промислового комплексу Дніпропетровської області», — сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час засідання Регіонального комітету з економічних реформ.
Губернатор доручив головному управлінню промисловості облдержадміністрації провести комплексний аналіз галузей промисловості. І до 1 червня 2012 року розробити оновлені пропозиції щодо проведення модернізації та реконструкції промислового комплексу області у 2012-2015 роках. Зокрема, за завданням Олександра Вілкула будуть визначені підприємства та об’єкти, для розвитку яких будуть залучатися кошти як Державного бюджету, так і інвестиції.
«В рамках комплексної стратегії розвитку регіону на Дніпропетровщині забезпечено сталий розвиток промисловості. Зокрема, індекс промислового виробництва у 2010 році зріс на 16%, у 2011 – ще на 5% та за 3 місяці 2012 року ще на 5%. Проте для подальшого розвитку необхідно вживати сучасні інноваційні заходи. Для їх реалізації за завданням нашого Президента Віктора Януковича будуть використовуватися державні та цільові програми, а також спільні проекти в рамках державно-приватного партнерства», — сказав Олександр Вілкул.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження