Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

НОВИНИ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ

Январь 10th, 2012 Новини Вывести на печать

Іван Ступак узяв участь у відомчій нараді Дніпропетровської митниці

Заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак взяв участь у відомчій нараді Дніпропетровської митниці, яка пройшла на базі Академії митної служби України. Також у нараді взяли участь в.о. начальника Департаменту митних інформаційних технологій та статистики Державної митної служби Катерина Юрченко, начальник Дніпропетровської митниці Марія Сухіна та керівники правоохоронних та контролюючих органів.

«Дніпропетровська митна служба сьогодні демонструє позитивний тренд у наповненні бюджету. Більше 10 млрд грн податкових платежів направлені зараз до державного бюджету. Це ті кошти, які підуть на виконання державного бюджету України, завдяки чому з’явиться можливість виділити додаткові фінансування у вигляді субвенцій на регіональні проекти, які сьогодні реалізуються на Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Олександра Вілкула», – сказав заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак.
Також він зазначив, що впровадження передових технологій у роботу служби електронного декларування в 2012 році дозволить Дніпропетровській митниці показати більш динамічні й результативні показники.
Катерина Юрченко, в.о. начальника Департаменту митних інформаційних технологій та статистики Державної митної служби відзначила, що Дніпропетровська митниця – одна з найкращих.
Як повідомила начальник Дніпропетровської держмитниці Марія Сухіна, Дніпропетровська митниця в 2011 році перерахувала до держбюджету до 10 млрд грн, що на 20,8 % більше, ніж у 2010 році. Щоденні перерахування протягом року склали 40,3 млн грн, що на 7 млн грн більше, ніж у 2010 році. Вона відзначила стабільність та позитивну динаміку в роботі підприємств та організацій Дніпропетровського регіону. За її словами, експорт за вантажами оформлених Дніпропетровською митницею у ваговому показнику за минулий рік склав 78,72 %, імпорт – 21,28 %.

Вячеслав Задорожний: «Будівельна готовність комплексної реконструкції школи в селі Михайлівка Синельниківського району – понад 70%»
За дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів виїзну нараду щодо ходу комплексної реконструкції школи в селі Михайлівка Синельниківського району. У нараді взяли участь заступник начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Антон Демура, голова Синельниківської райдержадміністрації Юрій Мартиненко та інші.
«Наразі будівельна готовність приміщень школи становить понад 70%. Комплексна реконструкція проходить у рамках програми «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», яка розроблена й реалізується з ініціативи губернатора Олександра Вілкула. Він поставив завдання, аби до 1 вересня 2012 року об’єкт був зданий в експлуатацію. І сьогодні ми бачимо, що роботи йдуть за графіком», — сказав Вячеслав Задорожний.
Проектна потужність об’єкту – 198 учнів. Існуючі приміщення школи в селі Михайлівка будувалися в 1930-60 роках і були визнані аварійними. Уряд підтримав ініціативу обласної влади щодо фінансування реконструкції школи з державного бюджету. Будівництво нових приміщень школи та реконструкція існуючих перебуває під особистим контролем губернатора. Школа стане потужним освітнім комплексом Синельниківського району, де буде організовано факультативи з поглибленого вивчення хімії, фізики та біології – предметів, які необхідні для успішного вступу та подальшого навчання випускників школи в аграрних вишах області. Ці заняття зможуть відвідувати учні й з інших сіл району.
Наразі в рамках комплексної реконструкції проведено капітальний ремонт існуючих будівель школи. 112 учнів з сіл Михайлівка, Павлівка та Васильківка вже навчаються в реконструйованих корпусах школи, які устатковані новими меблями та обладнанням.
Паралельно із реконструкцією існуючих будівель підвищується якість навчання в закладі. Зокрема, відкрито новий комп’ютерний клас. Шкільний автобус, який придбано за кошти обласного бюджету, щодня привозить дітей і вчителів до школи. Створено сайт школи, і навчальний заклад приєднано до нових можливостей Єдиного регіонального освітнього центру. Завдяки цьому вчителі можуть ознайомлюватися з новими методологіями викладання, що сприяє підвищенню якості освіти. Також за допомогою мережі Інтернет діти можуть отримувати додаткову інформацію на єдиному освітньому порталі області під час навчання. Це дозволяє їм підвищити рівень отриманих знань та полегшити вступ до вишів.
У рамках комплексної реконструкції навчального закладу вже зведено стадіон, побудовано насосну станцію протипожежного забезпечення, резервуари для води, резервуари для збору очищених вод, встановлено модульну котельню, утеплено фасади класних кімнат, влаштовано покрівлі, виконані інженерні мережі, зовнішнє електропостачання, благоустрій території школи. Залишилось виконати роботи в нових прибудованих приміщеннях, в яких будуть розташовані їдальня, спортзал, актовий зал, кабінети трудового навчання, обслуговуючої праці, хімічний кабінет, кабінет інформатики та ін.

Вячеслав Задорожний: «Будівельна готовність нового блоку школи села Піщанка Новомосковського району – 75%»

За дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний у порядку контролю провів виїзну нараду щодо будівництва блоку «В» загальноосвітньої школи у селі Піщанка Новомосковського району. У нараді взяли участь голова Новомосковської райдержадміністрації Олег Миронов та представники підрядних організацій. Загальна вартість будівництва становить близько16 млн грн. Після закінчення будівництва школу зможуть відвідувати 825 учнів.
Наразі у діючому приміщенні Піщанської школи, якому більше 100 років, навчаються у дві зміни 385 школярів. Ще близько 200 дітей шкільного віку села Піщанка їздять вчитися до Новомосковська та Дніпропетровська.
«Із першого вересня 2012 року діти підуть у нову школу, яка буде відповідати сучасним стандартам освіти. У ній матимуть можливість навчатися в одну зміну діти з чотирьох сіл, які входять до складу Піщанської сільської ради. Будівництво проходить у рамках губернаторської програми «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти»,– сказав Вячеслав Задорожний.
Будівництво блоку «В» загальноосвітньої школи у с. Піщанка поліпшить умови навчання дітей та роботи педагогічного колективу. Зводити новий блок школи на 525 місць почали за ініціативи губернатора Олександра Вілкула у липні 2011 року. Вже у червні 2012 року новий блок за завданням губернатора передбачено здати в експлуатацію. При цьому в діючому приміщенні школи будуть працювати гуртки та вечірня школа на 300 місць.
Наразі за рівнем викладання школа входить до десятки кращих у районі. Навчально-виховний процес забезпечують 35 вчителів. Учні школи займають призові місця на обласних олімпіадах.
Після добудови нового блоку площею 4571 м² загальноосвітня школа у селі Піщанка стане однією з найбільших в області сільських шкіл. Блок «В» запроектований як триповерхова будівля. На першому поверсі будуть розташовані класи початкової школи. На другому й третьому – 5-11 класи. У кабінетах хімії, фізики та біології будуть облаштовані сучасні лабораторії для поглибленого вивчення цих предметів. Також навесні біля школи буде збудовано сучасний спортивний майданчик та замінена покрівля спортивного залу.
На початок 2012 року на об’єкті здійснено цегляну кладку будівлі корпусу, проведено внутрішні мережі електропостачання, опалення, вентиляції. До об’єкту підведені інженерні мережі. Крім того, збудовано три міні-котельні, трансформаторну станцію, резервуар для води на 150 м³, насосну станцію, встановлено металопластикові вікна. Вже закуплено меблі, світильники, комп’ютерна техніка, сантехнічні прилади та фасадні системи.
Наразі будівельна готовність об’єкту становить 75%. Залишилось провести роботи з оздоблення фасаду, встановити сантехніку, електроприлади, дверні металопластикові блоки та провести на території школи роботи з благоустрою й озеленення.
У 2011 році на будівництво блоку «В» загальноосвітньої школи у с. Піщанка Новомосковського району із державного бюджету виділено 14 млн грн, із обласного – 800 тис грн. У 2012 року із обласного бюджету виділено ще 763,67 тис грн.

Губернаторську новорічну ялинку в період Новорічних та Різдвяних свят відвідали близько 350 тис жителів

З 23 грудня 2011 року по 9 січня 2012 року близько 350 тисяч жителів та гостей області відвідали губернаторську новорічну ялинку та казкове містечко, що знаходяться на площі та у сквері біля облдержадміністрації.
Чудову 14-метрову ялинку в стилі hi-tech та казкове містечко, де встановлені фігури Діда Мороза, Снігуроньки, лісових звірят та казкових героїв, виготовлених з півмільйона маленьких ліхтариків, відвідали жителі Дніпропетровська, міст та районів області, а також гості Дніпропетровщини.
Лише в Новорічну ніч біля 50 тис людей відвідали губернаторську ялинку.
З 23 грудня 2011 року по 9 січня 2012 року в казковому містечку відбулося близько 200 масових заходів, під час яких проходили концерти та була організована різноманітна культурно-розважальна програма.
«Новорічна ялинка та казкове містечко подарували сотням тисяч родин справжнє свято. Сквер та площа біля облдержадміністрації стали головним місцем відпочинку жителів і гостей області в ці Новорічні та Різдвяні дні. Бажаю всім, хто вже відвідав та ще відвідає це казкове місце, щоб це відчуття свята весь рік жило у ваших серцях», — сказав губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.
За словами першого заступника голови облдержадміністрації Вячеслава Задорожного, загалом по області у період різдвяних новорічних свят пройшло 818 масових святкових заходів, які відвідали понад 600 тис жителів регіону.

Вячеслав Задорожний: «На Дніпропетровщині День Соборності та Свободи України буде відзначено на високому рівні»

Дніпропетровська область готується до відзначення 22 січня Дня Соборності та Свободи України. Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний за дорученням губернатора Олександра Вілкула провів робочу нараду щодо підготовки та проведення в регіоні державного свята. У нараді взяли участь керівництво облдержадміністрації, облради та начальники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники міської влади Дніпропетровська.
«Цього року день 22 січня набуває особливого змісту. Перший раз в Україні цей день відзначатиметься як День Соборності та Свободи України. Президент України Віктор Федорович Янукович своїм Указом вклав у це свято новий сенс. Тепер цей день набрав своєї історичної місії – свято єдності боротьби за свободу України. Тому відзначення на території області Дня Соборності та Свободи України має пройти гідно і на високому рівні»,– сказав Вячеслав Задорожний.

Під час засідання Вячеслав Задорожний дав низку доручень та завдань щодо організації святкування Дня Соборності та Свободи України на Дніпропетровщині. Урочисті заходи триватимуть протягом тижня.

Зокрема, з із 16 до 27 січня в бібліотеках та музеях Дніпропетровщини заплановано проведення тематичних виставок. Для патріотичного виховання молоді в школах області 19 січня пройде Єдиний урок «Подія, що пережила час». Крім того, 19 січня відбудеться Єдиний день інформування населення. 20 січня у палаці студентів ім. Ю. Гагаріна пройде культурно-мистецький захід за участю представників творчої інтелігенції та громадськості. В облдержадміністрації відкриється тематична виставка до Дня Соборності та Свободи.
22 січня в усіх містах та районах області відбудуться урочисті покладання квітів до пам’ятників Т.Г. Шевченку та іншим видатним діячам. У заходах візьмуть участь керівники області, міст, представники політичних партій та громадськості. У цей день на будівлях державних установ, закладів освіти, підприємств та організацій підніметься Державний прапор України.
22 січня у церквах різних конфесій пройдуть молебні в ім’я процвітання України, підвищення благополуччя та добробуту Українського народу.
Як зазначив Вячеслав Задорожний, гідне відзначення на території області Дня Соборності та Свободи України сприятиме консолідації суспільства, зміцненню єдності людей навколо ідеї соборної української держави, утвердженню ідеалів свободи і демократії, вихованню у громадян почуття національної гідності.

Довідка:

22 січня 1919 в м. Києві на Софіївській площі пройшли урочисті збори, на яких був проголошений Акт об’єднання земель Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки в єдину Велику Україну. Цей Акт об’єднання спирався на багатовікову мрію українського народу про власну державу. Вперше за багато століть було на весь світ заявлено про існування України як незалежної держави.
Соборність — це об’єднання всіх елементів держави в єдиний національний організм. Соборність держави передбачає духовну консолідацію всього населення, єдність усіх її громадян, незалежно від їх національності.
Поняття “соборність” означає об’єднання в одне державне ціле всіх земель, які заселяє конкретна нація на суцільній території. Це – один з найзаповітніших ідеалів багатьох народів світу. Соборність не обмежується лише ідеєю збирання етнічних земель у рамках національної держави, а передбачає також духовну консолідацію всього населення країни, єдність усіх її громадян, незалежно від їхньої національності. Соборність невіддільна від досягнення реальної державності, забезпечення справжнього суверенітету і незалежності народу, побудови процвітаючої демократичної національної держави. День Соборності та Свободи України – свято України, засноване 30 грудня 2011 року Указом Президента України Віктора Януковича. Відзначається 22 січня. До 2012 року цей день відзначався як День Соборності (із 1999 р.).

За завданням Олександра Вілкула на Дніпропетровщині забезпечується ефективна та адресна робота соціальних служб

З 1 січня 2012 року збільшено розмір державних соціальних виплат. Збільшення здійснюється відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік». Закон передбачає збільшення прожиткового мінімуму для населення. Разом з тим підвищуються і розміри державних соціальних виплат.
Збільшення прожиткового мінімуму буде здійснюватися протягом 2012 року 5 разів та становитиме: з 1 січня по 31 березня – 1017,00 грн; з 1 квітня по 30 червня – 1037,00 грн; з 1 липня по 30 вересня – 1044,00 грн; з 1 жовтня по 30 листопада – 1060,00 грн та з 1 грудня – 1095,00 грн. Таким чином протягом року прожитковий мінімум збільшиться на 14,2%.
«З першого січня 2012 року збільшено розмір державних соціальних виплат. Завдання обласної влади — забезпечити ефективну та адресну роботу соціальних служб. Таке завдання поставив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул. І сьогодні у регіоні надання державної соціальної допомоги здійснюється своєчасно та в повному обсязі», — сказав перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний.
Державні соціальні виплати збільшуються при народжені дитини: якщо перша дитина народилася у грудні 2011 року – розмір допомоги становить 26 100грн., якщо у січні 2012 – 27 790грн.
Також передбачається збільшення рівня забезпечення прожиткового мінімуму з 75% до 80% для непрацездатних осіб та інвалідів для призначення допомоги малозабезпеченим сім’ям.
Для малозабезпечених сімей, в яких виховуються діти, майже вдвічі збільшується розмір державної соціальної допомоги. Так, з 1 січня на дитину віком від 3-х до 13-ти років розмір призначеної допомоги збільшується на 120грн. (у 2011 – на 60грн.), на дитину віком від 13-ти до 18-ти років – на 230грн. (у 2011- 100грн.).
Крім того, з 1 січня поточного року підвищено розмір надбавки на догляд за інвалідом дитинства І групи підгрупи А з 50% до 75% прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність (в минулому році розмір надбавки для всіх інвалідів дитинства І групи був однаковий). Підвищення відбулося відповідно до змін внесених до Закону України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам»
Довідка:
«Гарячі» телефонні лінії головного управління праці та соціального захисту облдержадміністрації з питань надання державної соціальної допомоги: (056) 713-64-94 , (056) 713-63-09 , (056) 713-62-21

Вячеслав Задорожний: «З першого січня 2012 року ще більше сімей Дніпропетровщини зможуть отримувати субсидію на сплату житлово-комунальних послуг»

З 1 січня 2012 року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №728 від 6 липня 2011 року спрощуються умови для отримання субсидій на сплату житлово-комунальних послуг. Сім’ї, до складу яких входять діти або інваліди І та ІІ груп та дохід яких на одну особу не досягає прожиткового мінімуму, сплачуватимуть за житлово-комунальні послуги 10% середньомісячного сукупного доходу. Раніше для отримання субсидії дохід таких сімей мав не перевищувати 50% прожиткового мінімуму на одну особу.
Перерахунок розміру субсидій для сімей, які отримували субсидії станом на 1 січня 2012 року, проведено автоматично, без додаткових звернень громадян.
«З першого січня 2012 року ще більше сімей Дніпропетровщини зможуть отримувати субсидію на сплату житлово-комунальних послуг. Наразі в регіоні субсидію отримують 113,5 тисяч сімей. Питання надання допомоги та соціального захисту населення знаходиться на особистому контролі губернатора Олександра Юрійовича Вілкула», — сказав перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний.

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ОТРИМАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ
Для того, щоб отримати житлову субсидію, необхідно звернутися в управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання.
Перелік документів:
— Бланк заяви (видається в управлінні).
— Декларація про доходи та майновий стан сім’ї (видається в управлінні).
— Довідка про доходи за останні півроку з місця роботи. Пенсіонерам та отримувачам державних соціальних допомог цю довідку надавати непотрібно.
Відмову можуть отримати:
— Родина, в якій один із членів не працює і не зареєстрований у центрі зайнятості.
— Сім’я, яка звернулась за субсидією, але менше року тому продала або купила житло.
— Родина, яка здає в оренду квартиру.
Важливо знати
Якщо в родині якийсь член сім’ї відсутній тривалий час (працює, навчається в іншому місті, перебуває у місцях позбавлення волі), і родина володіє довідкою про це, то її сукупний дохід та відповідно кількість осіб, на яких нараховується субсидія, вираховуватиметься на тих, хто залишився.
Якщо людина звернулась по виплати пізніше від початку опалювального сезону, вона отримає відшкодування і за «пропущені» місяці також.
«Гарячі» телефонні лінії головного управління праці та соціального захисту облдержадміністрації з питань призначення субсидій:
(056) 713-66-18 , (056) 713-65-60 , (056) 713-63-09 , (056) 713-62-21
Також інформацію про отримання житлових субсидій можна дізнатись й в Інтернеті, зайшовши на офіційний сайт «Відкрита влада». Далі ви обираєте рубрику «соціальний захист», після заходите у розділ «Основні питання «Житлові субсидії» (http://www.openpower.dp.gov.ua ).

Вячеслав Задорожний: «В опалювальному сезоні 2011\2012 оплату за природний газ підприємствами ЖКГ поліпшено на 45,5 млн грн»

За дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів засідання обласної комісії з питань забезпечення постачання енергоносіїв в область та своєчасних розрахунків за їх споживання. На захід були запрошені керівники підприємств ЖКГ, представники районних та міських рад.
Під час наради були розглянуті питання розрахунків підприємствами житлово-комунального господарства за природний газ, електричну енергію та питну воду.
За природний газ, у порівнянні з аналогічним періодом минулого опалювального сезону, оплату поліпшено на 45,5 млн грн (2010/2011 – 227,6 млн грн, 2011/2012 – 273,1 млн грн).
Головою облдержадміністрації Олександром Вілкулом визначено коло підприємств, розрахунки яких за електроенергію взято на постійний контроль. У грудні 2011 року ці підприємства отримали завдання щодо забезпечення 100% оплати. З виконанням завдання з оплати електроенергії впоралися КП ДМР “Міськводоканал” (м. Дніпродзержинськ), КП “Павлоградське ВУВКГ”, Першотравенське МЖКП, Синельниківське МКП “Водоканал” та КП “Криворіжтепломережа”.
Оскільки питання оплати за електричну енергію магістральних водоводів тісно пов’язане з оплатою споживачів (комунальних водоканалів) за покупну воду, для цих підприємств також поставлене завдання забезпечити 100% оплату за покупну воду.
У грудні це завдання повністю виконали Першотравенське МЖКП та Тернівське ЖКП.
«Січень – один з найпроблемніших календарних місяців у плані можливостей забезпечення належного рівня розрахунків за енергоносії. Незважаючи на це, необхідно забезпечити розрахунки у повному обсязі»,– зазначив Вячеслав Задорожний.

Вячеслав Задорожний: «Традиція проведення сільхозгосподарських ярмарків за цінами виробника, запроваджена губернатором Олександром Вілкулом, продовжиться і у 2012 році»

За дорученням губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині налагоджено системно роботу, спрямовану на насичення споживчого ринку якісною продукцією та підтримку вітчизняних товаровиробників. Впродовж 2011 року на Дніпропетровщині пройшло більше 3000 продуктових ярмарків. Жителі області могли придбати продукцію за цінами, які на 10-30% нижчі за середньоринкові.
Щотижня впродовж минулого року у містах та районах області проводилося близько 70 продовольчих ярмарків. В них брали участь підприємства харчової та переробної промисловості, оптової торгівлі, виробники сільськогосподарської продукції.
Ціни на таких ярмарках на 10-30% нижчі за середньоринкові. На продовольчих ярмарках реалізовуються м’ясні та молочні продукти, яйця, борошно, крути, цукор, овочі та фрукти, мед, тощо.
«Традиція проведення продовольчих ярмарків «від виробника», запроваджена губернатором Олександром Вілкулом, продовжиться і у 2012 році. Проведення ярмарків показало гарні результати – завдяки ним виробник може реалізовувати продукцію без посередницьких націнок. Такі заходи дозволяють наблизити виробника до покупця та забезпечити для жителів області доступні ціни на продукти харчування», — сказав перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний.
Зокрема, в останні дні минулого та на початку поточного року в містах та районах області проводяться новорічні та різдвяні ярмарки. Так, з 26 по 31 грудня було проведено 107 ярмарків, на яких було представлено продукцію 405 виробників. За цей час було реалізовано 328,6 тисяч тон продовольчих товарів, а саме:
• Свинини – 26,3 тонни
• Яловичини – 6,8 тонн
• М’яса птиці – 19 тонн
• Молока – більше 21 тонни
• Картоплі – 21 тонну
• Капусти – 16,4 тонни
• Моркви – 6,3 тонни
• Цибулі – 7,7 тонн
• Цукру – більше 7 тонн
• Гречаної крупи – 6,3 тонни
• Пшеничної крупи – 5,7 тонн
• Борошна – 14 тонн
• Макаронних виробів – 8,8 тонн
• Соняшникової олії – 15,4 тонни
• Курячих яєць – 50 тис шт.

Довідка:
У Дніпропетровську ярмарки проходять на ринках «Центральний» («Озерка») – вул. Шмідта,1, «Тополя» — вул. Панікахи, 11, «Березинський» — вул. Березинська, 23, торговельно-сервісному центрі «Трофимівський» — вул. Братів Трофимових, 40.
У м. Кривий Ріг — на «Центральному» ринку, вул. Лебедєва-Кумача,1, у м. Павлоград – на «Центральному» ринку вул.Полтавська,127.
У всіх інших містах та районних центрах області ярмарки також працюють на місцевих центральних ринках.

Вячеслав Задорожний: «В опалювальному сезоні 2011\2012 оплату за природний газ підприємствами ЖКГ поліпшено на 45,5 млн грн»

За дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів засідання обласної комісії з питань забезпечення постачання енергоносіїв в область та своєчасних розрахунків за їх споживання. На захід були запрошені керівники підприємств ЖКГ, представники районних та міських рад.
Під час наради були розглянуті питання розрахунків підприємствами житлово-комунального господарства за природний газ, електричну енергію та питну воду.
За природний газ, у порівнянні з аналогічним періодом минулого опалювального сезону, оплату поліпшено на 45,5 млн грн (2010/2011 – 227,6 млн грн, 2011/2012 – 273,1 млн грн).
Головою облдержадміністрації Олександром Вілкулом визначено коло підприємств, розрахунки яких за електроенергію взято на постійний контроль. У грудні 2011 року ці підприємства отримали завдання щодо забезпечення 100% оплати. З виконанням завдання з оплати електроенергії впоралися КП ДМР “Міськводоканал” (м. Дніпродзержинськ), КП “Павлоградське ВУВКГ”, Першотравенське МЖКП, Синельниківське МКП “Водоканал” та КП “Криворіжтепломережа”.
Оскільки питання оплати за електричну енергію магістральних водоводів тісно пов’язане з оплатою споживачів (комунальних водоканалів) за покупну воду, для цих підприємств також поставлене завдання забезпечити 100% оплату за покупну воду.
У грудні це завдання повністю виконали Першотравенське МЖКП та Тернівське ЖКП.
«Січень – один з найпроблемніших календарних місяців у плані можливостей забезпечення належного рівня розрахунків за енергоносії. Незважаючи на це, необхідно забезпечити розрахунки у повному обсязі»,– зазначив Вячеслав Задорожний.

На виконання завдання губернатора Олександра Вілкула санаторій «Славутич» у Верхньодніпровську знижує ціни на лікування та реабілітацію для ветеранів, інвалідів, дітей війни, чорнобильців та пенсіонерів

За завданням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула санаторій «Славутич» знизив вартість лікування та реабілітації для низки пільгових категорій населення. Так, пенсіонери та чорнобильці отримали знижку у розмірі 10% від вартості путівки. Люди похилого віку, які мають статус «Дитина війни», «Ветеран війни» та «Інвалід війни», отримали знижку 15%. Знижки діятимуть протягом січня – березня 2012 року.
«Обласна влада піклується про здоров’я мешканців нашого регіону, особливо про осіб пільгових категорій – ветеранів та інвалідів війни, дітей війни, чорнобильців та пенсіонерів. За завданням губернатора Олександра Вілкула санаторій «Славутич» надає знижки на лікування та профілактику захворювань серцево-судинної, нервової, опорно-рухового апарату та органів зору. Санаторне лікування допоможе не тільки подолати наслідки хвороб, а й запобігти їх розвитку», — сказав начальник ГУ праці та соціального захисту населення Володимир Семенюк.
Санаторій «Славутич» ім. Б.В. Пашковського, який розташований у Верхньодніпровську, здійснює комплексну реабілітаційну та санітарно-курортну допомогу жителям Дніпропетровщини. Тут проходять відновлення після гострого інфаркту, ревматичних уражень серцево-судинної системи, гіпертонічної хвороби та порушень мозкового кровообігу. Також приділяється особлива увага профілактиці та лікуванню захворювань нервової, опорно-рухового апарату та органів зору. У санаторії працює бальнеологічне відділення, відділення фізіотерапії, інгаляторій, масажні кабінети, палата інтенсивної терапії, психотерапії, басейн та кабінет спелеотерапії.
У разі виникнення питань щодо лікування та профілактики зазначених хвороб звертатися за телефонами: (05658)3-27-53 та (05658)3-27-44.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»