Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 19.07.2012

Июль 19th, 2012 Новини Вывести на печать

На Дніпропетровщині продовжуються виплати дотацій господарям, які утримують молодняк великої рогатої худоби

 

Більше 80% молока на Дніпропетровщині виробляється господарствами населення. Для підтримки галузі молочного скотарства у 2012 році держава розпочала виплачувати дотацію господарям, які утримують молодняк великої рогатої худоби.

Наразі реєстрація господарів, які мають молодняк великої худоби, продовжується. Станом на 19 липня 2012 року до сільських рад на отримання дотації (на загальну суму 852,750 тис грн) подали документи 977 фізичних осіб, які утримують 1867 голів молодняку. Найбільшу кількість документів подали господарі П’ятихатського (197 голів молодняку), Васильківського (161), Криничанського (142), Криворізького (115) районів.

Губернатор Олександр Вілкул поставив завдання головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації провести адресну роботу з господарями, які утримують молодняк великої рогатої худоби, для оформлення державної підтримки, що сприятиме подальшому розвитку скотарства на Дніпропетровщині.

У липні цього року до області надійшло 353 тис грн державної підтримки, яка розподіляється між господарями 864 голів телят.

Нагадаємо, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України у 2012 році передбачено:

спеціальна бюджетна дотація за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби  для фізичних осіб, середній розмір спеціальної бюджетної дотації за утримання та збереження 1 голови молодняку великої рогатої худоби 1000 грн.

часткове відшкодування вартості закуплених племінних телиць, нетелей та корів молочного м’ясного та комбінованого напряму продуктивності, середній розмір часткового відшкодування 7000 грн. за одну закуплену голову.

часткове відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння, середній розмір відшкодування 5000 грн. за установку.

Довідка:

У першому півріччі 2012 року на Дніпропетровщині вироблено 157,2 тис тонн молока, що на 200 тонн більше, ніж у аналогічному періоді 2011 року. Наразі в області утримується 178,1 тис. голів великої рогатої худоби, у тому числі 81,7 тис. голів корів.

В області успішно працюють 17 сільськогосподарських кооперативів молочного напряму діяльності, що займаються заготівлею молока від приватних господарств населення. Функціонують 44 молокоприймальних пунктів по прийманню молока від фізичних осіб, ведеться робота по розширенню мережі.

Збудовано три ферми сімейного типу (на 10 голів корів), ведеться будівництво ще 3 ферм. Побудований сучасний молочно – виробничий комплекс “Катеринославський” ТОВ “АТП “Ювілейне”, де розводять корів швіцької породи.

5 племінних заводів та 11 племінних репродукторів займаються в області розведенням великої рогатої худоби молочного напряму продуктивності.

В племінних господарствах ведеться робота з розведення вітчизняних високопродуктивних порід голштинської, української чорно — рябої молочної, української червоної молочної та червоної степової порід. Програмою розвитку молочного скотарства на період до 2015 року передбачено придбання 12 охолоджувачів молока для сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на суму 967,5 тис. грн.

Дніпропетровщина завершує збір ранніх зернових культур

 

Станом на 19 липня 2012 року урожай ранніх зернових в регіоні вже зібрано на площі 577,5 тис га, (91,6%), намолочено 739 тис тонн. Зокрема, озимої пшениці зібрано на площі 303,5 тис га (94,7%), намолочено 433,4 тис тонн.

Найбільший валовий збір зерна отримано у господарствах Покровського району –
78,8 тис. тонн,  Криничанського – 56,6 тис. тонн та Солонянського – 43 тис. тонн.

«Дніпропетровщина завершує збір ранніх зернових культур. Водночас в регіоні триває формування регіонального запасу продовольчого зерна. Цей запас влада формує заздалегідь, аби протягом 2012-2013 маркетингового року ціни на хліб в області були стабільними», — сказав губернатор Олександр Вілкул.

У рамках обласної програми формування регіональних ресурсів продовольчого зерна  регіональний запас на Дніпропетровщині буде сформований у кількості 100 тис тонн зерна.

Нагадаємо, 3 липня 2012 року губернатор Олександр Вілкул поставив завдання керівникам районів розпочати формування регіонального запасу продовольчого зерна.

Наразі між сільгосптоваровиробниками області і комунальним підприємством “Регіональний стабілізаційний фонд”  Дніпропетровської обласної ради укладено договорів на поставку продовольчого зерна в кількості 28 тис 351 тонн, поставлено на елеватори –
18 тис 427 тонн.

Губернатор підкреслив, що на Дніпропетровщині є достатні запаси минулорічного врожаю, які разом із сформованим резервом з нинішнього врожаю створять фонд зерна, якого вистачить протягом 2012-2013 маркетингового року.

Станом на 1 липня 2012 року на Дніпропетровщині задекларовано близько 690 тис тонн зерна (переважно – минулорічного врожаю), у т.ч. 277,3 тис тонн продовольчого, з нього для хлібопекарської промисловості — 246,3 тис тонн. Річна потреба області складає
535 тис тонн зерна, у тому числі  250 тис тонн – для хлібопекарській промисловості, 285 тис тонн – для виробництва крупи, макаронних, кондитерських виробів, роздрібної торгівлі та громадського харчування.

 

 

 

 

Керівництво Кримського району Краснодарського краю Російської Федерації подякувало губернатору Дніпропетровщини Олександру Вілкулу за надану гуманітарну допомогу потерпілим від повені жителям району

Такий подячний лист надійшов на адресу голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула.

«За надання гуманітарної допомоги потерпілим Кримського району від повені 7 липня 2012 року і прояв почуття братської дружби та взаємовиручки дякуємо голові Дніпропетровської облдержадміністрації Вілкулу Олександру Юрійовичу», — йдеться у подячному листі.

Як повідомлялося, 16 липня 2012 року за ініціативи губернатора Олександра Вілкула Дніпропетровщина направила 60 тонн гуманітарної допомоги до Кримського району Краснодарського краю Російської Федерації для постраждалих внаслідок паводку. Усі міста та райони області долучилися до збору гуманітарної допомоги на заклик Олександра Вілкула. Протягом суботи та неділі 14-15 липня в містах та районах області проведено збір гуманітарної допомоги та її відправку до Дніпропетровська. До благодійної акції долучилися жителі Дніпропетровщини, підприємства та організації, приватні підприємці.

«Я дякую всім небайдужим жителям нашого регіону, бізнесу, керівникам підприємств і громадських організацій, які відгукнулися на заклик обласної влади і в стислі терміни організували по містах і районах Дніпропетровщини збір гуманітарної допомоги потерпілим від повені на братній нам козацькій Кубані. Чужої біди не буває і наш людський обов’язок в такій ситуації допомогти тим, хто цього потребує, проявити милосердя, співчуття і щирі почуття підтримки», — сказав Олександр Вілкул.

Нагадаємо, що в липні 2010 року за ініціативи Олександра Вілкула Дніпропетровщина направила 120 тонн гуманітарної допомоги жителям Чернівецької області Буковини – тоді від повені там постраждали 7 районів Буковини.

Довідка

Паводок в ніч на 7 липня затопив 7,2 тисячі житлових будинків у трьох містах (Геленджик, Кримськ, Новоросійськ) і низці селищ Краснодарського краю Російської Федерації. Були порушені системи енерго-, газо-і водопостачання, автомобільне і залізничне рух. Число жертв становить більше 170 осіб. За інформацією МНС РФ, оцінку матеріального збитку в зоні стихійного лиха зараз ведуть 246 міжвідомчих оперативних груп, до складу кожної з яких увійшли співробітники відомства. До ліквідації наслідків повені залучено близько 9,73 тисячі осіб і понад 1,23 тисячі одиниць техніки.

 

За підтримки губернатора Олександра Вілкула до Дня шахів в Україні на Дніпропетровщині проходить більше 50-ти шахових турнірів та чемпіонатів

 

Більше 50-ти турнірів, чемпіонатів та інших заходів з популяризації гри в шахи проходять у містах і районах Дніпропетровщини до Дня шахів в Україні, який відзначається 20 липня. Участь у них беруть близько 6 тисяч шахістів, серед яких школярі та молодь, депутати місцевих рад, професійні гравці, ветерани шахового спорту, видатні шахісти. Заходи проходять у рамках регіональної програми «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» та проекту «Розвиток інтелектуального руху Дніпропетровщини», які реалізуються під керівництвом губернатора Олександра Вілкула.

«Шахи посідають перше місце серед інтелектуальних ігор, тому популяризація цього виду спорту є одним із напрямів проекту з розвитку інтелектуального руху на Дніпропетровщині. У Дніпропетровській області створена одна з найкращих у країні і найбільш розгалужених інфраструктур із розвитку такого виду спорту, як шахи. Проведення турнірів із шахів, зустрічі з видатними шахістами дають можливість юним початківцям та шанувальникам гри удосконалювати свої навики, ветеранам спорту – ділитися цінним досвідом. Залучення до гри в шахи молоді, популяризація цього виду спорту сприяє інтелектуальному розвитку жителів регіону, які розбудовуватимуть рідну область і Україну»,– сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

У рамках святкування Дня шахів в Україні протягом 14-22 липня 2012 року на Дніпропетровщині проводяться чемпіонати, турніри, спартакіади та Кубки з шахів, сеанси одночасної гри, зустрічі молоді з видатними шахістами та інші тематичні заходи.

Нагадаємо, що за ініціативи Олександра Вілкула з 19 по 25 квітня 2012 року на Дніпропетровщині пройшов Тиждень шахового мистецтва, в рамках якого відбувся перший візит до регіону Президента Міжнародної шахової федерації Кірсана Ілюмжинова.

Ця подія викликала велику зацікавленість серед жителів регіону та стала новим імпульсом розвитку гри в шахи на Дніпропетровщині.

Наразі на Дніпропетровщині до професійних занять шахами залучено більше 3,5 тис жителів регіону. Зокрема, у містах Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Жовті Води, Орджонікідзе, Марганець, у Криничанському, Томаківському та Петропавлівському районах працюють шахові клуби. Крім того, в області функціонують близько 20 шахових гуртків у клубах дитячо-юнацької творчості та загальноосвітніх школах.

Для підготовки резерву до збірних команд області та України з шахів у регіоні працюють 5 відділень шахів у дитячо-юнацьких спортивних школах, де під керівництвом 42-х тренерів свою майстерність підвищують 1,5 тис учнів.

У 2012 році в області буде створено сучасні шахові клуби в Кривому Розі та на базі юнацько-спортивної школи в Широківському районі, буде відкрите відділення шахів у дитячо-юнацьких спортивних школах Юр’ївського і Софійського районів. У Петриківському районі буде створена федерація шахів, а в гімназії та ліцеї Покровського району будуть введені факультативні заняття з шахів.

Щорічно в області проводиться 12-14 обласних чемпіонатів, Кубків, турнірів із шахів, шахових композицій та заочних шахів. Збірні команди області беруть участь у всеукраїнських турнірах.

 

 

На Дніпропетровщині станом на 09:00 20 липня 2012 року до вишів І-IV рівнів акредитації подано 86 тис 959 заяв від вступників

На Дніпропетровщині станом на 09:00 20 липня 2012 року до вишів І-IV рівнів акредитації подано 86 тис 959 заяв від вступників. Із них на денну форму навчання подано 80 тис 973 заяви, на заочну – 5 тис 986. Електронним вступом до вишів ІІІ-IV рівнів акредитації скористалися 10 тис 151 абітурієнт.
Як повідомлялось раніше, на Дніпропетровщині за завданням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в головному управлінні освіти і науки облдержадміністрації працює спеціальний оперативний штаб з питань вступної кампанії (регіональна оперативна приймальня громадян). Завдання цього штабу – надати дієву консультаційну допомогу абітурієнтам.

Також у штабі працює гаряча лінія за номером (056) 770-82- 42», на яку станом на 09:00 20 липня 2012 року надійшло 63 звернення від громадян із питань вступу до вишів та 17 людей звернулися особисто до регіонального оперативного штабу «Вступна кампанія 2012 року».

Найбільше заяв від абітурієнтів, які бажають отримати освіту у вищому навчальному закладі ІІІ-IV рівнів акредитації за денною та заочною формами навчання, надійшло до Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара (20027), Національного гірничого університету (12410), Національної металургійної академії України (8113), Криворізького національного університету (8801).
Найбільше заяв від абітурієнтів, які бажають отримати освіту у вищому навчальному закладі І-IІ рівнів акредитації за денною та заочною формами навчання, надійшло до Дніпропетровського індустріального коледжу (961), Дніпропетровського транспортно-економічного коледжу (917), Політехнічного коледжу Криворізького національного університету (600).

 

 

На Дніпропетровщині під керівництвом губернатора Олександра Вілкула третій рік поспіль системно підвищується якість питної води і водопостачання

Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула в рамках Регіональної програми «Питна вода Дніпропетровщини» реалізується низка великих інфраструктурних проектів з покращення якості водопостачання та якості питної води. Зокрема, проведено комплексне переоснащення Кайдацької насосно-фільтрувальної станції МКВП «Дніпроводоканал», яке включало в себе роботи з реконструкції фільтрів виробництва 1930-40-х років та хлораторної насосної станції, що покращило якість питного водопостачання для мешканців м.Дніпропетровськ. Триває реконструкція очисних споруд на Карачунівському водосховищі, який забезпечує водою понад 250 тисяч жителів Кривбасу. 2 червня 2012 року на цьому водопровідному комплексі запроваджено триступеневу систему очистки води та  систему преаерації водозабірного ковша. Вперше за 25 років проведено реконструкцію швидких безнапірних фільтрів на Аульському водоводі, що постачає воду ще понад 2 мільйонам жителів регіону.

Важливою складовою в рамках регіональної програми з покращення якості питної води є установлення систем доочистки питної води в дитячих садочках, школах і лікарнях області. Зокрема, в 2011 році за кошти обласного бюджету встановлено системи доочищення води в 133 (76%) дитячих садках Дніпропетровська, 148 (100%) Кривого Рогу, 12 (100%) Жовтих Вод, 40 (100%) Дніпродзержинська. Крім того, у Кривому Розі встановлені системи доочищення води в 133 (95%) школах. За кошти державного бюджету у 2011 році встановлено ще 21 систему доочистки питної води в закладах соціальної сфери сільських населених пунктів.  У тому числі в Апостолівському районі встановлено 2 системи доочистки (1 в дитячому садку та 1 в школі), у Верхньодніпровському районі – 5 систем в дитячих садках, у Криворізькому районі – 14 систем (7 – у дитячих садках, 5 – у школах та 2 – у лікувальних закладах).

Загалом у 2011 році за завданням Олександра Вілкула в дитсадках, школах і лікарнях області встановлено 537 систем доочистки питної води. Це 401 дитсадок, 133 школи і 3 лікарні.

У 2012 році їх буде довстановлено в Дніпропетровську та повністю встановлено в усіх дитсадках ще шести міст області: Марганці – 8, Нікополі – 18, Орджонікідзе – 11, Павлограді – 20, Синельниковому – 10, Тернівці – 8. До 2015 року у рамках Комплексної стратегії розвитку регіону системи доочистки води будуть установлені в усіх дитсадках, школах і лікувальних закладах області.

На Дніпропетровщині за завданням губернатора Олександра Вілкула системно вирішується питання зменшення обсягів неочищених стоків до акваторії Дніпра та інших водойм області. У результаті введення в експлуатацію модернізованої каналізаційно-насосної станції на вулиці Кольській (2010 рік), Південної станції аерації Дніпропетровська (2011 рік) та нової каналізаційної станції в рамках будівництва колектора на вулиці Маршала Малиновського (2011 рік) у межах міста Дніпропетровськ на 70% зменшено обсяг скидів неочищених стоків в басейн річки Дніпро.

За 2010-2011 роки на Дніпропетровщині прокладено і реконструйовано 195 км водоводів, що дозволило забезпечити водопостачанням 31 тис людей у сільській місцевості, які раніше користувалися привізною водою. У 2012 році заплановано реконструювати і прокласти ще понад 30 км мереж водопостачання, що дозволить покращити якість води та водопостачання для 50 тисяч жителів.

У 2011 році для покращення екологічного стану акваторії Дніпра в Дніпровське водосховище випущено близько 300 тонн мальків екологічно цінних видів риб — білого товстолоба, строкатого товстолоба і білого амура. Ще понад 12 млн мальків було випущено в канал «Дніпро-Донбас», який забезпечує питною водою лівобережжя Дніпропетровщини, Харківщину і Донеччину. Ці види риб годуються фітопланктоном (донні водорості) і тим самим природнім способом фільтрують річну воду, що значно зменшує, зокрема, цвітіння води, підвищує якість води у річках, поліпшує загальний екологічний стан акваторії.

У 2011 році проведені заходи з розчистки русел на проблемних ділянках річки Мокра Сура в Дніпропетровському районі (1,2 км), річки Вовча у Павлограді (0,72 км), річки Стара Саксагань у Кривому Розі (1,2 км).

 

 

Олександр Вілкул: «Експозиція Дніпропетровської області на загальнодержавній виставці “Барвиста Україна” представить результати реалізації соціальних ініціатив і програм Президента України та Комплексної стратегії розвитку регіону»

Більше 600 кв. м займатиме експозиція Дніпропетровської області на загальнодержавній виставковій акції “Барвиста Україна”, яка пройде на території Національного комплексу “Експоцентр України” 14 – 17 серпня 2012 року. Експозиція буде розміщуватись у павільйоні №3 на загальній площі 456 кв. м, а також на 150 кв. м відкритої площі перед павільйоном.

В рамках виставкої акції традиційно проходитиме Всеукраїнський конкурс-виставка “Кращий вітчизняний товар року”.

«Гідне представлення базових галузей економіки регіону, участь найкращих підприємств та організацій у виставці «Барвиста Україна» сприятиме подальшому розвиткуміжрегіонального співробітництва та розвитку кооперації в різних сферах, збільшенню торговельного обороту та залученню інвестицій. Презентація досягнень та потенціалу Дніпропетровщини на національних та міжнародних виставках є складовою формування позитивного іміджу регіону», — сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Він підкреслив, що експозиція Дніпропетровської області на загальнодержавній виставковій акції “Барвиста Україна” представить результати реалізації соціальних ініціатив і програм Президента України Віктора Януковича та Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровської області.

На даний час вже 36 підприємства регіону подали заявки на участь у Всеукраїнському конкурсі “Кращий вітчизняний товар 2012 року”, в якому представлять 43 види своєї продукції та послуг.

Як і в 2010-2011 роках цього року Дніпропетровська область на найвищому рівні продемонструє свій соціально-економічний потенціал.

Зокрема, у 2011 році Дніпропетровська область продемонструвала 65 найменувань та отримала 65 медалей та 4 золотих символи конкурсу зі статусом Виробник кращих вітчизняних товарів 2011 року. Завдяки цьому Дніпропетровщина у підсумку отримала найвищий статус переможця Регіон – лідер з виробництва кращих вітчизняних товарів 2011 року.

За версією журналу «ТОП-100. Лідери бізнесу України» Дніпропетровщина посіла перше місце за рейтингом ефективності економічного розвитку

За версією журналу «ТОП-100. Лідери бізнесу України» Дніпропетровщина посіла перше місце за рейтингом ефективності економічного розвитку. Дослідження рейтингів регіонів України проводив дослідницький центр «Рейтинг ТОП-100», який використовував дані Держкомстату Україні, міністерств і відомств, а також матеріали дослідження міністерства економічного розвитку і торгівлі України за 2011 рік.
«Дніпропетровщина має потужний економічний потенціал. І завдання обласної влади шляхом впровадження ефективного менеджменту якомога ширше його розкрити. Для цього ми впровадили проектний підхід в управління областю. Влада працює за чітким планом – Комплексною стратегією розвитку регіону, яка охоплює усі галузі регіональної економіки та всі сфери життєдіяльності і є адресним регіональним баченням програм реформ нашого Президента Віктора Януковича. Як результат – за підсумками 2011 року наш регіон підтвердив свої провідні позиції в соціально-економічному розвитку», — сказав Олександр Вілкул.
Дослідження проводилися серед 24 області України та Автономна Республіка Крим. Рейтинги регіонів розраховувалися шляхом зведення в єдиний показник рейтингових позицій, що характеризують 10 основних показників соціально-економічного розвитку регіону:
1. Економічний розвиток
2. Інвестиції, наука, інновації
3. Державні фінанси
4. підтримка бізнесу
5. споживчий ринок
6. Споживчий ринок населення і ринок праці
7. Житлово-комунальне господарство
8. Освіта та охорона здоров’я
9. Рівень злочинності
10. Екологічна ситуація.
«Одне з найважливіших завдань влади — людей, які управляють регіоном, зробити так, щоб індустріальний розвиток відображався на добробуті людей. Рейтинг, проведений нашим центром показує, що у Дніпропетровської області це наразі виходить найбільш ефективно», — сказав генеральний директор дослідницького центру «Рейтинг ТОП-100» Ігор Ляшенко.

На Дніпропетровщині у Солонянському районі сімейні лікарі отримають службове житло
У Солонянському районі в рамках програми «місцевих стимулів» для сімейних лікарів, які працюватимуть у медичних закладах району, виділено три будинки. Крім цього, 22 лікаря загальної практики – сімейної медицини, які вже працюють у Солонянському районі, забезпечуються службовим транспортом та мобільним зв`язком.
В рамках програми «місцевих стимулів» в Центрі первинної медико-санітарної допомоги Солонянського району для лікарів загальної практики – сімейної медицини виділені будинки у селах Новомар` ївка, Єлизарове та Мопр.
«Завдяки модернізації охорони здоров`я у нас створюються всі необхідні умови як для пацієнтів, так і для медичних працівників. Зазначу, що будинки, які сьогодні виділені для сімейних лікарів, наближені до місць розташування амбулаторій», — сказав головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Солонянського району Олександр Мазурик.
До складу Центру первинної медико-санітарної допомоги Солонянського району, що обслуговує майже 40 тис мешканців, входить 9 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, 38 фельдшерсько-акушерських та фельдшерських пунктів.
«У 2011 році за кошти місцевого бюджету перепідготовку за спеціальністю «лікар загальної практики – сімейної медицини» пройшли всі лікарі первинної ланки (терапевти та педіатри) Солонянського району. У 2013 році кадровий склад Центру первинної медико-санітарної допомоги Солонянського району поповниться ще трьома молодими спеціалістами, які зараз проходять інтернатуру у Дніпропетровській державній медичній академії», — сказав головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Солонянського району Олександр Мазурик.
Крім того, в рамках програми «місцевих стимулів» всі сімейні лікарі забезпечуються транспортом та мобільним зв`язком. З місцевого бюджету на програму «місцевих стимулів» було виділено 18,9 тис грн.
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 209 заробітна плата сімейних лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги у Солонянському районі в залежності від обсягу виконаної роботи складає від 3 тис грн до 5 тис грн, що у півтори рази більше ніж у 2011 році (у 2011 році заробітна плата терапевтів складала від 2 тис грн до 2,5 тис грн та педіатрів — від 2,5 тис грн. до 3 тис грн).
В амбулаторіях, фельдшерсько-акушерських та фельдшерських пунктах Центру первинної медико-санітарної допомоги Солонянського району наразі ведуться ремонтні роботи. На ці цілі з обласного бюджету виділено 150 тис грн.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег
  • Про надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових проблем
  • Про надання матеріальної допомоги на поховання
  • Про надання матеріальної допомоги на лікування
  • Проекти 50 сесії
  • Повідомлення про позачергову сесію
  • Відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – активна сім’я»
  • У Дніпропетровській області запрацював офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу
  • Виконком від 24.04.2024 р.
  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС