Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

НОВИНИ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ 20.03.2012

Март 20th, 2012 Новини Вывести на печать

Олександр Вілкул привітав працівників обласного управління Служби безпеки України з професійним святом
У 2012 році Служба безпеки України відзначає свою 20-у річницю. Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав співробітників обласного управління Служби безпеки України з професійним святом.
В урочистих заходах також взяли участь начальник управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області Володимир Верхогляд, перший заступник голови обласної ради Анатолій Адамський, перший заступник міського голови Анатолій Крупський, прокурор Дніпропетровської області Наталія марчук, начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко.
Звертаючись до співробітників Служби безпеки України, Олександр Вілкул сказав: «Кожен день ви виконуєте важливу і відповідальну роботу. Забезпечуєте законність, стоїте на сторожі державного суверенітету, захищаєте національні інтереси країни. Ваш професіоналізм та вміння оперативно діяти в складних ситуаціях — запорука стабільного розвитку держави і суспільства, безпеки наших громадян».
На Дніпропетровщині в рамках регіональної Програми профілактики правопорушень в 2011 році з обласного бюджету для управління Служби безпеки України було профінансовано придбання програмного забезпечення, засобів зв’язку, цифрової техніки. 7 співробітників СБУ отримали нові квартири. У цьому році фінансування Служби буде продовжено.
Під час урочистостей кращим працівникам управління СБУ в області губернатор вручив Пам’ятний знак «80 років Дніпропетровській області», нагрудний знак «За розвиток регіону», Почесні грамоти та Подяки голови облдержадміністрації.
Довідка:
25 березня1992 року Верховна Рада України ухвалила Закон «Про Службу безпеки України».

За дорученням Олександра Вілкула Марія Пустова взяла участь у засіданні Ради ректорів вишів Дніпропетровщини

За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова взяла участь у засіданні Ради ректорів вишів ІІІ-ІV рівнів акредитації Дніпропетровщини (університети, академії, інститути).
У нараді взяли участь ректори і директори вищих навчальних закладів Дніпропетровської області, представники обласної влади та міського самоврядування, а також голова Дніпропетровського обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України Галина Бєлікова, директор Придніпровського наукового центру Національної академії наук України Віктор Біляков.
«Підтримка молоді та їх ініціатив, що сприятимуть розвитку регіону – один із складових напрямків роботи обласної влади у рамках губернаторського проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти». В області створюються необхідні умови для того, щоб молоді люди мали можливість реалізувати себе і свої проекти, в тому числі наукові. У 2012 році планується провести низку заходів та проектів у цьому напрямку», — сказала Марія Пустова.
Марія Пустова наголосила на ключових проектах обласної влади з підтримки молоді.
У 2012 році буде продовжено проведення обласних конкурсів «Кращий молодий вчений», «Краща рада молодих вчених», «Молоді вчені – Дніпропетровщині», виплата обласних іменних стипендій та іменних стипендій імені О.Макарова кращим учням професійно-технічних, студентам, аспірантам вишів та молодим науковцям Дніпропетровської області.
«Особливу увагу губернатор Олександр Вілкул приділяє працевлаштуванню випускників вузів. Завдання обласної влади створити необхідні умови, щоб молоді фахівці нашого регіону були працевлаштовані в нашій області і розвивали рідну Дніпропетровщину. У 2011 році за ініціативи Олександра Вілкула було проведено «Ярмарки вакансій», у яких взяли участь 3 виші і 18 училищ. У цьому році планується розширення цієї практики проведення заходу із залученням більшої кількості вишів та зацікавлених роботодавців. Також буде створено електронну аналітичну систему «Ярмарок вакансій»», — сказала Марія Пустова.
«У місцевих бюджетах всіх міст регіону передбачено фінансування на безоплатний позачерговий прийом дітей зі студентських родин до дошкільних навчальних закладів. Починаючи з вересня 2011 року студенти, які проживають у гуртожитках вишів мають право на отримання субсидії. На сьогодні вже отримали житлову субсидію 959 студентів. Звертаюся до вас, шановні ректори, з проханням всебічно сприяти у підготовці документів для студентів, що бажають отримати субсидії», – сказала Марія Пустова.
Цього року буде створено Молодіжний центр Дніпропетровщини, який стане ефективним механізмом молоді для реалізації своїх соціально-орієнтованих ініціатив. Центр в рази покращить взаємодію влади з молодіжними організаціями, органами студентського самоврядування і молодими людьми в цілому.
У 2012 році обласна влада разом з Дніпропетровською обласною Молодіжною радою проведе обласний конкурс на кращу організацію студентського самоврядування в вишах регіону. З метою розвитку лідерських якостей у активістів молодіжного руху області буде запроваджено проект «Школа молодого лідера».
За підтримки Олександра Вілкула цього року буде проведено обласний конкурс «Студент року Дніпропетровщини», який дозволить виявити кращих представників студентської молоді.

На Дніпропетровщині системно реалізуються заходи щодо профілактики та лікування туберкульозу

За підтримки Олександра Вілкула в 2010-2011 роках збільшено фінансування на профілактику та лікування туберкульозу в регіоні.
Завдяки цьому проведено реконструкцію, капітальні та поточні ремонти у протитуберкульозних диспансерах та санаторіях на загальну суму 10,3 млн. грн. У 2010 році після проведеного ремонту відкрито відділення для лікування хворих найтяжчої форми туберкульозу у Дніпропетровському обласному комунальному клінічному лікувально-профілактичному об’єднанні «Фтизіатрія» на 40 ліжок. Також було придбано флюорограф та пересувний рентгенологічний апарат для «Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І.Мечникова» та ДОККЛПО «Фтизіатрія», і оснащено лабораторії протитуберкульозних закладів області центрифугами для лабораторних досліджень.
Крім того, в Дніпропетровському обласному протитуберкульозному диспансері введено в дію найсучасніший апарат по повному знешкодженню медичних витратних матеріалів, що застосовуються для лікування інфікованих хворих – піролізний інсенератор. В рамках губернаторської програми по боротьбі із туберкульозом з обласного бюджету для його придбання та встановлення було виділено 2 млн 200 тис грн.
«Наразі Дніпропетровська область в повній мірі забезпечена протитуберкульозними лікарськими препаратами», — сказав головний лікар протитуберкульозного диспансеру м.Дніпропетровська Костянтин Бордюг.

На Дніпропетровщині проходить щорічний місячник по боротьбі з туберкульозом

24 березня — «Всеукраїнський день боротьби з туберкульозом». З цієї нагоди на Дніпропетровщині з 5 березня проходить щорічний місячник по боротьбі з цією хворобою. Жителі віддалених районів проходять безкоштовне обстеження за допомогою пересувного флюорографа, незахищені верстви населення отримують гарячі обіди.
«За останні два роки ми отримали міцну підтримку з боку Олександра Вілкула щодо вирішення проблеми туберкульозу. Впроваджуються передові методи лікування, закуповується найсучасніше обладнання і використовуються найбільш ефективні засоби для попередження розповсюдження соціально небезпечних хвороб. У регіоні покращуються показники ефективності лікування туберкульозу, знижується смертність. Крім того, завдяки системній роботі, в Дніпропетровській області на чверть зменшено захворюваність на туберкульоз серед підлітків», — заявила головний спеціаліст головного управління здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Марія Гудова.
В Дніпропетровській області системно реалізуються заходи щодо профілактики та лікування захворювання. Головне управління охорони здоров’я облдержадміністрації щорічно організовує проведення флюоорографічних обстежень у віддалених районах області, а також у місцях масового перебування людей (ринки, торгові центри).
У рамках місячника, 22-23 березня з 9.00 до 13.00 на ринку ж/м Фрунзенський (Донецьке шосе, 2а) та 29-30 березня на ринку ж/м Березинський (вул. Березинська, 23а) проводитимуться безкоштовні флюорографічні обстеження всіх бажаючих.
Минулого року було здійснено 154 виїзди пересувних флюорографів, обстеження пройшли 20650 осіб.

Марія Пустова: «Усі учні початкових класів Дніпропетровщини з 1 вересня 2012 року будуть навчатися за новим Державним стандартом початкової загальної освіти»

Усі учні початкових класів Дніпропетровщини з 1 вересня 2012 року будуть навчатися за новим державним стандартом початкової загальної освіти. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова під час колегії головного управління освіти і науки облдержадміністрації, яку вона провела за дорученням губернатора Олександра Вілкула.
«Новий Державний стандарт початкової загальної освіти покликаний підняти початкову освіту на якісно новий рівень. Він передбачає поетапне становлення дитячої особистості, її фізичний, пізнавальний, соціальний, естетичний розвиток. Одним із складових нового стандарту початкової освіти є впровадження інформаційних технологій та використання здоров’язберігаючих технологій, які спрямовані на формування, збереження та зміцнення здоров’я учнів», — сказала заступник голови облдержадміністрації.
У рамках нового стандарту початкової освіти з 1 вересня 2012 року в школах України, в тому числі Дніпропетровської області, іноземна мова буде обов’язковою для вивчення з 1-ого класу.
З 1 вересня 2012 року збільшиться кількість годин на викладання предмету «Здоров’я і фізична культура» до чотирьох годин на тиждень, а урок фізичного виховання проходитиме по-новому – без нормативів – як урок руху і дихання, перебування на свіжому повітрі. За завданням Олександра Вілкула для учнів 1-го класу в навчальних закладах Дніпропетровської області облаштовуються кімнати відпочинку (сну), приміщення для рухливих ігор. До 1 вересня цього року ці кімнати будуть облаштовані. З 2012 року буде введено новий предмет «Природознавство».
З 1 вересня 2013 року буде включено до Базового навчального плану предмет «Сходинки до інформатики», що викладатиметься у 2-4 класах початкової школи.
У нові стандарти освіти включено також використання здоров’язбережувальних технологій та екологічну спрямованість освіти. В області протягом останніх років проводиться експериментальна робота щодо створення мережі шкіл зміцнення здоров’я. У національному науково-дослідному проекті «Школа здоров’я» нині працюють 47 навчальних закладів Дніпропетровщини.
«Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині реалізується програма розвитку інфраструктури для дитячого відпочинку. У рамках цієї програми в області протягом двох років встановлено понад 300 дитячих майданчиків. Цього року буде встановлено ще 300 дитячих майданчиків. Таким чином, за три роки в області буде встановлено понад 600 майданчиків. Це сприятиме фізичному розвитку дітей нашого регіону», — сказала Марія Пустова.
Також вона зазначила, що на Дніпропетровщині реалізується програма Олександра Вілкула з установки систем доочистки води у школах та дитсадках області. У 2011 році за кошти обласного бюджету встановлено системи доочищення води в 148 дитячих садках (100%) Кривого Рогу, 12 (100%) – Жовтих Вод, 40 (100%) – Дніпродзержинська, 133 (76%) – Дніпропетровська. Цього року такі системи будуть встановлені в усіх дитсадках Дніпропетровська. У Кривому Розі встановлені системи доочищення води ще й у школах, лікарнях та закладах соціальної сфери.
У 2011 році встановлено 21 систему доочистки питної води в закладах соціальної сфери сільських населених пунктів. У тому числі в Апостолівському районі встановлено 2 системи доочистки (1 – у дитячому садку та 1 – у школі), у Верхньодніпровському районі – 5 систем у дитячих садках, у Криворізькому районі – 14 систем (7 – у дитячих садках, 5 – у школах та 2 – у лікувальних закладах).
Загалом у 2011 році в дитсадках, школах і лікарнях області встановлено 503 системи доочистки питної води.
Керівник області поставив завдання у 2012 році встановити системи доочистки води в усіх дитсадках ще шести міст області: у Марганці – 8, Нікополі – 18, Орджонікідзе – 11, Павлограді – 20, Синельниковому – 10, Тернівці – 8.
До 2015 року в рамках Комплексної стратегії розвитку регіону системи доочистки води будуть установлені в усіх дитсадках, школах і лікувальних закладах області.
За результатами колегії було ухвалено рішення до 1 вересня 2012 року провести перепідготовку вчителів початкової школи, вчителів-предметників іноземної мови, інформатики згідно з вимогами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на базі Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Криворізького педагогічного інституту.
Також членами колегії прийнято рішення підготувати методичні рекомендації щодо впровадження Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!», збільшити кількість навчальних закладів, що працюють за напрямком «Школа здоров’я» та забезпечити всі школи області медичним персоналом та належним рівнем організації харчування дітей.

За дорученням Олександра Вілкула Марія Пустова провела засідання колегії головного управління освіти і науки облдержадміністрації

За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова провела засідання колегії головного управління освіти і науки облдержадміністрації.
Під час колегії були підбиті підсумки роботи органів управління освітою у 2011 році та визначені завдання на 2012 рік.
«Головним завданням удосконалення регіональної освітньої галузі, яке визначив губернатор Олександр Вілкул, є підвищення якості освіти, створення належних умов праці для педагогів й адаптація підготовки кадрів до реальних потреб ринку праці. Завдяки підтримці нашого Президента Віктора Федоровича Януковича, Уряду, Міністерства освіти та науки, молоді та спорту України та спільній роботі освітян й всіх гілок влади регіону в області створена потужна система освіти. В регіоні вже зроблені серйозні напрацювання», — сказала Марія Пустова.
Під керівництвом Олександра Вілкула у рамках регіонального губернаторського проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» за два роки в області створено 36 навчально-виховних комплекси по типу «дитсадок-школа», 22 дитсадки, відкрито додатково 107 груп при діючих дошкільних закладах. Це понад 5 тисяч місць у дитячих садках, що на 60% скоротило чергу в дитсадки регіону. Губернатор поставив завдання керівникам міст та районів області повністю вирішити питання забезпечення дітей місцями у дитсадках шляхом відкриття нових дошкільних закладів.
Для того щоб системно підвищувати якість освіти, в області постійно впроваджуються інформаційні технології у навчання. У рамках цього напрямку створено єдиний освітньо-інформаційний простір регіону, запущено проекти «електронний щоденник», «електронний журнал» та «електронна бібліотека», відкрито Малу академію наук учнівської молоді, сучасну бібліотеку в Національній металургійній академії України та єдиний в Україні Центр освіти інвалідів.
У рамках реалізації стратегії підвищення конкурентоспроможності кластерів будівництва та сільського господарства за ініціативи Олександра Вілкула було відкрито філії кафедр Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (ПДАБА) та Дніпропетровського державного аграрного університету (ДДАУ) на базі підприємств, що працюють у цих галузях. Це дасть можливість студентам відвідувати практичні заняття на підприємствах і набувати практичних навичок роботи з сучасною будівельною та сільськогосподарською технікою.
Серед пріоритетів освітньої галузі на 2012 рік в області – продовження адаптації підготовки кадрів до реальних потреб ринку праці, активне впровадження інформаційних технологій в освітній і управлінський процес, реалізація проектів «Електронна бібліотека», «Електронний журнал» і «Електронний щоденник», встановлення GPS системи в шкільних автобусах, запуск проектів «Віртуальна Інтернет-школа для талановитої молоді», «Дистанційна школа для дітей-інвалідів» та «3D дитячий садок», завдяки якому кожен з батьків зможе через Інтернет знайти свій район на мапі і вибрати дитсадок, який буде найбільш комфортним для їхньої дитини, створення Молодіжного центру Дніпропетровщини та мобільного планетарію з використанням широкого спектру комп’ютерних програм з астрономії, розширення міжнародних зв’язків навчальних закладів області.

Довідка:
У 2011 році мережа навчальних закладів області складалась з:
— 927 дошкільних навчальних закладів різних форм власності;
— 1030 загальноосвітніх навчальних закладів, з них 45 закладів нового типу: 17 гімназій, 26 ліцеїв, 2 колегіуми;
— 244 позашкільних навчальних закладів.
— 48 дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти та 69 дитячо-юнацьких спортивних шкіл іншого підпорядкування;
— 63 державних професійно-технічних навчальних закладів;
— 80 вищих навчальних закладів.

На Дніпропетровщині пройшов телеміст між Дніпропетровським національним університетом ім. Олеся Гончара та Європейським центром ядерних досліджень (CERN, Швейцарія) з питань розвитку наукової думки.

У рамках реалізації регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», ініційованого губернатором Олександром Вілкулом, навчальні заклади Дніпропетровської області активно розвивають міжнародні відносини. У регіоні реалізуються проекти з питань обміну професорсько-викладацьким складом, студентами, інформацією, документами та публікаціями. Проводяться зустрічі, семінари, конференції. Реалізуються спільні розробки навчальних програм та навчальних планів тощо. У рамках проекту на Дніпропетровщині відбулася науково-практична конференція (телеміст) між Дніпропетровським національним університетом ім. Олеся Гончара та Європейським центром ядерних досліджень (CERN, Швейцарія).
У телемості взяли участь члени Дніпропетровського відділення Малої академії наук України науково-технічного факультету Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара, провідних вищих навчальних закладів області та науковці Європейського центру ядерних досліджень.
У рамках програми науково-практичної конференції пройшли інформаційні лекції про останні досягнення у сфері ядерних досліджень та фізики високих енергій, які провели провідні фахівці Європейської організації ядерних досліджень. Головним проектом Центру на сьогодні є великий андронний коллайдер. Його розробкою займаються понад 10 тисяч учених та інженерів зі 100 країн світу, у тому числі й з України. На конференції також йшла мова про можливість співпраці науковців Дніпропетровської області та CERN.
«Дніпропетровщина активно співпрацює з міжнародним науковим співтовариством. Регіон має потужну базу, видатну плеяду науковців. Імена Михайла Янгеля, Олександра Макарова, Володимира Скалозуба, Володимира Ваняшина та багатьох інших назавжди увійшли в історію світової науки. Розвиток регіональної та національної наукової системи наразі є одним із ключових питань розвитку Дніпропетровщини. І обласна влади приділяє цьому питанню особливу увагу. В області діє регіональний проект «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», спрямований на реалізацію цього питання. У рамках проекту налагоджено активний діалог з ученими різних країн світу, який дає можливість співпрацювати, обмінюватися досвідом, створювати нові спільні проекти», — сказав Олександр Вілкул.
У рамках проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» в загальноосвітніх навчальних закладах діють профільні класи, де учні за своїми уподобаннями та здібностями обирають профіль свого навчання. Для талановитої молоді в області працює система позашкільних навчальних закладів, яка залучає до наукових досліджень сотні дітей, формує їх світогляд, навчає ставити перед собою мету і досягати її. Повний спектр наукових напрямків дає можливість розвивати різносторонні обдарування школярів.
Кращі учні працюють у Дніпропетровському обласному центрі науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді. На базі Центру діє науково-технічний факультет, де навчаються понад 400 школярів обласного відділення Малої академії наук України з фізики, математики, астрономії, обчислювальної техніки, приладобудування, прикладної економіки. Слухачі Малої академії наук мають можливість проводити досліди під керівництвом кращих науковців Дніпропетровщини, робити перші кроки у написанні наукових робіт.
Вищі навчальні заклади Дніпропетровської області активно розвивають міжнародні відносини. У регіоні реалізуються проекти з питань обміну професорсько-викладацьким складом, студентами, інформацією, документами та публікаціями. Проводяться зустрічі, семінари, конференції. Реалізуються спільні розробки навчальних програм та навчальних планів тощо.
Наразі Дніпропетровський національний університет ім. О.Гончара співпрацює з 30 вищими навчальними закладами світу, Національний гірничий університет підтримує ділові відносини з вищими навчальними закладами 40 країн світу, Дніпропетровський державний аграрний університет (ДДАУ) – з ВНЗ 18 країн світу, Дніпропетровський університет економіки і права співпрацює з 5 країнами світу.
В області проводяться конкурси «Краща рада молодих учених», «Найкращий молодий науковець» і «Молоді вчені – Дніпропетровщині». За підсумками цих конкурсів близько 40 студентів, педагогів та молодих вчених Дніпропетровщини у 2011 році пройшли стажування у провідних вишах світу.

Державні службовці з Дніпропетровщини візьмуть участь у національному конкурсі «Кращий державний службовець 2012 року»»

В Україні розпочато національний конкурс «Кращий державний службовець 2012 року». Переможців визначатимуть у 2-х номінаціях: «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст». Минулого року від Дніпропетровської області в конкурсі взяли участь 307 державних службовців. У другому турі конкурсу в номінації «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст» державні службовці Дніпропетровщини посіли 4 призових місця.
«Перехід на нову модель роботи державного службовця – його орієнтація на конкретний результат, на надання якісних послуг нашим громадянам і відповідальне ставлення до своєї роботи – все це складові адміністративної реформи, яку впроваджує наш Президент Віктор Янукович. На Дніпропетровщині для реалізації проектів із покращення роботи державних службовців залучені провідні світові консультанти та вітчизняні фахівці», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.
Для удосконалення роботи, окрім участі в конкурсах, державні службовці Дніпропетровщини застосовують на практиці проектні підходи. Завдяки цьому діяльність влади і державних службовців (менеджерів) спрямована на досягнення конкретного результату соціально-економічного розвитку, а він є основою підвищення якості життя громадян. Для підготовки й виховання менеджерів державної служби в області з листопада 2011 року реалізується масштабний проект «Державне управління завтрашнього дня». До нього обласна влада залучила провідну світову консалтингову компанію в сфері управління та HR „Hay Group”. Ця компанія вже успішно реалізувала проекти в сфері державного менеджменту в десятках країн.
Крім цього, у грудні 2011 року обласна влада разом з міжнародною консалтинговою компанією «Deloitte» розпочала реалізацію ще одного ключового проекту «Побудова системи планування та контролю для облдержадміністрації».
Обидва проекти реалізуються у відповідності до Рамкової угоди між облдержадміністрацією та Національним агентством України з питань державної служби, яка була підписана 7 жовтня 2011 року. У документі визначені напрямки та методи співпраці обласної влади з Нацагентством у рамках завдань, поставлених Президентом України Віктором Януковичем.
Основними завданнями конкурсу «Кращий державний службовець» є пошук та заохочення професійно підготовлених державних службовців, зокрема молоді, до роботи в центральних та місцевих органах виконавчої влади та покращення системи надання адміністративних послуг громадянам. Важливою складовою вирішення цих завдань є нове законодавство у сфері державної служби, зокрема Закон України «Про державну службу».
Саме на новаціях законодавства про державну службу в Україні робиться акцент при проведенні у 2012 році п’ятого Всеукраїнського щорічного конкурсу «Кращий державний службовець».
Цьогоріч конкурс проводиться в три тури:
І – протягом березня-квітня; ІІ – травня-червня; ІІІ – вересня-жовтня.
Переможців та лауреатів ІІІ туру нагородять грошовими винагородами та цінними призами. Кращі державні службовці будуть користуватися привілеями при вступі до Національної академії державного управління при Президентові України та матимуть високі шанси зайняти керівні посади в органах влади.
Із моменту започаткування конкурсу свою професійну кваліфікацію підвищили майже 38 тисяч державних службовців центральних та місцевих органів виконавчої влади, інших державних органів. Популярність конкурсу щороку зростає, якщо у 2008 році в ньому взяли участь близько 6 тис службовців, то в 2011 році – більше 10 тисяч державних службовців.
Минулого року від Дніпропетровської області в конкурсі взяли участь 307 державних службовців. У другому турі конкурсу в номінації «Кращий керівник» перемогли Тетяна Романовська (заступник начальника відділу по роботі органів служби безпеки внутрішніх справ та з виконання покарань управління взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи облдержадміністрації) та Марина Мажара (начальник відділу адресної допомоги управління праці та соціального захисту населення Криворізької райдержадміністрації); у номінації «Кращий спеціаліст» перемогу одержали Юлія Коба (головний спеціаліст відділу адміністрування Державного реєстру виборців Дніпропетровської облдержадміністрації) та Вікторія Мойсак (головний спеціаліст юридичного відділу Нікопольської райдержадміністрації).
Матеріали щодо особливостей проведення конкурсу «Кращий державний службовець 2012 року» розміщені на офіційному веб-порталі Нацдержслужби України (www.nads.gov.ua).
За інформацією щодо участі у конкурсі в районах і областях необхідно звертатися до районних та обласних державних адміністрацій, у Києві – до кадрових служб центральних та інших органів влади.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • Про передачу майна