Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 25.05.2012

Май 25th, 2012 Новини Вывести на печать

Інформація про стан потерпілих
За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 25 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 2 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня. Потерпілі знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова.
Стан потерпілих задовільний.
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.

ПРЕС-РЕЛІЗ м.Дніпропетровськ 25 травня 2012 року
Олександр Вілкул: «У 2012 році на заходи з модернізації житлово-комунального господарства Дніпропетровщини передбачено виділити понад 1 мільярд гривень»
Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул, виступаючи на черговій сесії Дніпропетровської обласної ради, підбиваючи підсумки проходження минулого опалювального сезону і ставлячи завдання з підготовки житлово-комунального господарства області до нового опалювального сезону.
«На Дніпропетровщині опалювальний сезон був своєчасно розпочатий і пройшов в стабільному режимі. Не було допущено перебоїв в енергозабезпеченні підприємств ЖКГ та резонансних подій, пов’язаних з тривалими перебоями в наданні житлово-комунальних послуг населенню. Цей результат досягнутий завдяки системній роботі та консолідації бюджетів всіх рівнів. Ми маємо позитивну, фактично дворазову, динаміку фінансування заходів з модернізації у сфері ЖКГ з бюджетів усіх рівнів», — сказав Олександр Вілкул.
Зокрема, в 2010 році на ці заходи було профінансовано на 545 млн грн, в 2011 році – на 900 млн грн, а в 2012 році передбачено виділити – 1,042 млрд грн.
З 2010 року у ході модернізації ЖКГ області вирішуються питання, якими не займалися багато років. Серед будівництво комунальної котельні в Марганці, і модульних котелень у Вільногірську, реконструкція котелень у Дніпродзержинську, Павлограді та Нікополі.
У 2011 році була введена в експлуатацію сучасна котельня в Петриківському районі, яка працює на комбінованому споживанні природного газу та електроенергії.
«Ці заходи дозволили поліпшити якість послуг з теплопостачання для 145 тисяч жителів області та забезпечити стабільним теплопостачанням 17 об’єктів бюджетної сфери», — сказав Олександр Вілкул.
Наразі за завданням губернатора в області завершується розробка енергозберігаючих проектів, що передбачають реконструкцію котелень у Дніпропетровську, Кривому Розі, Павлограді та районах області з переведенням їх на електротеплоакумуляцію і деревні пелети.
Крім того, в обласному бюджеті цього року передбачено кошти на:
• будівництво та реконструкцію водогонів в Новомосковську, Новомосковському та Софіївському районах;
• реконструкцію очисних споруд в Павлограді, Синельникове, Дніпропетровську, Солононянськом і Юрівському районах.

ПРЕС-РЕЛІЗ м.Дніпропетровськ 25 травня 2012 року
Олександр Вілкул: «Дніпропетровщина додатково отримала з державного бюджету півмільярда гривень на підвищення соціальних стандартів та реалізацію проектів розвитку в містах і районах області»
Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул, виступаючи на черговій сесії Дніпропетровської обласної ради.
«Потужним імпульсом до підвищення стандартів життя наших громадян є Соціальні Ініціативи нашого Президента Віктора Федоровича ЯНУКОВИЧА, реалізація яких на Дніпропетровщині вже дає вагомі результати. І сьогодні ми розглядаємо питання про уточнення показників обласного бюджету саме в контексті подальшої реалізації Соціальних Ініціатив нашого Президента. Це дозволить посилити ефективність роботи з підвищення стандартів життя наших громадян. Обсяг додаткового ресурсу, який область отримала з державного бюджету, становить майже 500 млн грн. Перш за все, це кошти на збільшення фонду оплати праці і підвищення середньої заробітної плати працівникам бюджетної сфери — понад 106 млн грн. Це має стати імпульсом для підвищення заробітних плат і в небюджетної сфері — насамперед у реальному виробничому секторі. Вчора про це на засіданні Ради регіонів говорив і Глава нашої держави. Зокрема, мова йшла про розгляд питання щодо підвищення заробітних плат на підприємствах усіх форм власності. Держава зробила перший крок, і сьогодні в рамках соціального партнерства влади і бізнесу стоїть завдання вирішити це питання», — сказав Олександр Вілкул.
300 млн грн з отриманих від держави коштів піде на стимулювання місцевих органів влади до нарощування доходів бюджету. Зокрема, за високі показники роботи по наповненню державного бюджету в минулому році. «Це ті гроші, які підуть на реалізацію проектів і програм розвитку — будівництво та ремонт доріг, соціального житла, садочків, об’єктів життєзабезпечення», — сказав Олександр Вілкул.
Ще майже 50 млн грн отриманих областю державних коштів будуть спрямовані на підвищення розмірів різних видів соціальних виплат.
Обласна рада прийняла низку соціально важливих рішень. Зокрема:
• створено обласний резерв запасів продовольчого зерна, який дозволить забезпечити безперебійну роботу зернопереробних та хлібопекарських підприємств (для цього з обласного бюджету буде виділено 10 млн грн);
• затверджено програму з відновлення поштових скриньок у будинках комунальної власності;
• прийнято рішення про проведення капітального ремонту приміщень Новоолександрівської сільської ради Дніпропетровського району, Петриківської селищної ради Петриківського району, Катеринівської сільської ради Покровського району, Олександрівську – Широківського та Жемчужненську – Юр’ївського району.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег
  • Про надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових проблем
  • Про надання матеріальної допомоги на поховання
  • Про надання матеріальної допомоги на лікування
  • Проекти 50 сесії
  • Повідомлення про позачергову сесію
  • Відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Тато, мама, я – активна сім’я»
  • Виконком від 24.04.2024 р.
  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує