Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 30.08.2012

Август 30th, 2012 Новини Вывести на печать

Місто Тернівка Дніпропетровської області в рамках губернаторського проекту Олександра Вілкула «Безпечне місто» отримало у 2012 році 2 нових сучасних патрульних автомобілі та почало впроваджувати систему відеоспостереження у місцях найбільшого скупчення людей

З метою підвищення громадської безпеки та громадського правопорядку у рамках регіонального губернаторського проекту «Безпечне місто» у липні 2012 року місто Тернівка отримало два сучасних патрульних автомобілі “Ssang Yong Action” — для чергової частини та для патрульно-постової служби міліції.
Також у 2011 році місто стало переможцем конкурсу «Ярмарок ідей» з проектом створення інформаційно-комунікаційної системи «Безпечне місто». Для реалізації цього проекту з обласного бюджету було виділено 120 тис грн. За ці кошти у Тернівці цього року почало впроваджувати систему відеоспостереження з використанням аналогових та цифро-аналогових технологій. У місті встановлені 5 відеокамер: 2 відеокамери на бул. Артема та по одній — на перехресті вул. Курська та Пушкіна, в районі автостанції та на вул. Лермонтова, які виведені на монітор чергової частини Тернівського міського відділу міліції.
Начальник Тернівського міського відділу головного управління МВС України в Дніпропетровській області Віталій Тимченко презентував губернатору Олександру Вілкулу реалізацію регіонального проекту «Безпечне місто» у місті Тернівка.
«Цього року у Тернівці створена комплексна система охорони громадського порядку. На нових автомобілях здійснюється патрулювання вулиць. Камери, встановлені у місцях найбільшого скупчення людей, спрямовують всю відеоінформацію у єдиний центр – до міського відділу міліції для прийняття оперативних рішень правоохоронними органами. Це дозволяє правоохоронцям запобігати потенційним злочинам та контролювати дії чергових нарядів міліції», — сказав Віталій Тимченко.
Звертаючись до правоохоронців Тернівки Олександр Вілкул зазначив: «Патрулювання міста та робота камер відеоспостереження дозволять підвищити ефективність роботи правоохоронних органів Тернівки. Така система — це світовий тренд в забезпеченні муніципального громадського порядку. Вона дозволить підвищити рівень громадської безпеки та рівень розкриття злочинів».
Губернатор також додав, що регіональний проект «Безпечне місто» передбачає створення в області єдиної регіональної системи безперервного патрулювання вулиць. Проект включає в себе забезпечення органів правопорядку Дніпропетровщини новими сучасними спецавтомобілями, обладнаними GPS-навігацією та передбачає вдосконалення системи диспетчеризації у відповідності до світових стандартів. Наразі триває підготовка проекту зі встановлення відеоспостереження у місцях найбільшого скупчення людей, для цього розробляються спеціальні комп’ютерні програми. Під час підготовки проекту вивчався кращий досвід країн Євросоюзу, Америки та Ізраїлю.
За два роки у рамках цього проекту правоохоронці Дніпропетровщини отримали 123 нових патрульних спецавтомобілі та 3 катери.
Як повідомлялося раніше, в рамках губернаторської програми «Безпечне місто» також запроваджується автоматизована інформаційна система (АІС) «Служба 102», яка на першому етапі буде створена в місті Дніпропетровськ, а після того – в усіх містах регіону. Завдяки сучасним інформаційним технологіям та засобам зв’язку оператор «Служби 102» зможе впродовж 20-60 секунд заповнити електронну картку щодо повідомлення про злочин, яка автоматично надходитиме інспектору з управління нарядами, а той у свою чергу, користуючись даними електронної карти міста, на якій відбиті всі наявні сили й засоби та місце злочину зможе скерувати відповідне повідомлення на GPS-монітор патрульного автомобіля відповідного наряду.
Після запровадження такої системи рівень додзвону громадян на «Службу 102» з першого разу становитиме практично 100%. Усе це в комплексі підвищить ефективність роботи нарядів міліції, яких наразі в Дніпропетровську 100 (з них 72 автопатрулів, 28 піших) та сприятиме припиненню правопорушень і затриманню злочинців по «гарячих слідах».

Олександр Вілкул: «Завдяки новому обладнанню шахт, яке впроваджує «ДТЕК Павлоградвугілля», середньодобові показники видобутку вугілля зростають в 2-3 рази»
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо модернізації та впровадження нових сучасних технологій виробництва на шахтах Західного Донбасу. Нарада пройшла на базі шахти «Західно-Донбаська» ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» у місті Тернівка. В ній узяли участь заступники губернатора та керівники профільних управлінь облдержадміністрації, керівництво міста Тернівка, керівництво ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» та керівники структурних підрозділів цього вугледобувного підприємства.
«Завдяки новому обладнанню шахт, яке впроваджує «ДТЕК Павлоградвугілля», середньодобові показники видобутку вугілля зростають в 2-3 рази. Модернізація базових галузей регіональної економіки, зокрема гірничо-металургійного комплексу та вугільної промисловості, є одним із пріоритетів Комплексної стратегії розвитку нашого регіону. Впровадження передових сучасних технологій виробництва на шахтах «Павлоградвугілля» – це насамперед підвищення рівня безпеки праці шахтарів, збільшення видобутку вугілля й покращення його якості, потужний імпульс соціально-економічного розвитку Дніпропетровщини і реальний вагомий внесок в енергетичну незалежність України. Це ті завдання, які поставив перед нами наш Президент Віктор Федорович Янукович і які реалізує обласна влада спільно з провідним вугледобувним об’єднанням нашого регіону ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», яке очолює депутат обласної ради Артур Мартовицький», — сказав Олександр Вілкул.
Під час наради заступник директора шахти по виробництву Леонід Шостак представив губернатору Олександру Вілкулу нове вугледобувне обладнання: комбайн MB444Р та конвеєр CZK225/642. Інвестиційна вартість інноваційної гірничої техніки – майже 50 млн грн. Новий конвеєр і комбайн виставлені у вигляді міні-лави на проммайданчику шахти разом з секцією мехкомплексу «Ostroj», який експлуатується на вугільному підприємстві з травня 2011 року. Аналогічні механізовані комплекси з 2010 року успішно експлуатуються на шахтах ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» «Степова», «Благодатна», «Дніпровська» та «Павлоградська».
Нове сучасне обладнання, яке впродовж останніх трьох років системно впроваджує в свою роботу «Павлоградвугілля», забезпечує збільшення обсягів видобутку вугілля. Зокрема, в березні 2010 року на шахті «Благодатна» було встановлено перший рекорд вуглевидобутку на новій техніці — дільниця № 3 видала на-гора 79 тис 99 тонн вугілля зі 124-ї лави. Середньодобове навантаження на вибій досягло 2 тис 552 тонни вугілля, що на 75% більше, ніж при використанні традиційного обладнання. 10 квітня 2010 року колектив дільниці з видобутку вугілля № 3 вперше в історії вуглевидобувного об’єднання досяг максимального добового навантаження на очисний вибій, видавши на-гора 4065 тонн вугілля. Цей показник майже в три рази перевищив середньодобове навантаження на очисний вибій по об’єднанню в цілому. А вже у жовтні 2010 року дільницею № 3 шахти «Павлоградська» було встановлено новий рекорд місячного вуглевидобутку — видано на-гора 93 тис 971 тонну вугілля. Добове навантаження досягло 3031 тони, що вдвічі більше, ніж на традиційному обладнанні. Загалом завдяки модернізації виробничих потужностей ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» в 2010 році обсяг видобутку вугілля вперше в історії об’єднання досяг 15 млн тонн, в 2011 році – 15,4 млн тонн і цього року прогнозується перейти рубіж в 16 млн тонн вугілля.
«Перевагами нового обладнання є безперервне виробництво і тривалий термін експлуатації. Механізований комплекс дозволяє ефективно вести видобуток вугілля на пластах з потужністю 1,1 м. Особливо важливим є те, що ця техніка розроблена з урахуванням максимальної безпеки обслуговуючого персоналу. Фактичний ресурс роботи такого обладнання до капітального ремонту складає 8-10 років. Основний економічний ефект від реалізації даного проекту досягається за рахунок збільшення навантаження на очисний вибій до 2 тисяч тонн вугілля на добу, зниження зольності вугілля, що видобувається, і збільшення ресурсу обладнання» — сказав заступник директора шахти «Західно-Донбаська» Леонід Шостак.
Нове обладнання шахти «Західно-Донбаська» вирізняється стабільною роботою і високою швидкістю кріплення забою (меншим часом пересування однієї секції). З новою технікою шахтарям легше керувати секціями: достатньо одного натиснення на кнопку пульта і секція пересувається, виконуючи повний цикл автоматично. Система повністю управляється електрогідравлікою. Причому, перекриття покрівлі становить практично 100%. Дистанційно управляються і комбайни. Це означає, що комбайнер не повинен перебувати безпосередньо навпроти шнеку.
Як повідомив 29 серпня 2012 року «Урядовий портал», з метою скорочення споживання дорогого імпортного газу в Україні реалізується масштабна програма з переведення енергоблоків українських теплових електростанцій та теплоенергоцентралей з газу на вугілля. Вже переведено 8 енергоблоків. Ще необхідно перевести 70 енергоблоків, що потребує значного збільшення видобутку вітчизняного вугілля.
Згідно з даними Міненерговугілля, видобуток вугілля за сім місяців цього року порівняно з аналогічним періодом 2011 року збільшився на 5,8% — до 50,281 млн тонн. В 2011 році вуглевидобувні підприємства України збільшили видобуток вугілля на 8,9%, або на 6,693 млн тонн порівняно з 2010 роком — до 81,859 млн тонн. Цього року Президент України Віктор Янукович поставив завдання наростити обсяги видобутку вугілля в Україні до 85 млн тонн.
ДОВІДКА
Шахта «Західно-Донбаська» введена в експлуатацію 30 грудня 1979 року і є однією з найбільших шахт Західного Донбасу. Проектна потужність становить 2,5 млн тонн на рік, виробнича потужність – 2,2 млн тонн. Промислові запаси вугілля на 1 січня 2012 року – 160 млн 953 тис тонн. Видобувається вугілля марки «Г». Сьогодні на шахті працюють 2843 особи, в тому числі на підземних роботах – 2325 осіб.
Шахта «Західно-Донбаська» є виробничим структурним підрозділом ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Стабільні інвестиції ДТЕК у розвиток шахти дозволили провести модернізацію її виробництва, створити комфортні умови на робочих місцях в адміністративно-побутових приміщеннях, а також відновити роботи з будівництва адміністративно-побутового комплексу на блоці №3 і приступити до активного освоєння запасів блоку.

Олександр Вілкул відзначив основні позитивні зміни на Дніпропетровщині за підсумками серпня 2012 року
Серпень 2012 року ознаменувався для Дніпропетровщини низкою вагомих успіхів. Про це сказав губернатор Олександр Вілкул під час колегії Дніпропетровської облдержадміністрації, що пройшла в місті Тернівка за участю Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка.
«Наше гасло «Успіх Дніпропетровщини – це успіх України!» втілилося в перемозі наших спортсменів на Літніх олімпійських іграх в Лондоні. Уперше за всю історію незалежності України спортсменки Дніпропетровщини здобули перемогу у фінальних змаганнях з академічного веслування та внесли у скарбничку збірної України на ХХХ Олімпійських іграх золоті медалі. Ще одну, срібну медаль, здобув дніпропетровський спортсмен Олександр П’ятниця у метанні списа. Це гідний результат. Всі наші спортсмени та тренери відзначені високими державними нагородами та стипендіями Президента України. Обласною владою також прийнято рішення про придбання медалістам квартир», — сказав Олександр Вілкул.
Також серед знакових подій серпня 2012 року губернатор Олександр Вілкул відзначив успішний старт з плавучої платформи «Одіссей» в Тихому океані україно-російської ракети-носія «Зеніт-3SL» з американським супутником зв’язку «Intelsat-21», який пройшов 19 серпня. Перший і другий ступені триступеневої ракети-носія спроектовані конструкторським бюро «Південне» та виготовлені на виробничому об’єднанні «Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова».
«Ця подія – зміцнення іміджу України, як космічної держави, а також – привід для великої гордості кожного жителя Дніпропетровщини. Крім того, у серпні я провів зустріч з представниками Уряду Бразилії – Міністром науки, технологій та інновацій Бразилії Марко Антоніо Раупп, Президентом Бразильського космічного агентства Жозе Раймундо Брага Коельо, Надзвичайним та Повноважним Послом Бразилії в Україні Антоніо Фернандо Круз де Мелло – щодо реалізації українсько-бразильського проекту «Циклон–4», будівництва випробувального комплексу «Сухий космодром» та запуску космічних ракет дніпропетровського виробництва», — сказав Олександр Вілкул.
Також до знакових подій серпня губернатор відніс участь Дніпропетровщини у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар 2012 року», що проводився у рамках загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна». За його підсумками наша область вже третій рік поспіль отримала статус «Регіон-лідер з виробництва кращих вітчизняних товарів у 2012 році» та була відзначена найвищою нагородою виставки – золотим символом.
У серпні 2012 року Дніпропетровщину відвідало багато поважних гостей – віце-прем’єр-міністр України – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк, голова представництва Європейської Комісії в Україні Жозе-Мануель Пінту Тейшера, постійний координатор системи ООН в Україні Олів’є Адам, Посол США в Україні Джон Теффт, Конгресмен США Річард Лугар. Усі вони відзначили ті серйозні системні перетворення, які відбуваються на Дніпропетровщині.
17 серпня відбулася сесія Дніпропетровської обласної ради, на якій з ініціативи губернатора Олександра Вілкула за рахунок перевиконання бюджету було прийнято ряд важливих рішень з додаткової фінансової підтримки:
– ветеранів війни та праці, інвалідів та громадян, які потребують особливої уваги з боку держави – виділено 1 млн 600 тис грн;
– молочнотоварних кооперативів регіону – 960 тис грн;
– покращення екології – 7 млн грн;
– оновлення навчальної бази закладів освіти та створення умов для розвитку обдарованої молоді – 1 млн 246 тис грн;
– добудови підвідного водоводу в селі Сергіївка Софіївського району – 652 тис грн;
– на придбання нових квартир п’ятьом спортсменам Дніпропетровщини, які здобули медалі на Олімпійських іграх в Лондоні 2012 року – 1 млн 700 тис грн;
– в рамках реалізації програми розвитку місцевого самоврядування місцевим радам будуть придбані 100 автомобілів.
Серед позитивних підсумків серпня також є отримання нових квартир у Кривому Розі 65-ма родинами із селища Карнаватка, чиї домівки знаходилися у зоні зсувів. Крім того, у серпні Криворізька, Павлоградська, Першотравенська, Новомосковська, Нікопольська та Жовтоводська станції швидкої медичної допомоги отримали сучасні автомобілі «швидкої» марки «Пежо». Усього з початку року область отримала 50 таких авто.
Масштабні заходи щодо соціально-економічного розвитку області будуть проведені і у вересні. Серед них 2 знакових міжнародних заходи. Перший — бізнес-форум «Інвестиційна хвиля 2012», в якому візьмуть участь понад 150 представників країн Європи та ,Азії . Другий – міжрегіональний форум за участю представників європейських регіонів та регіонів країн «Східного партнерства».
До початку нового навчального року буде введено в експлуатацію сучасні Михайлівську та Піщанську загальноосвітні середні школи в Синельниківському та Новомосковському районах. У вересні буде відкрито нову площу на честь 80-річчя Дніпропетровської області. Продовжиться масштабний ремонт доріг та закладів соціальної сфери, підготовка житлово-комунального господарства до опалювального сезону.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині за 7 місяців 2012 року у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року обсяг промислового виробництва зріс на 4,1%, а середньомісячна зарплата – на 13%, і склала 3260 гривень»

З початку року на Дніпропетровщині перевищено середні по Україні показники зростання промислового виробництва та реалізованих послуг, а також показники розміру середньомісячної зарплатні. Активно продовжується робота з легалізації трудових відносин, створення нових робочих місць та забезпечення соціальних гарантій. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул на засіданні колегії облдержадміністрації. У роботі колегії узяли участь Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк, керівники правоохоронних структур, міст та районів області.

«На Дніпропетровщині організована системна робота з виконання завдань, визначених Президентом України та Урядом на 2012 рік. Президент України Віктор Федорович Янукович підкреслює, що першочергове завдання регіональної влади — забезпечити стабільне управління соціально-економічним розвитком. З початку року в Дніпропетровській ряд показників соціально-економічного розвитку перевищили середні по Україні. Це стосується, зокрема, зростання промислового виробництва і реалізованих послуг, а також розміру середньомісячної зарплати. Йде активна робота з забезпечення гідного рівня життя людей. Активному розвитку регіону сприяє підтримка наших ініціатив Президентом України, Урядом, громадськістю, консолідована робота вертикалі влади, тісна співпраця органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, конструктивна ініціатива територіальних громад», — сказав Олександр Вілкул.
Показники соціально-економічного розвитку Дніпропетровщини у 2012 році демонструють успішне впровадження нових принципів проектного управління регіоном, ініційованих губернатором Олександром Вілкулом. З початку року перевищено середні по Україні показники зростання (січень-липень в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року): промислового виробництва – на 4,1% (Україна – на 0,2%) та реалізованих послуг – на 15,8% (Україна – на 12%).
За період січень-липень 2012 року створено понад 42 тис. нових робочих місць, і ще більше 31 тисячі людей отримали роботу за допомогою центрів зайнятості. Таким чином чисельність безробітних скоротилась на 11,6%, відповідно знизився рівень безробіття – 1,39% проти 1,57% станом на 01.07.2011 року.
У першому півріччі легалізовано 3406 робочих місць — це означає, що ще 3 406 людей, які працювали без оформлення трудових відносин, завдяки наполегливій роботі обласної влади та створених відповідних робочих комісій та груп, відтепер отримують офіційну зарплатню й мають право на усі соціальні гарантії, пов’язані із цим – лікарняний, відрахування на майбутню пенсію тощо. Завдяки роботі щодо легалізації трудових відносин, організованої в області за ініціативи губернатора Олександра Вілкула, ще 708 роботодавців за підсумками півріччя підвищили рівень оплати праці найманим працівникам.
Враховуючи минулорічні досягнення, загалом в регіоні за 2011-2012 рік роботодавці легалізували трудові відносини з понад 11 900 працівниками, і ще майже 2 200 роботодавців підвищили зарплатню найманим працівникам.
Станом на липень 2012 року середньомісячна зарплата на Дніпропетровщині склала 3 260 грн (по Україні – 3151 грн), підвищення відбулось на 13% в порівнянні з відповідним періодом 2011 року.
У 2012 році працівникам виплачено ще майже 2 млн грн., які роками були винні своїм працівникам недобросовісні роботодавці. Загалом у 2010-2012 роки завдяки жорсткому контролю губернатора Олександра Вілкула накопичена заборгованість скорочена вже майже у 7 разів з 89 млн грн до 12,9 млн грн (станом на 1 серпня 2012).
Середній розмір пенсій (станом на 01.08.2012) склав 1505,52 грн, що майже 20% більше відповідного періоду минулого року.
Надходження власних коштів до Пенсійного фонду області збільшились на 17,9% (до аналогічного періоду 2011 року) і склали 8 млрд 500 млн грн, що дозволяє своєчасно здійснювати виплату пенсій майже мільйону пенсіонерів, які є на Дніпропетровщині.
За рахунок усіх джерел фінансування у І півріччі 2012 року введено 126,4 тис. кв. м загальної площі житла (+33,2% до відповідного періоду минулого року)
«Перед нами стоїть ще багато важливих завдань, вирішення яких чекають люди. Сьогодні на колегії ми провели детальний аналіз показників розвитку, було дано відповідні доручення. Ми ставимо амбітні цілі, адже розвиваючи міста і райони, розвиваючи рідну Дніпропетровщину, ми розвиваємо Україну»,- сказав Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул поставив пріоритети для керівників міст та районів регіону:

• постійний контроль за виконанням заходів, передбачених Державною, обласною та місцевими програмами соціально-економічного розвитку на 2012 рік.

• виконання програмних завдань з надходження податкових платежів і зборів, погашення податкового боргу, заборгованості із заробітної плати та недопущення виникнення нової. Підвищення рівня заробітної плати. Активізація роботи у сфері розрахунків за енергоносії, за спожитий природний газ, за житлово-комунальні послуги.

• У сільському господарстві – організовано і якісно завершити комплекс збиральних робіт 2012 року та сконцентрувати увагу на виконанні завдання з підготовки до осінньо-польових робіт і посіву озимих культур під урожай 2013 року.
• У капітальному будівництві – особлива увага об’єктам соціального призначення, будівництво доступного житла.
• В житлово-комунальному господарстві – своєчасне завершення підготовки до зими.
• Сприяння інвестиційної діяльності, залученню інвестицій в економіку, стимулюванню інноваційної діяльності підприємств, створенню конкурентноспроможних видів продукції та робочих місць. Особлива увага – ефективному енергозбереженню у господарському комплексі області, підтримці розвитку підприємництва.

Анатолій Близнюк високо оцінив темпи модернізації транспортної інфраструктури та дорожнього будівництва на Дніпропетровщині
Про це Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка повідомив за підсумками наради щодо будівництва нового мосту через річку Вовча у місті Павлоград. Виїзна нарада пройшла у рамках робочого візиту Анатолія Близнюка до Дніпропетровської області.
Будівництво нового мосту через річку Вовча у Павлограді проходить під керівництвом губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула. Для цього у державному бюджеті передбачено 23 млн грн. Загальна кошторисна вартість робіт складає 34 млн грн. Решту коштів виділено з міського бюджету Павлограда.
Наразі завершені роботи зі зняття асфальтобетонного покриття, повністю демонтовано старі залізобетонні та сталеві конструкції, виконані роботи з укріплення ґрунту, ведуться підготовчі роботи до встановлення буро-набивних паль, замовлені і виготовляються елементи залізобетонних конструкцій нового мосту.
«Роботи з будівництва нового мосту через річку Вовча у Павлограді виконано на 30%. Новий міст підвищить комфортність і безпеку руху транспорту як у самому місті Павлоград, так і міжнародним автошляхом Знам’янка – Луганськ – Ізварине, який є однією з головних транспортних артерій Дніпропетровщини й України, а також частиною транс’європейського автомобільного маршруту Е-50, що пролягає від Атлантики до Кавказу. Зокрема, новий міст удвічі збільшить пропускну спроможність діючого мостового переїзду через річку. Це ще один важливий внесок у модернізацію транспортної інфраструктури Дніпропетровщини, яка проходить за підтримки нашого Президента Віктора Федоровича Януковича й Уряду України», — сказав Олександр Вілкул.
До 1996 року двосторонній рух автотранспорту через річку Вовча в Павлограді забезпечував мостовий комплекс, який складався із двох мостів, розташованих поруч. При цьому кожен з двох мостів забезпечував рух в односторонньому режимі. З них один міст був збудований 1958 року, другий – 1986 року. У 1996 році в зв’язку з початком руйнування конструкцій старішого мосту (1958 року будівництва) рух автомобільного транспорту через нього було припинено. Усі ці шістнадцять років він використовувався як пішохідний. Натомість двосторонній автомобільний рух через річку Вовча до сьогодні забезпечує міст 1986 року будівництва шириною проїзної частини лише 9,5 м, що значно затримує рух через нього та часто викликає затори.
2010 року Олександр Вілкул поставив завдання перед міською владою Павлограда розробити проект з демонтажу аварійного мосту і будівництва на його місці нового. З цією метою за завданням губернатора в 2011 році було розроблено проектно-кошторисну документацію. Будівництво нового моста планується завершити до кінця 2012 року. Таким чином, через річку Вовча в Павлограді буде забезпечено двосторонній рух транспорту в належному режимі. 2013 року за завданням губернатора передбачено провести реконструкцію дорожнього покриття сусіднього нині діючого мосту.
Наразі для підвищення якості дорожньо-транспортної інфраструктури Павлограда минулого року за підтримки губернатора Дніпропетровщини було відремонтовано 44 вулиці міста, встановлено 225 дорожніх знаків, цього року триває ремонт ще 28 міських доріг. Для створення безпечних умов дорожнього руху за підтримки обласної влади проходить оснащення 18 світлофорів міста звуковими приладами та приладами зворотного відліку часу.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду