Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

НОВИНИ ОБЛАСТІ

Ноябрь 24th, 2011 Новини Вывести на печать

Кубок губернатора Олександра Вілкула з гри «Що? Де? Коли?» вибороли знавці з Дніпропетровська

19-20 листопада в Дніпропетровську за підтримки губернатора Олександра Вілкула пройшов перший етап Чемпіонату України з гри «Що? Де? Коли?», в якому взяли участь 49 команд з усіх регіонів нашої держави. Головний приз турніру – Кубок губернатора Олександра Вілкула – вибороли знавці з Дніпропетровська – команда «Примати».

Козлов и Удод

Серед учасників турніру були легендарні гравці з Одеси Анатолій Вассерман, Ірина Морозовська, команда Одеського Національного університету імені І.І. Мечникова – останній абсолютний чемпіон московського телевізійного турніру з «Брейн-рингу». Головою Апеляційного журі турніру був магістр клуба «Що? Де? Коли?», власник трьох призів «Криштальна сова» та призу «Брильянтова сова», телеведучий та продюсер Андрій Козлов.
«Сьогодні, напередодні відкриття турніру голова облдержадміністрації Олександр Вілкул презентував Концепцію проекту «Розвиток інтелектуального руху на Дніпропетровщині» працівникам сфери освіти, шкільному та студентському активу вищих навчальних закладів, представникам інтелектуальних клубів Дніпропетровщини. Це знакова подія не лише для нашого регіону, а для всієї України. Адже тепер молодь нашої області отримає нові можливості для розвитку власного інтелектуального потенціалу», — сказав на відкритті Чемпіонату голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.
За результатами дводенної гри третє місце отримала команда з Запоріжжя «Манія величі». «Срібло» Чемпіонату вибороли київські знавці з команди «Мінус один». Головний приз турніру, Кубок губернатора Олександра Вілкула, Євген Удод вручив капітану дніпропетровської команди «Примати» Євгену Шляхову.

Олександр Вілкул: «У разі вибору 18 грудня в Мюнхені України господарем Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року ми зробимо все, щоб Дніпропетровськ приймав матчі Чемпіонату»

Олександр Вілкул провів робочу зустріч з представниками Комісії Європейської федерації баскетболу щодо розвитку інфраструктури Дніпропетровська.

Губернатор області запевнив членів комісії, що обласна влада готова створити всі необхідні умови для проведення Чемпіонату на необхідному високому рівні. «В історії нашого міста не буде більше ганебних прикладів відбору права приймати такі високі змагання. Влада впевнено і відповідально розвиває регіон. У разі вибору 18 грудня в Мюнхені України господарем Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року ми зробимо все, щоб Дніпропетровськ приймав матчі Чемпіонату, і жителі Дніпропетровщини отримали можливість стати безпосередніми свідками свята кращого європейського баскетболу», – сказав Олександр Вілкул.
Нагадаємо, що в квітні 2011 року Федерація баскетболу України подала заявку на право проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу. На засіданні президії Федерації баскетболу України Дніпропетровськ було визначено як місто, що може приймати «ЄВРОБАСКЕТ-2015».
18 грудня 2011 року в Мюнхені буде обрано країну, яка прийматиме «ЄВРОБАСКЕТ-2015». Серед претендентів на це право Україна, Франція, Німеччина та Англія.

Довідка:

Баскетболом в області займається 5 466 чоловік під керівництвом 157 тренерів. Працює відповідна інфраструктура: 15 відділень у дитячо-юнацьких спортивних школах, спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву №5 ім. заслуженого тренера України М.І.Говорунова Дніпропетровської міської ради, відділення в обласному вищому училищу фізичної культури та спорту та обласній школі вищої спортивної майстерності.
В Українській Супер-лізі з 14 команд-учасниць 3 команди з Дніпропетровської області — БК «Дніпро» (м. Дніпропетровськ), БК «Кривбас-Баскет-Люкс» (м. Кривий Ріг), БК «Дніпро-Азот» (м. Дніпродзержинськ).
У лютому 2011 року БК «Дніпро» стали володарями Кубку Супер-ліги.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду