Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Новини Дніпропетровщини 03.02.14

Февраль 3rd, 2014 Новини Вывести на печать

Дмитро Колєсніков: «Вже зараз необхідно скоординувати всі дії задля попередження паводків»

На Дніпропетровщині вже розпочалися роботи з попередження можливих паводків та наслідків від танення снігу. Наразі в містах ведеться робота з вивозу снігу за межі населених пунктів, а також з розчищення дахів будинків. Керівник регіону Дмитро Колєсніков поставив завдання – провести навчання з ліквідації паводків на Дніпропетровщині.

Губернатор зазначив, що необхідно відпрацювати всі алгоритми дій при ускладненні погодних умов. Особливу увагу приділити територіям з підвищеним рівнем ризику.
«Безпека жителів регіону – це першочерговий обов’язок кожного керівника території. Будь-яку складну ситуацію можна попередити, якщо вчасно провести роботи та відпрацювати дії», — сказав Дмитро Колєсніков.
У Дніпропетровській області для захисту від підтоплення населених пунктів будуть задіяні 22 дренажні насосні станції та свердловини вертикального дренажу. Заплановано провести 780 передповеневих обстежень, зокрема, будуть перевірені гідротехнічні споруди.
Для проведення запобіжних заходів і ліквідації наслідків пропуску льодоходу та весняного паводка підготовлено 800 одиниць засобів подолання водних перешкод, 1700 автотранспорту, 700 одиниць інженерної техніки та 500 — насосного обладнання.

На Дніпропетровщині всі дороги загального користування відкриті

На Дніпропетровщині завдяки цілодобовій роботі дорожніх служб всі дороги загального користування відкриті. Проте залишаються деякі населені пункти, до яких важко дістатися. Станом на ранок 3 лютого залишилося лише 3 населені пункти Синельниківського та Солонянського районів, рух до яких обмежено. Роботи з розчищення снігу продовжуються. В області працює вся зимова спеціалізована техніка облавтодору у цілодобовому режимі. Вона забезпечена паливно-мастильними та посипочними матеріалами. Доставка продуктів до всіх населених пунктів проводиться у штатному режимі. Про це йшлося під час селекторної наради з керівниками міст та районів Дніпропетровщини, яка пройшла під головуванням губернатора Дмитра Колєснікова.

Облавтодором заготовлено більше 10,5 тис літрів пального та більше 4 тис тонн протиожеледних матеріалів.
Як повідомили в управлінні інфраструктури Дніпропетровської облдержадміністрації, всі внутрішньообласні автобусні маршрути працюють у штатному режимі.
«Сніг, який перешкоджав руху, на дорогах прибрано. Проте ще залишаються дороги з невеликим сніговим покривом та кригою, рух на яких можливий, проте ускладнений. Для ліквідації цих незручностей ведеться цілодобова робота спеціалізованої техніки», — зазначив начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Володимир Юшко.
Він додав, що за дорученням губернатора Дмитра Колєснікова на Дніпропетровщині розроблено заходи, які передбачають чітку взаємодію органів влади, державної служби України з надзвичайних ситуацій, облавтодору, підприємств теплокомуненергетики під час роботи в складних погодних умовах. Наразі всі сили направлені на те, щоб знизити до мінімуму аварійність під час складних погодних умов.
Під час селекторної наради керівник регіону поставив завдання – приділити особливу увагу складним ділянкам доріг – спускам, підйомам, мостам, а також забезпечити якісну роботу комунальників з розчистки та посипки тротуарів.
«Всі ділянки тротуарів біля магазинів, лікарень, аптек, відділень звернень громадян, пенсіонних фондів повинні бути розчищеними та посипаними. Особливу увагу необхідно приділити очистці пандусів. Чисті тротуари – це безпека та комфорт жителів регіону. І кожен керівник міста чи району несе за це особисту відповідальність», — зазначив губернатор Дмитро Колєсніков.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження