Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Обласний семінар сприяння громадянській активності

Март 28th, 2012 Новини Вывести на печать

На Дніпропетровщині активно йде робота по зміцненню громад. Головна умова – прояв ініціативи самих жителів. Цей європейський принцип називається „Демократією участі” – коли люди беруть активну участь у вирішенні питань облаштування своїх будинків та прибудинкових територій.
Згідно обласної та міської програм сприяння громадянській активності у розвитку територій на 2012-2016 роки, затверджених рішенням сесій відповідних рад, 27 березня в Павлоградській міській раді відбувся обласний семінар «Впровадження Програми сприяння громадянської активності у розвитку територій на 2012 – 2016 р. в пілотних містах області».
Перший заступник міського голови А.О.Вершина, відкриваючи семінар, сказав: «Принципи демократії, покладені в основу Програми, дозволять ефективно й оперативно вирішувати велику кількість проблемних питань міста».
Віце – президент Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» Стаднічук Н.В. ознайомила присутніх зі структурою написання та шляхами реалізації проектів.
Начальник відділу розвитку місцевого самоврядування обласної ради Тішкін О.М. презентував присутнім та запропонував прийняти активну участь в обласному конкурсі міні проектів з енергоефективності та енергозбереження серед локальних громад, Всеукраїнському та обласному конкурсах розвитку місцевого самоврядування.
Заступник голови Асоціації ОСББ та ЖБК Дніпропетровської області «Наш дім» Чижик К.В. ознайомила учасників семінару зі шляхами впровадження енергоефективних технологій в житлових будинках.
З пропозицією щодо до активної взаємодії та пошук міжнародних партнерів звернувся до присутніх головний спеціаліст обласної ради ВенгерО.М.
Сподіваємось, що залучення павлоградців до облаштування своїх будинків та прибудинкових територій створить позитивний приклад партнерства між різними органами самоорганізації населення та місцевою владою.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження