Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Олександр Вілкул привітав ветеранів та жителів Дніпропетровщини з 67-ю річницею від Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників

Октябрь 28th, 2011 Новини Вывести на печать

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул подякував ветеранам за їх великий подвиг та побажав їм міцного здоров’я на довгі роки життя, сімейного благополуччя, тепла близьких та рідних.

«Це свято об’єднує мільйони українців всіх поколінь та регіонів, які пам’ятають та цінують високий героїзм мужніх, самовідданих патріотів-захисників. Сьогоднішнє мирне небо над головою – це, в першу чергу, заслуга воїнів-визволителів, які мужньо боролися з загарбником. Шановні ветерани! Ви захистили наш народ, свою державу від ворога, самовіддано та чесно відбудовували країну в післявоєнні роки. Для всіх поколінь Ви – зразок відваги, мужності та героїзму. Ми пишаємося Вами, рівняємося на вас!», — сказав Олександр Вілкул.

Губернатор зазначив, що турбота про ветеранів – це синівський обов’язок кожного громадянина. І обласна влада з особливою увагою ставиться до питань підтримки людей, які своєю працею, подвигом та мужністю захистили нашу державу. Обласна влада реалізує ряд програм на підтримку ветеранам війни. «Підтримка ветеранів – це, перш за все, пам’ять про безсмертний подвиг, це шана та вдячність за мирні дні та вільну державу», — йдеться у вітанні Олександра Вілкула.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження