Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Олександр Вілкул за дорученням Президента України вручив ключі від нових квартир 89 сім’ям медичних працівників Кривого Рогу

Декабрь 9th, 2011 Новини Вывести на печать

За дорученням Президента України голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул разом з міністром охорони здоров’я Олександром Аніщенком, міністром регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Анатолієм Близнюком, міністром фінансів Федором Ярошенком, першим заступником міністра соціальної політики Василем Надрагою вручили ключі від нових квартир 89 сім’ям медичних працівників Кривого Рогу. У заході взяли участь голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод та Криворізький міський голова Юрій Вілкул.

«Відкриття нового будинку й отримання власного житла – це завжди велике свято. На Дніпропетровщині широко впроваджується і сімейна медицина, і пілотний проект з проведення медичної реформи. У всіх містах і районах області вже діє регіональний інструмент стимулів для лікарів сімейної медицини та лікарів усіх спеціалізацій, які необхідні на даній території. Це і доплати з місцевих бюджетів, і допомога медикам на оренду квартир, якщо це необхідно, і надання власного житла. Сьогодні ми відкриваємо чудовий будинок на 89 квартир, який побудовано за кошти обласного та міського бюджетів. Це системна підтримка медичних працівників нашої області. Лише цьогоріч 71 медик регіону, а сьогодні ще 89 отримали власне житло. І ця практика буде продовжена», — сказав Олександр Вілкул, вітаючи новоселів.
«Усе, що робить регіональна і центральна влада, має лише одну мету – створення сприятливого середовища проживання для кожного громадянина. Незалежно – у мегаполісі чи у маленькому містечку – ми повинні забезпечити однаково високі соціальні стандарти життя. Все, що ми робимо як управлінці повинно давати нам можливість пишатися результатом своєї праці», — наголосив міністр регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк.
Вартість проекту житлового будинку на вул. Кустанайській, 6 у м. Кривий Ріг – 19,5 млн грн, які було виділено з обласного та міського бюджетів. У будинку – 89 квартир, призначених для медичних працівників Кривого Рогу та їхніх родин. Квартири медики отримали безкоштовно. У будівлі розташована амбулаторія сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги №4 Криворізької міської ради, яка обслуговуватиме 4370 мешканців прилеглих будинків. У Центрі працюватимуть в тому числі й лікарі, які отримали житло в цьому будинку.
Губернатор з міністрами завітали у гості до перших новоселів та оглянули амбулаторію сімейної медицини.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження