Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Опалювальний сезон у Павлограді розпочнеться 16 жовтня

Октябрь 16th, 2015 Новини Вывести на печать

Сьогодні міський голова І.С. Метелиця провів екстрене засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо необхідності початку опалювального сезону у м. Павлоград. Міський голова наголосив, що починаючи з 7 жовтня 2015 року змінилися погодні умови, нічна температура повітря понизилися від 0 до -5ºС, денна протягом тижня становить 8-10 ºС, що є підставою для початку опалювального сезону. За словами Івана Сергійовича системи міста повністю готові до опалювального сезону. Однак на сьогодні лімітів газу не виділено жодному з міст Дніпропетровської області, в тому числі й нашому місту, незважаючи на те, що Павлоград не має поточної заборгованості за спожитий газ, електроенергію та водопостачання.
Під час роботи комісії виступила начальник відділу охорони здоров’я Герасименко О.О. та проінформувала присутніх про те, що температура у медичних закладах, які підключені до центральної опалювальної системи має дуже низький показник – близько 10-12 градусів, що нижче санітарної норми. Вона також зазначила, що рівень захворюваності на простудні хвороби значно підвищився. А за словами начальника відділу освіти Демяненко І.В. температура у закладах освіти міста тримається на рівні 10-12 градусів. У зв’язку з цим у школах вже було скорочено тривалість уроків.
Крім того низька температура у житлових та робочих приміщеннях міста призвела до активного використання жителями міста електро-опалювальних приладів. Це значно збільшило навантаження на електричні мережі, що вже призвело до збільшення кількості аварій на них. Як зазначила директор КП «Павлограджитлосервіс» Петля Т.Г., виїзди аварійної служби останніми днями пов’язані виключно з пошкодженнями електрики.
Начальник Павлоградського МРУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Миславський О.В. повідомив присутнім, що активне користування павлоградцями електро-опалювальними приладами спричинило збільшення кількості пожарів на території міста.
Враховуючи викладену інформацію Іван Сергійович звернувся до членів комісії з наполегливою пропозицією прийняти рішення щодо початку опалювального сезону у м. Павлоград 16 жовтня 2015 року, незважаючи на те, що без виділення лімітів Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики це є порушенням та може призвести до суворої відповідальності керівника міста.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду