Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Павлограці зустріли Різдво на фестивалі миру, творчості та єднання

Январь 11th, 2016 Новини Вывести на печать

7 січня у сквері ім. Шевченка м. Павлограда відбувся І відкритий різдвяний фестиваль миру, творчості та єднання. Він зібрав біля міської ялинки майстрів народних ремесел та творчі колективи з усього Західного Донбасу. Фестиваль проходив під патронатом Павлоградського міського голови Вершини А.О., при підтримці народного депутата України Мартовицького А.В. та організований відділом культури Павлоградської міської ради.
Перед фестивалем учасники молодіжного руху «Позитивний Павлоград» провели ігрову програму для малечі.
Участь у фестивалі взяли такі колективи, як фольклорно-обрядовий театр «Вертеп Марії», вокальний ансамбль «Співочі мальви», танцювальний театр «Форточка», народний хор ветеранів праці «Єднання», фольклорний вокальний ансамбль «Голубки», циганський ансамбль «Бахтале», клуб поетів «Фенікс» (м. Тернівка), майстрині творчого об’єднання «Кольори», ЦПРВВД, ДМШ №2, молодіжного руху «Позитивний Павлоград» та інші. Вони виконували різдвяні пісні, колядки, щедрівки, читали вірші, розігрували сценки, навчали гостей фестивалю робити янголят та різдвяні зірки з паперу.
Учасники фестивалю отримали солодкі подарунки та дипломи фестивалю з рук міського голови Вершини А.О. і народного депутата України Мартовицького А.В.
У сквері ім. Т. Шевченка влаштували ярмарок hand-made, встановили намет «Містечко майстрів», у якому на гостей фестивалю чекали майстер-класи. Не давали замерзнути павлоградцям мобільні пункти обігріву, гарячий чай та традиційна різдвяна каша.
Метою цього фестивалю є популяризація та відродження українських звичаїв, об’єднання майстрів і творчих колективів Павлоградщини, залучення наших земляків до традицій народної творчості, а головне — сприяння усвідомлення єдності в підтримці ідеї миру. Сподіваємося, що він стане традиційним для нашого міста!
Прес-служба міського культурно-дозвільницького центру

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження