Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

ПАВЛОГРАД ГОТУЄТЬСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПЕРЕПИСУ НАСЕЛЕННЯ У 2013 РОЦІ

Февраль 11th, 2013 Новини Вывести на печать

У 2012 році Уряд ухвалив рішення про перенесення терміну проведення Всеукраїнського перепису населення з 2012 на 2013 рік. Відповідне розпорядження прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України 24.10.2012р.
Як відомо, перший Всеукраїнський перепис населення відбувся у 2001 році. Тоді анкета складалася з 14 пунктів. Спочатку українцям стандартно запропонують вказати дату і місце народження, громадянство і національність Цього разу Державна служба статистики збільшила список питань до 27, додавши в неї питання про економічний стан і зайнятість опитуваних громадян.
Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України Державна служба статистики визнана відповідальним за підготовку та проведення Всеукраїнського перепису населення.
Але даній роботі сприяють органи місцевого самоврядування м. Павлоград. Так, з грудня 2011 року створена та працює територіальна комісія з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення (голова комісії Вершина А.О. – перший заступник міського голови). Проведено сім засідань комісії, де були розглянуті питання щодо стану адресного господарства у місті Павлоград, повноти та правильності обліку населення, а також інші питання, які стосуються підготовки до Всеукраїнського перепису населення.
Станом на 16.01.2013 року на фасадах будівель міста було встановлено 135 нових аншлагів згідно з затвердженим шаблоном.
Дотримання належного порядку в адресному господарстві міста є одним із важливіших факторів і передумовою якісної організації проведення Всеукраїнського перепису населення.
Стан адресного господарства багатоквартирного житлового фонду у місті Павлоград задовільний. Необхідна кількість нових аншлагів – 801шт.
Необхідно зазначити, що не тільки житлові будинки повинні мати табличку з адресою, а і всі інші адміністративні будівлі, які мають адресу у місті (магазини, банки, аптеки, бібліотеки, лікарні тощо).
Так, нові аншлаги встановлені на будівлях: КЗ «Павлоградська міська лікарня №4», СМСЧ №7, КЗ «Павлоградський протитуберкульозний диспансер», КЗ «Павлоградська стоматологічна поліклініка» КЗ «Павлоградська станція швидкої медичної допомоги». Аншлагами забезпечено 10 об’єктів закладів культури та 6 об’єктів закладів спорту. Майже на усіх закладах освіти установлені аншлаги.
На сьогодні залишаються житлові будинки, які розташовані у приватному секторі й візуально не мають номеру будинку (таблички). Це створює проблеми не тільки для працівників статистики, а і для персоналу швидкої медичної допомоги, працівників пожежної безпеки, робітників міліції тощо. У зв’язку з цим звертаємося до всіх господарів приватного житла з проханням встановити на фасаді свого будинку табличку з номером і назвою вулиці за вашою адресою.

Виконком Павлоградської міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • Про передачу майна