Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Павлоград танцювальний

Октябрь 2nd, 2012 Новини Вывести на печать

Місцева влада піклується про забезпечення змістовного дозвілля мешканців та гостей нашого міста, розвиток та підтримку юних талантів. Так, на сьогоднішній день дітлахи можуть знайти своє покликання, відвідуючи музичну школу та оволодіваючи грою на музичних інструментах, художньою майстерністю або хореографію, займатися танцями або спробувати себе у театральній майстерності.

Сфера культури  м. Павлограда включає 7 закладів: КБУ “Міський культурно-дозвільницький центр” (об’єднує 5 колишніх будинків культури), КЗ “Павлоградський історико-краєзнавчий музей”, КЗ “Павлоградська міська централізована бібліотечна система”, театр ім. Б.Є. Захави та 3 дитячих музичних школи, які знаходяться у різних мікрорайонах міста.

Цього року лише танцювальні колективи міста  прийняли участь  в обласних, Всеукраїнських та Міжнародних  фестивалях та конкурсах.

         Зразковий ансамбль танцю «Юність» (керівник Кириченко Н.М.) вже давно відомий за межами України, в 2012 році отримав  Гран – прі у  VIII Міжнародному фестивалі  дитячої творчості “Сузір’я гір” (Словаччина),   відвідав творчі спортивні збори у Міжнародному спортивному таборі (Польша)  та став володарем 1 місця.

 

         Вихованці клубу спортивно – бального танцю «Алегро» (керівники Арутюнова Н.С., Бондаренко Є.П.) стали володарями 1 та 2  місць у Всеукраїнському турнірі зі спортивно-бального танцю “Лінія танцю”   (м.Дніпропетровськ), прийняли участь та здобули 8 кубків у Міжнародному турнірі — фестивалі зі спортивно – бального танцю «Щасливі долоні» (МДЦ «Артек») , вийшли в золотий фінал Міжнародного турніру по спортивно-бальним танцям «Морская фантазія» (м. Керчь).

         “Зразковий” театр сучасного мистецтва «Ніколь» (керівник Меркулова О.М.) постійно вражає свою красою і неповторністю, йде вперед та приймає участь у великій кількості фестивалів: Всеукраїнський фестиваль “Фешн Таун-2012” (м. Дніпропетровськ), Всеукраїнський фестиваль виконавського мистецтва “Весняна веселка” (м. Київ), відкритий фестиваль моди та творчості «Малахітова шкатулка» (м. Харків), де здобули  І місце та отримали відзнаку за “Кращий номер фестивалю”. А також стали володарями Гран-прі на фестивалі  виконавського   мистецтва « Берег надії» та здобули звання Міні – міс України у Всеукраїнському конкурсі «Мінні — міс України».

 

         Вихованці “зразкового” клубу акробатичного рок-н-ролу «Восторг» ( керівник Тітова О.В.) прийняли участь у відкритій  першості з акробатичного рок-н-ролу (м. Полтава) та здобули призові місця у різних категоріях, стали почесними гостями танцювального фестивалю «Денс — шоу» (м. Донецьк), здобули ІІ місце Кубку України з акробатичного рок-ролу  (м. Харків). Були запрошені на ювілейний концерт, присвячений 15 – річчю Всеукраїнського телеконкурсу «Крок  до зірок» та  дипломовані благодійним дитячим Всеукраїнським фондом «Обдаровані діти України». А також здобули призові місця Кубку світу з акробатичного рок-н-ролу (м. Іглава, Чехія) серед 178 пар з 25  країн світу, стали переможцями національного відбору «Дитяче Євробачення 2012» (МДЦ «Артек») та почесними гостями XIV Міжнародного фестивалю «Чорноморські ігри 2012» (м. Скадовськ)

         Вихованки вокального ансамблю «Співучі мальви» (керівник Логінова М. В.) стали учасницями та здобули звання лауреату ІІ ступеню у Міжнародному фестивалі-конкурсі “Music Land” (м. Дніпропетровськ).

Театр дитячої народної пісні «Колисаночки» (керівник Водоп’ян І.А.) зібрав у своє коло чарівну малечу, яка не залишає байдужим жодне серце, але, не зважаючи на свій зовсім юний вік, вони стали переможцями міського фестивалю «Пісенний Дивоцвіт» та фестивалю Дружби, присвяченого 80-річчу Дніпропетровської обл., й Євро-2012 в Україні.

 

Фольклорно-обрядовий театр «Вертеп Марії» (керівник Кравченко М. А.) здобув диплом переможця у VI Міському відкритому  дитячому  новорічно-різдвяному  фестивалі  «Різдвяна зірочка – 2012» , диплом 1-ого ступеня у фестивалі театральних колективів  «Чародій збирає друзів» (м. Дніпропетровськ) та отримав звання  лауреатів фестивалю «Веснограй» (м. Дніпропетровськ).

 

Кожен з танцювальних колективів — це велика родина, яскравий світ натхнення та посмішок, де кожна дитина відчуває себе талановитою та неповторною.

Творчі колективи міста чекають на вас, шановні дітлахи, у своє широке родинне коло!

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження