Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Павлоград відкритий для інвестицій

Март 16th, 2015 Новини Вывести на печать

Місто Павлоград вже має великий досвід в інвестиційній діяльності. Здійснюючи співпрацю з багатьма фондами, як Всеукраїнськими так і Міжнародними, міська влада знайшла рішення багатьох комунальних, соціальних та екологічних проблем. Нашими постійними партнерами виступають Фонд канадських муніципалітетів (проект МЕРМ), Корпорація НЕФКО (Фонд «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Україна)») та Фонд Східна Європа. Співпраця та пошук нових партнерів продовжується й наше місто відкрите для нових пропозицій та інвестицій.
Нещодавно під час візиту надзвичайного і повноважного Посла Канади пана Романа Ващука до Павлограда, представники Канадського фонду місцевих ініціатив розглянули можливість щодо виділення інвестицій в сумі 36 000 канадських доларів для реалізації проекту «Створення 2 додаткових груп у ДНЗ № 65 «Блакитні доріжки» в м. Павлоград Дніпропетровської області». Його реалізація буде завершена вже найближчим часом.
Створені 2 додаткові дитячі групи зможуть прийняти 60 дітей. А враховуючи те, що садок розташований біля модульного містечка, а також те, що в цьому районі це єдиний садок, здатний забезпечити потребу переміщеного населення у влаштуванні дітей до дошкільного закладу, проект є соціально важливим.
11 березня 2015 року у м. Києві в Національній академії наук України відбувся національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство економіка, технології», в яких взяв участь міський голова І.С. Метелиця. Захід проводився за ініціативою Громадської Спілки «Екологічна Рециклінгова Асоціація України», яка ставить собі за мету поліпшення екологічної ситуації в державі та відродження природоохоронного менталітету.
Під час першої сесії розглядалася тема «Шлях законодавчого врегулювання проблем поводження з відходами», а під час другої «Нормативне та технічне регулювання поводження з побутовими відходами».
Іван Сергійович презентував учасникам зустрічі місто Павлоград та розповів про екологічну та природоохоронну ситуацію в ньому. У своїй доповіді він ознайомив присутніх з проектами щодо поводження з твердими побутовими відходами, які вже втілюються у місті та у Західно-Донбаському регіоні в цілому – про досягнення та проблеми, які виникають в ході їх реалізації.
Міський голова І.С. Метелиця також прийняв участь 12 березня 2015 року у семінарі з презентації програми НЕФКО Фонду «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Україна)», яка також проходила у м. Києві.
Іван Сергійович розповів про вже реалізований проект «Часткова термомодернізація приміщень дитячих дошкільних закладів м. Павлоград» за програмою «Реформа міського теплопостачання», який був втілений впродовж 2012 -2013 років завдяки співпраці з корпорацією НЕФКО та охопив 9 дитячих дошкільних закладів міста. В результаті чого у закладах здійснено підвищення рівня енергозбереження, комфортного перебування дітей у групах та знижено показники розходів на енергоресурси.
Іван Сергійович подякував представникам Фонду за допомогу й підтримку та презентував новий проект енергозбереження у закладах освіти м. Павлоград. Новий проект буде спрямований на зниження обсягів споживання енергетичних ресурсів та покращення умов перебування дітей в бюджетних закладах міста шляхом впровадження комплексу енергозберігаючих заходів. Для його реалізації необхідно понад 5 млн. грн., які буде інвестовано за рахунок Фінансової Корпорації НЕФКО.
Участь у подібних заходах відкриває для нашого міста додаткові можливості для залучення інвестицій, які будуть спрямовані саме на вирішення соціальних, екологічних та природоохоронних проблем, покращення стану довкілля, що являється надзвичайно актуальним для нашого регіону.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій