Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Павлоградська міська організація Товариства Червоного Хреста України

Июль 1st, 2013 Новини Вывести на печать

Павлоградська міська організація Товариства Червоного Хреста України

Павлоградська міська організація Товариства Червоного Хреста України вже на протязі 95 років є надійним учасником Червонохрестного руху України. Першочергове завдання Товариства- допомога найбільш уразливим верствам населення.
З початку року було проведено багато акцій по залученню коштів та натуральної допомоги для малозабезпечених громадян нашого міста. Особлива щира подяка благодійникам, які під час проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста допомогли зібрати кошти, продукти харчування, одяг, взуття, засоби гігієни . Це дало можливість надати додаткову допомогу нужденним, серед яких одинокі люди похилого віку, інваліди, багатодітні родини, постраждалі від Чорнобильської трагедії, хворі на туберкульоз, тощо.
Видано продуктових наборів — 167 громадянам, гігієнічних наборів-233,забезпечено памперсами-17 інвалідів , одягом-87 громадян різних категорій.
Матеріальну допомогу на лікування отримало 4 чоловіка .
Щороку 14 червня вся міжнародна спільнота відзначає ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОНОРА.
Основна мета цієї дати — залучити якомога більше людей до донорського руху. Донор не професія, не робота, а поклик душі, шлях серця.
Розвиток донорства в усі часи — є важливою соціально необхідною справою держави. Товариство Червоного Хреста України — одна з небагатьох організацій, що допомагає залучати людей до цієї шляхетної справи. Цього року 30 донорів отримали подарунки від нашої організації.
Патронажною службою щоденно обслуговується 58 громадян похилого віку, медичні сестри виконують призначення лікаря та разом з волонтерами з медичного училища проводять роз’яснювальну роботу серед населення та молоді по профілактиці інфекційних захворювань,про шкоду куріння та вживання алкоголю,наркотиків, профілактика туберкульозу,ВІЛ/СНІДу .
Працює банк одягу,який активно поповнюється за рахунок небайдужих громадян нашого міста.
Доброзичлива увага завжди потрібні обділеним долею людям. Зуміти відчути біль нужденних як власний, простягнути руку тим, хто опинився у скруті, хто страждає від хвороби чи байдужого оточення, гостро потребує хліба насущного або душевної розради можуть тільки люди з добрим, чуйним серцем. Добро – це основа світу, і стати його основою Вас закликає Павлоградська міська організація Товариства Червоного Хреста.
Завітайте до організації Червоного Хреста. Тут завжди готові прийняти від Вас все те, чим Ви готові поділитись аби не залишити наодинці з бідою, нагодувати та обігріти тих хто зазнає біди. Організація Товариства Червоного Хреста і надалі залишається вірною своєму благородному статусу творити добро в ім’я любові до людей, до своєї Вітчизни.
Приєднуйтесь до добрих справ Червоного Хреста — зробіть свій конкретний внесок у благородну справу захисту, допомоги тих, хто сьогодні її потребує.
м.Павлоград, вул..Шевченко, 102, тел.6-33-95
Голова Павлоградської міської організації ТЧХУ А.А. Їзюмська

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою