Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Павлоградське сміттєзвалище вивчають іноземні екперти

Октябрь 10th, 2013 Новини Вывести на печать

Проект по утилізації твердих побутових відходів (ТПВ) в Павлограді та регіоні знаходиться на стадії реалізації.
Поки що обговорюються подальші дії та збираються пропозиції для створення ефективної системи поводження із ТПВ. Нагадаємо, що даний план реалізується в місті в рамках Проекту МЕРМ (місцевий економічний розвиток міст). Проект реалізується при фінансовій підтримці канадських муніципалітетів.
В рамках демонстраційного проекту «Створення комплексної ефективної системи поводження з ТПВ на території Субрегіону «Західний Донбас» 9 жовтня із дводенним робочим візитом до Павлограда завітала делегація іноземних експертів.
До складу делегації увійшли Даг Хікман — консультант Проекту МЕРМ з питань охорони навколишнього середовища (Канада), Борислав Морджев — експерт в галузі поводження з ТПВ (Болгарія), Ігор Лепьошкін — спеціаліст з місцевого економічного розвитку, Олександр Ларькін — експерт в галузі поводження з ТПВ, Катерина Абашина — експерт в галузі поводження з ТПВ, Оксана Алієва — консультант Проекту МЕРМ з питань охорони навколишнього середовища. Очолює групу експертів канадський консультант Проекту МЕРМ з питань охорони навколишнього середовища.
Основним завданням експертної групи є розробка стратегії поводження з ТПВ для Субрегіону.
Під час перебування в Павлограді, іноземні експерти працювали сумісно із представниками міської влади, депутатами Павлоградської міської ради, громадської ради, Агенції економічного розвитку та керівниками комунальних служб міста.
http://павлоград.dp.ua/

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження