Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Перші результати оптимізації медичної сфери в Павлограді

Июнь 12th, 2015 Новини Вывести на печать

 

Незабаром медичні працівники відзначатимуть професійне свято. Впродовж останніх років в нашому місті триває медична реформа, яка торкнулась кожного закладу нашого міста. Для багатьох болісне, але на цей час вкрай необхідне рішення передачі на баланс міста санітарно-медичних частин дало перші позитиві результати.
З 16 квітня 2015 року при  КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Павлограда» Павлоградської міської ради створено амбулаторію ЗПСМ № 7, до якої перейшли 68 працівників СМСЧ №7. Відкрито денний стаціонар, де пацієнти можуть проходити медичні процедури в комфортних умовах.
За дорученням міського голови І.С. Метелиці, його заступник А.В.Рябова та начальник відділу охорони здоров’я О.О.Герасименко 12 червня 2015 року відвідали амбулаторію ЗПСМ № 7, оглянули нове приміщення та відзначили суттєві зміні. Пацієнти амбулаторії висловили задоволення та подяку за якість надаваних медичних послуг.

IMG_8427 - копия
Для покращення умови роботи працівників амбулаторії, а також умов перебування пацієнтів вже придбали медичні та офісні меблі (лави для сидіння, шафи для одягу та паперів, шафи для медикаментів, столи для лікарів, лабораторні столи, ліжка для денного стаціонару, кушетки, меблі для гардеробної, реєстратури та ін..) на загальну суму 217,0 тис. грн..
У лікарів з’явилась можливість вчасно та якісно надавати першу медичну допомогу та виїжджати на виклики пацієнтів на дому. В межах Стратегії соціального партнерства між м. Павлоград та ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» цього року медичний заклад отримав два автомобілі «Lanos» на суму 370,23 тис. грн.. На автомобілі вже встановлено газобалонне обладнання, що дасть змогу значно економити витрати на паливно-мастильні матеріали.
Для підвищення якості, доступності та своєчасності надання населенню медичної допомоги в червні буде придбано обладнання на суму 514,0 тис.грн., а саме: гематологічний аналізатор, напівавтоматичний біохімічний аналізатор, для більш точних показників лабораторних досліджень; електрокардіографи (стаціонарний та портативний), що нададуть можливість робити кардіограму серця хворим на дому та нове гінекологічне крісло. З метою профілактики широкого спектру захворювань для закладу будуть придбані пересувні бактерицидні опромінювачі.
Міська влада і надалі докладатиме всіх зусиль для того, щоб всі жителі міста Павлограда відчули покращення за результатами реформ, а медичні працівники мали можливість якісно та ефективно надавати медичну допомогу.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Повний перелік актуальних назв топонімів міста
  • Зустріч міського голови з молодіжною радою
  • Шановні мешканці Павлоградської громади!
  • Родини привітали з Міжнародним днем сім’ї
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • Команда робототехніки Ліцею № 9 отримала патент на винахід
  • У бою за Україну загинув наш земляк Недвига Олексій
  • Реабілітація дітей з інвалідністю
  • Про надання матеріальної допомоги
  • «Реконструкція гуртожитку по вул. Промислова, 9/2 у м. Павлоград Дніпропетровської області (житло для внутрішньо переміщених осіб)», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-08-009320-a
  • Про відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води
  • Про визначення балансоутримувача нерухомого комунального майна
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Протокол засідання молодіжної ради при Павлоградській міській раді
  • Про надання дозволу на обробку інформації на обробку інформації на типовому робочому місці Користувача ІКС ЄДР