Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Підсумки діяльності Міського культурно — дозвільницького центру

Январь 12th, 2015 Новини Вывести на печать

Підсумки діяльності Міського культурно — дозвільницького центру

Міський  культурно — дозвільницький центр (директор – заслужений працівник культури України —  Могильний М.І.) об’єднує  5 приміщень колишніх будинків культури, в яких працюють 31 клубне формування, з них 23 колективи художньої творчості, 8 любительських об’єднань та клубів за інтересами, загальна чисельність учасників клубних формувань  1234 чоловіки.  Згідно «Міської програми розвитку культури м. Павлограда» Міський культурно — дозвільницький центр приймає участь у підготовці та проведенні  міських заходів, конкурсів та фестивалів, являється творчим потенціалом міста з висококваліфікованими спеціалістами, талантами, творцями, неординарними  творчими особистостями та колективами.

На сьогодні це 5 «народних» колективів:

— аматорський оркестр народних інструментів ім. Євгена Шинкаренка;

— аматорський хоровий колективи ветеранів праці «Єднання»;

— аматорське чоловіче вокальне тріо «Фаетон»;

— аматорський вокальний гурт народної пісні «Горлиця»;

— аматорський вокальний ансамбль «Надія»;

та 8 «зразкових» колективів:

— аматорський театр народної пісні «Колисаночки»;

— аматорський вокальний ансамбль «Барвінок»;

— аматорський ансамбль танцю «Юність»;

— аматорський колектив — балетна студія «Топольок»;

— аматорський клуб акробатичного рок-н-ролу «Восторг»;

— дитячий аматорський танцювально-спортивний клуб «Алегро»;

— аматорський ансамбль бального танцю «Грація»;

— аматорський  театр сучасного мистецтва «Ніколь».

У 2014 році творчі колективи МКДЦ прийняли участь та стали переможцями, призерами  у багатьох Міжнародних, Всеукраїнських конкурсах та фестивалях.

У міському культурно — дозвільницькому центрі працює 87 працівників, культурно-освітньою діяльністю займаються 43 чоловіки, із них 2 працівника мають почесне звання «Заслужений працівник культури України», 1 працівник нагороджений орденом Княгині Ольги ІІІ ступеню, 1 працівник нагороджений нагрудним знаком голови Дніпропетровської облдержадміністрації «За розвиток регіону».

У МКДЦ працюють 8 клубів за інтересами та любительських об’єднань. Їх робота пов’язана з організацією дозвілля молоді, ветеранів війни та праці.

У Молодіжному клубі працюють 5 любительських об’єднань, що популяризують рок музику, хіп-хоп культуру, літературну спадщину міста та творчість видатних поетів, прозаїків.

У 2014 році організоване нове об’єднання – молодіжний рух «Позитивний Павлоград» — що працює над популяризацією позитивного іміджу міста Павлоград та являється учасником україно-шведського проекту «Подолання стереотипів для побудови довіри та надії». У серпні 2014 року  проект «Позитивного Павлограду» виграв грант на суму 20 тисяч гривень у конкурсі міні-проектів «Місто власними руками» для облаштування Центру молодіжного спілкування на базі МКДЦ, урочисте відкриття центру відбудеться 14  січня 2015 року.

У клубі ветеранів працює 3 любительських об’єднання по організації танцювальних вечорів, традиційних у нашому місті Днів ветеранів.

За 2014 рік, крім занять в творчих колективах, МКДЦ  було

проведено 378 заходів, на яких були присутні 75845 відвідувача.

Тільки під час новорічних свят у казковій  подорожі зі справжнім чудотворцем  Святим Миколаєм, казковими героями  та творчими колективами МКДЦ побувало більше ніж 6000 дітей різних вікових категорій.

Колектив Міського культурно — дозвільницького центру організовує та проводить масові заходи, розкриває творчий потенціал дітей, молоді, створює умови для естетичного розвитку особистості, пропагує розвиток української культури та збереження традицій нашого міста.

рдхх IMG_5125 юипщщ IMG_5670

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження