Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Пішов з життя Пономарьов Євген Михайлович

Февраль 29th, 2016 Новини Вывести на печать

28 лютого 2016 року на 86 році перестало битися серце Почесного громадянина міста Пономарьова Євгена Михайловича.
Міський голова Павлограда, депутати міської ради, виконавчий комітет висловлюють рідним, близьким, колегам й усім, хто знав Євгена Михайловича глибоке співчуття.
Уся трудова діяльність Євгена Михайловича була пов’язана з вугільною промисловістю. Після закінчення Донецького індустріального інституту у 1954 році він пройшов трудовий шлях від помічника начальника дільниці до генерального директора ВАТ « Павлоградвугілля ». Це були роки постійного творчого пошуку і трудових перемог.
Він був високоерудованим, професійним, вимогливим керівником, наполегливим в досягненні цілей. Під керівництвом Євгена Михайловича Західний Донбас зайняв лідируюче положення серед інших вугільних басейнів, велика увага приділялася технічній модернізації виробництва, велася постійна боротьба за збільшення об’ємів видобутку вугілля та підвищення його якості.
Під його керівництвом здійснювалася забудова міст Західного Донбасу. Зокрема у місті Павлограді будувались такі важливі об’єкти, як водовід « Дніпро –Західний Донбас», «Будинок творчості дітей та юнацтва», школи, дитячі комбінати, об’єкти торгівлі та комунального призначення.
Славний трудовий шлях Пономарьова Євгена Михайловича відзначений державними нагородами, він є повним кавалером знаку «Шахтарська слава». Рішенням сесії міської ради від 15. 09.2004 року Пономарьову Євгену Михайловичу присвоєно звання «Почесний громадянин м. Павлограда».
Євгена Михайловича добре знали і шанували за глибоке знання та вірність своїй справі, вимогливість і наполегливість, високу працездатність та вміння вирішувати найскладніші виробничі завдання. Разом із тим він був чуйною та щирою людиною, небайдужим до проблем і потреб колег та завжди міг допомогти словом і ділом.
Народжений на Донеччині, Євген Михайлович більш ніж півстоліття жив і віддано працював на павлоградській землі, завжди був патріотом нашого міста, людиною з активною громадянською позицією.
Велика шана та світла пам’ять про нашого земляка Пономарьова Євгена Михайловича будуть жити в серцях павлоградців!

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження