Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Привітання міського голови з Днем вчителя

Октябрь 1st, 2015 Новини Вывести на печать

Шановні освітяни!
Сердечно вітаю вас з Днем вчителя!

Щорічно за доброю традицією на початку жовтня вшановуємо вас, своїх мудрих наставників і вихователів, які відкрили нам дорогу у велике життя. Повагу, вдячність, любов до наших вчителів і вихователів ми проносимо з собою крізь роки. Ми можемо розгубити шкільні знання, але ніколи не забудемо головної викладеної нам вчителями науки — вміння бути людьми.
Саме на плечі Вчителя лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від вас у значній мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідного міста ви виховуєте в юних павлоградцях.
Ваша любов до дітей та високий професіоналізм у педагогічній справі допомогли виховати справжніх патріотів та захисників Батьківщини, чуйних, мужніх та сміливих синів своєї країни. І сьогодні саме вони віддано виконують свій військовий обов’язок на сході України, захищаючи мир та спокій у рідних домівках.
Через ваші руки пройшли тисячі дітлахів. Багато з них стали гордістю нашого міста . І в цьому чимала ваша заслуга! Адже саме ви передали їм свої знання і досвід, навчили їх долати труднощі, допомагати своїм близьким та цінувати дружбу.
У Павлограді працює 19 шкіл, 10 з яких експериментальні, міжшкільний навчально-виробничиий комбінат, 4 вищі навчальні заклади, 6 позашкільних та 20 дошкільних навчальних закладів. Наші педагоги співпрацюють з представниками Британської Ради в Україні, налагоджено співпрацю з учнями та колегами Польщі.
Освітяни нашого міста – це близько 1200 кваліфікованих педагогів, з яких майже половина мають вищу та першу кваліфікаційну категорію, 261 педагог відзначений відомчими нагородами, а 2 педагога мають звання кандидатів педагогічних наук. У 2015 році зайняли почесні місця в обласному етапі Всеукраїнських конкурсів «Учитель року» Марченко Ліна Юріївна, вчитель хімії ЗШ № 5 та Стороженко Наталія Петрівна , вчитель української мови ЗШ № 20. Близько 200 перемог отримали колективи позашкільних навчальних закладів у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах. Серед освітян міста 23 вчительські династії.
Ваш досвід та професіоналізм приносить свої плоди. Як доказ цього, випускники Павлограда у 2015 році отримали 29 медалей — 19 золотих та 10 срібних. На рахунку павлоградських школярів 52 перемоги в обласних олімпіадах з базових навчальних дисциплін та перемоги у творчих конкурсах різних рівнів.
Дорогі педагоги, спасибі вам за наших дітей! Нехай ваші серця завжди будуть сповнені радістю, світлом та натхненням! Щастя вам і любові ваших учнів!

Зі святом!

Міський голова                                                         І.С. Метелиця

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Флешмоб на ознаку єдності та на підтримку перемоги нашого земляка Олександра Усика
  • Про внесення змін до рішення міської ради від 05.12.2023р. № 1343-46/VIIІ «Про бюджет Павлоградської міської територіальної громади на 2024 рік»
  • День пам’яті жертв політичних репресій
  • Павлоградці стали віце-чемпіонами Європи!
  • День пам’яті жертв політичних репресій
  • Вітання з Міжнародним днем музеїв
  • Долучайтеся до благодійної акції «Подаруй дитині мрію»!
  • Підписаний Меморандум про підтримку ветеранів війни, захисників та захисниць України та членів їх родин
  • До уваги суб’єктів господарювання підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • Мистецька акція «Генетичний код нації»
  • Міський голова привітав працівників музею зі святами
  • Протоколи 47 сесії
  • Про передачу майна
  • Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди
  • Фінансова допомога для малого та середнього бізнесу